Şimdi Ara

iPhone 6s şarj almıyor(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 6s modele sahibim. Daha önce %50 lerde kapanıp açılma ve %20 lerde kapanma ve şarja takmadan açılmama sorunları yaşıyordum. Bunlar çok sık olmuyordu. Dün gece şarjım tamamen bitti ve telefon kapandı, eve geldiğimde bilgisayara taktım şarj oluyor simgesi çıktı fakat tel hemen açılmadığı için beklemedim direk yattım uyudum. Sabah kalktığımda telefondan hiç bir tepki alamıyorum,çeşitli şarj adaptorleri ve şarj kabloları denedim fakat hiç biri etki etmedi. Zaman zaman ipad şarj aletiyle ve araç içi şarj cihazıyla(pek kaliteli değil) şarj ediyordum. Bunu telefoncuya söylediğimde şarj entegresinin arızalı olabileceğini söyledi ve 200 tl onarım parası talep etti.Hard reset,dfu moda alma vs. herşeyi denedim hiç bir şekilde açılmıyor,pc de ituneste görmüyor. Sizce bu anlattıklarıma göre sorun ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4gn3t!c -- 11 Mayıs 2017; 17:43:42 >

MSI MPG Z490 Gaming Edge WiFi - Intel i5 10600KF - Gigabyte Vision RTX 3070 8GB - 2x8GB Corsair Vengeance Pro 3200Mhz - 256GB XPG Spectrix S40G m2 SSD - 2TB Seagate Barracuda HDD - Cooler Master ML240L V2 - Cooler Master MasterBox TD500 Mesh - 750W GX Cooler Master
  • Sorunun donanımsal. Garantin varsa yolla. Ücretsiz değişim yaparlar. Kaptırma 200 lira telefoncuya. Telefon iflah olmaz bi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon yurtdışından geldi ve uluslar arası garantisi 2016 nın aralık ayında doldu malesef. Tamirat işi elimden gelir, şarj entegresini aliexpress den sipariş verip kendim değiştirmeyi düşünüyorum ama bununda kalitelisini bulabilmek lazım
    MSI MPG Z490 Gaming Edge WiFi - Intel i5 10600KF - Gigabyte Vision RTX 3070 8GB - 2x8GB Corsair Vengeance Pro 3200Mhz - 256GB XPG Spectrix S40G m2 SSD - 2TB Seagate Barracuda HDD - Cooler Master ML240L V2 - Cooler Master MasterBox TD500 Mesh - 750W GX Cooler Master
  • M4gn3t!c kullanıcısına yanıt
    Kendin değiştereceksen mutlaka orjinal parça olsun. Yoksa yan sanayi parçalarda donanım hatası veriyo ve telefon hiç açılmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 7 Mayıs 2017; 23:32:29 >
  • eğer pilin arızalıysa çözümü kolay ama şarj entegren bozuksa işi bilen birine anakartı tamir ettirmen gerekecek. bulunduğun ilde iphone anakart tamiri yapan birini bulup onla bi görüşüp fiyat almanı tavsiye ederim. yedek telefonun varsa bi kac kişiden fiyat al ama eninde sonunda bi tamir görmesi gerekecek yazılımsal oldugunu dusunmuyorum.
  • Evet sorun pil ise kolay çözülür. Diğer türlü entegre hatası ise onuda yaparım laptop tamirciliği yaptım zamanında sıcak havya vb. elim yatkındır. Tek sorun orjinal entegreyi nereden temin edeceğim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 7 plus şarj sorunu
    6 ay önce açıldı
    İPhone 5s Şarj Durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M4gn3t!c kullanıcısına yanıt
    pm attım ama 4 tane gitmiş hata verdi gönderirken meğer gidiyormus

• Apple in pil degisim programina benim telefonu girdigimde degisim kapsaminda olmadigi yaziyordu bende o yuzden cok ustune dusmedim. Verdim telefonu guvenilir bi firmaya 200 liraya power ic entegresini degistirdi. Siz siz olun arac sarjini kullanmayin ben onu cok kullaniyordum ondan olmus olabilecegini soylediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.