Bildirim
iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hayır 16 sında sıranıza göre bıraktığınız irtibat bilgisi ile size dönüyorlar.Sonrasında sanırım bizzat gidip alıyorsunuz.Çünkü adres vs istemediler sadece telefon numarası bıraktım bir de Turkcell puanıma baktılar. _____________________________ -
takip ediyor musunuz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNobleStar
takip ediyor musunuz
Beklemedeyiz, tamamYalnız buraların daha aktif olmasını beklerdim. yarın falan mı almayı düşünüyorlar acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 8 Ekim 2015; 23:54:08 >_____________________________ ”Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.” Jean-luc Godard -
quote:
Orijinalden alıntı: Heimdall..
quote:
Orijinalden alıntı: rascasse*
Akasya turkcell ön siparis aliyor.2 saat once on siparis verdim ben .bilginize
peki telefonu 16 sında gidip magazadan mı alacaksınız yoksa kargo yoluylamı ?
taahüt fiyatlandırması belli mi ?_____________________________ HTC HD2 , Samsung İnnov8 , Psp 3004 , Xbox 360, Dm800, Vestel Pixellence, Nokia E63, Acer 6395G
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf
quote:
takip ediyor musunuz
Beklemedeyiz, tamamYalnız buraların daha aktif olmasını beklerdim. yarın falan mı almayı düşünüyorlar acaba?
bende anladım aktifliği 10 geçiyor apple da değişiklik yok 6 nın ön siparişinde ne zaman girmişti acaba_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
takip ediyor musunuz
bende anladım aktifliği 10 geçiyor apple da değişiklik yok 6 nın ön siparişinde ne zaman girmişti acaba
bir arkadaş gece 2 gibi demişti_____________________________ ”Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.” Jean-luc Godard
-
quote:
quote:
quote:
quote:
takip ediyor musunuz
bende anladım aktifliği 10 geçiyor apple da değişiklik yok 6 nın ön siparişinde ne zaman girmişti acaba
bir arkadaş gece 2 gibi demişti
olabilir bekleyelim_____________________________
-
Hangi Say'dan takip edeceğiz sipariş için arkadaşlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok pahalı insanlar o kadar düşkün değil artık s çıkınca bi patlama olacağını sanmıyorum _____________________________ Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GBMsi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165HzMSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless HeadsetKingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102
-
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
çok pahalı insanlar o kadar düşkün değil artık s çıkınca bi patlama olacağını sanmıyorum
Haklısın hocam cidden çok pahalı valla_____________________________ ”Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.” Jean-luc Godard -
+10000000000
yıllardır apple ürünlerini severek kullanıyorum ön sipariş açıldı karşılayabilecek gücüm olmasına rağmen gram içimden gelmedi sipariş vermek.
apple'ın fiyat politikasıyla devletin vergi politikası ve dövizi muhteşem kontrolü sayesinde işler iyice çığrından çıktı. koca bi hassss... çekip kapattım sayfayı_____________________________ -
Hangi sayfadan sipariş veriyoruz arkadaş
Sipariş sayfasının linkini atabilirmişsin acab rica etsem
Apple dan sipariş vereceğim ancak hangi sayfa bulamadım yardımcı olacak arkadaşlar varmı
evet belli oldu turkcellin sitesinde ön sipariş açıldı _____________________________ BB -
-
Apple sayfasından sipariş vereceğim ancak hangi sayfa bulamadım yardımcı olacak arkadaşlar varmı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cenkyildiz
Apple sayfasından sipariş vereceğim ancak hangi sayfa bulamadım yardımcı olacak arkadaşlar varmı
Hocam daha açılmadı işte bekliyoruz, açılınca gelir muhtemelen ana sayfaya_____________________________ ”Fotoğraf gerçektir, sinema ise saniyede yirmi dört kere gerçektir.” Jean-luc Godard -
sagol hocam bekleyeyim bende _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X