Şimdi Ara

iPhone 6S Plus Soyulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 6 aydır 6S Plus Gold kullanıyorum telefonun alt kısmı ve yanları nokta şeklinde soyulmaya boya atmaya basladı telefonu kılıfsız da kullanmıyorum ve hiç düşürmedim sürtmedim de , sizce bu sorunu yaşayan diğer arkadaslar ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Niklaus Mikaelson N kullanıcısına yanıt
    Servise verin yenisiyle değiştirin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

Merhaba arkadaslar 6 aydır 6S Plus Gold kullanıyorum telefonun alt kısmı ve yanları nokta şeklinde soyulmaya boya atmaya basladı telefonu kılıfsız da kullanmıyorum ve hiç düşürmedim sürtmedim de , sizce bu sorunu yaşayan diğer arkadaslar ne yapabilirim

Hocam merhaba, benim de cihaz 6S Plus Gold ve aynı problem maalesef bende de var. Ben de cihazı aldığım günden beri kılıfsız hiç kullanmadım. Cİhazın hem üst tarafında hem de alt tarafında bu garip şeyler var. Buna "Aluminium Chipping" diyorlar, ve düzgün anotlanmayan bazı iPhone'lara (Özellikle Gold olanlarda) olabiliyormuş.

Bazı yabancı forumlarda bu tip şikayetleri olan bir kaç kişinin yurt dışındaki store'larda değiştirdiğini duydum. Ancak Türkiye'de ne olur bilmiyorum. Ben randevu alamadım bir türlü ne Zorlu'dan ne de Akasya Apple Store'dan.

Ama şunu da söyleyeyim, Apple kozmetik problemlerde değişim yapmayabiliyor. Eğer siz randevu alıp gidebilirseniz, bu konuda beni de haberdar ederseniz sevinirim. Keza ben de aynı şekilde sizi haberdar ederim.

• gtanyer kullanıcısına yanıt
    Çözüm bulan var mı peki hocam yurtdışında ? Randevusuzda gidilebiliyor fakat sabah orada olmalısınız zorluda yani randevu olmayan sıra fazla çünkü , değişime gelirsek size gelen genius'un insafına ve iyi niyetine kalmış , iyi bir genius gelmezse asla değişmez + üstüne 1200 lira para isyer değişim için. Benim evim uzak olduğundan zorluya gitmek sıkıntı birde netice alabileceğimde kesin değil.

• Gold modellerde soyulma olduğu işin ben silver almıştım. Media markt görevlileride gold tavsiye etmemişti

• Kullanıcı hatasından yollarsa ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

Çözüm bulan var mı peki hocam yurtdışında ? Randevusuzda gidilebiliyor fakat sabah orada olmalısınız zorluda yani randevu olmayan sıra fazla çünkü , değişime gelirsek size gelen genius'un insafına ve iyi niyetine kalmış , iyi bir genius gelmezse asla değişmez + üstüne 1200 lira para isyer değişim için. Benim evim uzak olduğundan zorluya gitmek sıkıntı birde netice alabileceğimde kesin değil.

Bazı forumlarda değiştirenlerin olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Dediğiniz gibi Genius da çok önemli. İşin kötü tarafı kullanıcı hatası deyip bir de garanti dışı kalması gibi bir risk de var maalesef. Ben de en yakın zamanda götüreceğim bakalım cihazı Zorlu veya Akasyaya
    Dediğiniz gibi yüzeyde soyulmalar varsa sanmıyorum diyeceklerini. Bende gold aldım arkaya jelatin takdırdım olacak soyulmaları önlemek için umarım karşılaşmam bu sorunla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtanyer kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu zorludan almadım zaten ama orada da 2 sene garantisi var diyelim ki zorlu garanti dışı etti diğer aldığım yer eder mi ?

• Up up up

• Hocam bende 6S gold renk kullanıyorum aynı sorun vardı.Sürekli spigen marka 2 farklı kılıfla temizleyerek kullanmama rağmen telefonun üç-dört farklı yerden telefon soyuldu,apple akasyadan randevu aldım,telefonda müşteri temsilcisi soyulmanın garantiye gireceğini söylemesine rağmen mağazadaki görevli bu durumu kabul etmeyerek telefonu işleme almayarak kullanıcısı hatası dedi sizlere bu bilgiyi vereyim dedim.

• Osman_58 O kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam verdiğin bilgi için , benimde aldığım bir bilgiye göre Türkiye de telefonlardaki kozmetik sorunlar kullanıcı hatası sayılıp garantiye girmiyor. Millet Amerika da çatır çatır değiştiriyor bizim Apple Store'da ki genius'lar üstüne 1200 tl para istiyor
    Evet hocam malesef öyle.

• Resim neden yok

•  iPhone 6S Plus Soyulma
     iPhone 6S Plus Soyulma

• arkadaslar gold düşünüodum sizce almamalımıyım kap ile kullancam

• Arkadaşlar benim ikinci 6s im ve her ikisindede oldu kılıflı veya kılıfsız farketmez. 6 larda tamamen aliminyüm olan kasa 6s te çelik alaşımlı aliminyüm olarak değişti sağlam olsun diye fakat sonuç bu çoğu 6s te aynı sorun var benimkide kendiğilinden çil yaptı hatta damar şeklinde boya atmaları oldu.
  • Hocam 6s varda silikon kışıfla kullanıyorum boya atması olma ihtimali var degil mi :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.