Şimdi Ara

iphone 6s plus ve ios 14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 6s plus üzerinde ios 14 hızı nasıl sormak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 2 Şubat 2021; 17:49:18 >

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt
    Değmez bence. 6S Plus bir şeyler izlemek için fena olmayacaktır ama emin olun elinizdeki telefondan daha sıkıntılı yavaşlıklar çıkaracaktır. Takılmasa bile akıcılık kötü olur.
    Size kalmış bir şey. Bence Youtube'tan bir inceleme videolarına göz atın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bir çöpdroidten sonra 6s ios 14 ile sizi üzmez akıcı çalışır ancak ne kadar uzun ömürlü olur bilemiyorum, ben olsam az daha zorlar ikinci el se2020 alırdım, 5-6 yıl gözüm kapalı kullanırdım, plus cihazlar bana çok kullanışsız geliyor, se de ekran küçük olacak ama çok uzun ömürlü olacak...

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Dikkate alınması gereken yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Bir çöpdroidten sonra 6s ios 14 ile sizi üzmez akıcı çalışır ancak ne kadar uzun ömürlü olur bilemiyorum, ben olsam az daha zorlar ikinci el se2020 alırdım, 5-6 yıl gözüm kapalı kullanırdım, plus cihazlar bana çok kullanışsız geliyor, se de ekran küçük olacak ama çok uzun ömürlü olacak...

Böyle bir çöp mümkün değil ya. Hele ki en son bir güncelleme geldi eskiden sadece kasıyordu simdi batarya 3.5 saatte bitiyor ve chrome falan atmaya başladı kafasına göre masaüstüne... Dünden beri hem bunu bu forumda tavsiye edip de bana zamanında aldıranların hem de bunu yapan ve yapımında emeği geçenlerin kulaklarını çınlatıyorum...

En son note 3 ile çöpdroid e veda ettim, sat kurtul, se2020 al 5 yıl rahat et,

• Halen 6 16 gb ios 12 kullaniyorum oyun oynamam foto isi nadir androidlere bakiyorum yeni telefonlari bile olmus cop tek kotu yani sarj 12 saat kullanim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 32GB iOS 6
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

En son note 3 ile çöpdroid e veda ettim, sat kurtul, se2020 al 5 yıl rahat et,

Haklısın hocam dediğin gibi yapayım bari. Çöpdroid cekilir dert değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: cungalam

Değmez bence. 6S Plus bir şeyler izlemek için fena olmayacaktır ama emin olun elinizdeki telefondan daha sıkıntılı yavaşlıklar çıkaracaktır. Takılmasa bile akıcılık kötü olur.
    Size kalmış bir şey. Bence Youtube'tan bir inceleme videolarına göz atın.

6sde herhangi bir yavaşlık yok, en azından saç baş yolduracak seviyede.

Fakat redmi note 7 de kötü bir telefon değil. Uzun zamandır android kullanmıyorum ama güzel bir romla takılmalar giderilebilir diye düşünüyorum.

• 6s plus 16gb kullanıyorum . ios 14 ile telefon reset atmaya başladı durduk yere , batarya 88 di sarjı 2.5 saat gidiyo , oyun vs oynamam bu arada , oyun oynayayım dedim dream lig , 2 dkda 5 sarj gitti . telefon cayır cayır. donanımhaber kara mod yok donanımhabere girmek istemiyo insan.
    he ama şey menüde kasma bişey yok en ufak

• Doğrudur hocam zaten annemin telefonu da hala taş gibi
    İphone altı kullanıyor
    Ama akıcı gelmşyor bana SE2'den sonra o yüzden söyledim
    Çöpdroid'den geçince iyi olabilir belki

• CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Aslında kablolu telefon o, fişe takılı kullanman lazım, 2,5 saat fişsiz nasıl çalışıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

6sde herhangi bir yavaşlık yok, en azından saç baş yolduracak seviyede.

Fakat redmi note 7 de kötü bir telefon değil. Uzun zamandır android kullanmıyorum ama güzel bir romla takılmalar giderilebilir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Hocam bunun snapdragon falan islemcisi var donanım düzgün ama söylediğin gibi rom'da bir seyler var.. aldığımdan beri düzgün bir rom bekliyorum diyorum bu sefer bu güncellemede olacak ama o güncelleme bir türlü çıkmıyor.. çok güncelleme çıkıyor ama telefon daha da rezil hale dönüsüyor..

• 5 yıldır 6s plus kullanıyorum. Şahsen ios13’te kalmayı planlıyorum. Tamam güncelleme vermeleri güzelde ios14 deneyimini ne kadar yaşayabileceksin 6s plusta. 13 bana yetiyor. Ha durumum el verirse iphone 11’e terfi etmeye çalışcam artık. Sıkıldım cihazdan vede 64 gb yetersiz geliyor 128gblik birsey olmalı en azımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

5 yıldır 6s plus kullanıyorum. Şahsen ios13’te kalmayı planlıyorum. Tamam güncelleme vermeleri güzelde ios14 deneyimini ne kadar yaşayabileceksin 6s plusta. 13 bana yetiyor. Ha durumum el verirse iphone 11’e terfi etmeye çalışcam artık. Sıkıldım cihazdan vede 64 gb yetersiz geliyor 128gblik birsey olmalı en azımdan.

Doğrudur yalnız GB olayında bir sey söylemek istiyorum ben telefonda sadece web'de geziniyorum ve email kontrol ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 2 Şubat 2021; 17:50:1 >
    Batarya üzer. İos 13’te bile az gidiyo ki 14 yüklememe nedenlerimden başlıcası bataryanın iyice leş olacak olmasıdır.

• Merhabalar.

Alabiliyorsanız SE 2020 benim de tavsiyemdir. 6s 64 Gb’den terfi ettim. iOS 14 güncellemiştim ama SE ile aynı verimi alamadım tabiki de. Düşünürseniz eski cihazı da satıyorum bu arada :)

iPhone 64 GB alınır, üzerine google drive vb bir bulut servisi kurulur, sakın 128 vb almaya kalkıp para harcama, 64 GB cihazda 130 uygulama ve çok ciddi yoğun kullanımda 30 GB boş yer var telefonda, tüm önemli dosyalar driveda...

• maaart M kullanıcısına yanıt

Şu tavsiye ettiğin SE yi aldık sırf sizin gibilerin tavsiyesi üzerine, telefon iyi hoş hızlı, ama günde en az iki kere hatta üç kere şarj etmek zorunda kalıyorsun, daha illallah ettik satalım dedik ikinci elde bile 5200 e aldığımız telefona 3600-3700 gibi fiyatlar dönüyor, tavsiye etmeyin kardeşim almayın aldırtmayın alacaklara en az XR ye yönelmelerini tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    Ben neredeyse iki günde bir şarj ediyorum, çok yoğun bir iş kullanımım var...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.