Şimdi Ara

iphone 6s ve 7 fiyatı düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, iphone8 eylülde çıkacak sanırım. iphone 6s almayı düşünüyorum şuan fiyatı 2700 civarı, iphone 8 çıkınca ne kadara düşer sizce? ve 7 3400 civarı o ne kadara düşer belki uygun bir düşüş olursa onu alabilirim. beklemeli miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 12 Ağustos 2017; 3:53:4 >

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 14:41:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada almışken 7 al derim ama aradaki fiyat farkı 300'den fazla olursa 6s al. Çünkü 300'den yukarısını hakedecek bir fark yok arada. Tabi aynı hafıza kapasitesinde ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 12 Ağustos 2017; 11:35:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gün önce 32gb 6s mediamarktte 2500'e kadar düşmüştü. Yeni modelin çıkmasına yakın bu tarz kampanyalarda artacaktır.
    2.el bölümünde yurt dışı SIFIR 32gb ip7 fiyatları 2400e kadar düşmüş durumda. (https://forum.donanimhaber.com/2400tl-iphone-7-32gb-silver-tr-garantili-faturali-sifir-jelatininde-kapali-kutu--128303397 ) O yüzden biraz daha beklemekte fayda var derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 12 Ağustos 2017; 16:18:44 >

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • I8 cikacagi icin bazilari i7 i6 da 400-500tl lik dusus olacagini soyluyor.

Ama malum hukumet biraz da Telefonlara vergi getirip dusmesini beklerken artada bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 12 Ağustos 2017; 16:58:35 >

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Düşecektir illa ama TRT payı %10'a çıktı bu fiyatlarda bir miktar yükselmeye sebep olacağı için düşüş daha az olacaktır.

Bu arada almışken 7 al derim ama aradaki fiyat farkı 300'den fazla olursa 6s al. Çünkü 300'den yukarısını hakedecek bir fark yok arada. Tabi aynı hafıza kapasitesinde ise.

3000e kadar düşse i7 alınabilir hocam, fakat şu haliyle fazla pahalı. Özellikleri açısından incelemedim hiç 6s ve 7nin farkında. Ama 7nin çift kameralı olması cezbediyor beni.

TONY STARK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tony Stark kullanıcısına yanıt
    Ben normal seriden bahsettiğini sanıyordum. Ama plus serisinden bahsediyorsan o farka değer.

Ben normal seriden bahsettiğini sanıyordum. Ama plus serisinden bahsediyorsan o farka değer.

normal seriden bahsediyorum hocam

TONY STARK
  • Tony Stark kullanıcısına yanıt
    Çift kamera sadece plus modelinde. Düz modelde yok.

Orijinalden alıntı: Tony Stark

quote:

Düşecektir illa ama TRT payı %10'a çıktı bu fiyatlarda bir miktar yükselmeye sebep olacağı için düşüş daha az olacaktır.

3000e kadar düşse i7 alınabilir hocam, fakat şu haliyle fazla pahalı. Özellikleri açısından incelemedim hiç 6s ve 7nin farkında. Ama 7nin çift kameralı olması cezbediyor beni.

7de çift kamera yok.Plus modelinde var sadece.

7nin en önemli farkı ön kamerası, arka kameradaki ois ve ses kalitesi.Tüm bunlar için 700 lira fark verilir mi derseniz bence verilmez.

• @Mr. Jingles @Greggs onu bilmiyordum ya, o zaman gerçekten 700 lira verilmez o farka. 6s daha cazip geldi. eylülü bekleyeyim o zaman, i8 çıktığı an bi düşüş yaşar mı ki fiyatlar?

TONY STARK
  • türkiyedeki cihaz vergilendirmesi şöyle: KDV %18+ ÖTV:%25 trt bandrol:%10 gümrük işleri:%2.50 ama bazilari bazi arladaşlar % 3 artiş gözüne gelmiş diğer ödemeler diğer vergilerin gözüne gelmemesi cok şaşirtici:))))%3 zam yapilmasi sanirsam % 10 oldu..100 tl denk geliyo tabi 4500 hesaplanan hesap bu.!! Ayrca eylül gibi cihaz düşmesi olucaktir haaaa apple 100-150$ dolar düşürüp türkiye düşürmüyosa sıkıntı var demektir 100$ 300-350 tl hapiyor az para değil 6s fiyati güzel düşücek orasi kesin almak istiyen almasn beklesin.. 4500 tl cihaz türkiye giriş yaptiği ve türkiyede aldigin vakit 1700 tl vergi öduyosun az para değil.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 12 Ağustos 2017; 23:52:9 >
    bish bash bosh
  • biz düşecek diye beklerken 3100e çıktı ya şaka gibi

TONY STARK
  • Bu ülke insanı kadar fırsatçı insan yoktur.

6s alacaktım baktım 2800 çok para. 2400 lere düşmesi en az 2 ay sürer.

TONY STARK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.