Şimdi Ara

iPhone 6S Plus > 3.199 TL - Media Markt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az önce mail geldi. Baktım stok 20 diyor ama şu an alınabiliyor. Bekleyenler varsa kaçırmasınlar diye konu açayım istedim. Sıcak olmasa da ılık denebilir :)

    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-iphone-6s-plus-16-gb-uzay-grisi-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-1148673.html?utm_source=Mailing&utm_medium=Spot&utm_term=go&utm_content=go&utm_campaign=151118_Gunun_Olayi







  • Fiyat ılık fena değil ama gerçekten 16gb artık alınmaz. Bende 16 savunanlardandım ama whatss app facebook olsun en basit uygulamaların bile boyutları 100mb'ı vurmuş neredeyse. Ios 10 desen kaç gb gelecek belli değil. 4k video çekio bu aletler 16gb asla yeterli değil.
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen öyle. Ben de 3 farklı iPhone modeli kullandım hep 16 GB ama artık yetmiyor. Uzun bir süre daha 5S'imi değiştirmeyi düşünmüyorum. Çünkü 3.000-4.000 gibi rakamlara geçen sene Macbook Retina alabiliyordum. Şu an zoruma gider o paraları vermek. Bir telefon için o paralar çok çok yüksek değerler. Ne zaman 2.000 bandına düşer o zaman almayı düşünürüm diyorum. Yine de almak isteyenler mutlaka olur diye paylaşayım dedim.

    5S'ten biraz daha büyük ekran, çok bariz olmayan biraz hız ile aman aman olmayan bir kaç kamera iyileştirmesi ile 3D touch için, cihazı satıp üstüne 2000-3000 lira vermeye değmez diye düşünüyorum
  • arkadaş ne yüklüyosunuz bu telefonlara da 16 gb yetmiyor size ben bir türlü anlayamadım. iphone 6 16gb'ım var, daha 8 gb'ı boş 3 aydır kullanıyorum ve gerekli olan her fotoğraf video uygulama yüklü telefonumda
  • 16gb kullanılabilir 11.7-12 gb gibi bir şey gelir. 4k video çekmeye başla 30 dk da dolar. 1080p video çekmeye başla 1 saatte dolar. Tabi bunlar boş telefon için geçerli hd oyunlardan yükledim. Mp3 film attım dersen durum daha vahim. 16gb telefonlara bulaşmayın. Ben bu tarz şeylerle ilgilenmiyorum diyorsanız alabilirsiniz. Ama ozaman bu telefona ne gerek var paranıza yazık.


    https://www.youtube.com/watch?v=3uFLQnuNPyA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolleskaan -- 18 Kasım 2015; 12:14:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karaçay

    arkadaş ne yüklüyosunuz bu telefonlara da 16 gb yetmiyor size ben bir türlü anlayamadım. iphone 6 16gb'ım var, daha 8 gb'ı boş 3 aydır kullanıyorum ve gerekli olan her fotoğraf video uygulama yüklü telefonumda

    Anlaşılan siz pek birşey yüklemiyorsunuz ve biraz istisna oluyorsunuz

    16GB cihazlarda işletim sistemi ve standart uygulamalar sonrası 11-12 GB kullanıcıya anca kalır.
    32GB olsa ben dahil çoğu kişi 64GB peşinde koşmazdı ama 16GB gerçekten yetersiz.

    Bende 6 Plus 64GB var.
    Foto-video 2GB bile değil, ki aslında çok az.
    Navigasyon (Igo, Yandex vs) 1 GB.
    Ofis programları (Microsoft Office, Google uygulamalar) 1 GB.

    Oyunları söylemiyorum bile, bir tanesi 1,5 GB olabiliyor.

    Böyle böyle toplayınca, 16GB ortalama bir kullanıcı için yetersiz.




  • avantajix de telefon hariç filan dememiş ama mediamarkta guvenmediğim için almıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karaçay

    arkadaş ne yüklüyosunuz bu telefonlara da 16 gb yetmiyor size ben bir türlü anlayamadım. iphone 6 16gb'ım var, daha 8 gb'ı boş 3 aydır kullanıyorum ve gerekli olan her fotoğraf video uygulama yüklü telefonumda

    Hocam iphone 5s 16gb var, 11,7 boş kalan kısım.
    şuan 87 uygulama var 810mb boş yerim var.
    İmkanım olsa 5s'imi siyah rengi ve 32 veya 64 gb olanıyla değiştirirdim.
  • Birde gelecekte olan ios versiyonlarının boyutunu bilmiyoruz. Her seferinde artıyor. Özellikle 4k 2k video çekiyorsanız anında doluyor. Kullanıma bağlı tabii. Benim sırf 5gb müzik listem var.
  • 1 ay olmadı hemen 16gb olanların fiyatı düşürenler çıktı. Çünkü millet bilinçlendi 16gb alan azaldı.
  • 16gb yi komple kaldır. 32gb olanını, 16gb olan fiyattan piyasaya sür mis gibi =) Tabii asla böyle bir şey yapmazlar. Seni mecburen 64gb almaya zorluyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Kasım 2015; 13:09:17 >
  • Telefonu oyun oynamak için kullanan - mp3 - fotograf depolayanlar için yetersiz 16.

    Bende 5 16lık var. 12 gb kapasitenin 5 gb'ı boş. 73 uygulama yüklü. Uzun zamandırda temizlik yapmıyorum uygulamalarda ve dosyalarında

    işin sırrı mp3 yüklememek, fotoğrafları cloud arşivlemek, gereksiz uygulamaları temizlemek bunun yanında telefonda 2-3 oyun bulunduruyorum.

    Telefonda oyun zaten sarj bırakmaz + gözleri bozmanın anlamı yok. Ipad var bunun için + word-excel uygulamaları için.

    Kaç kişi video çekim yapıyor uzun uzadıya telefonuyla?

    Telefonu amacı dışına çıkarmanın farklılaştırmanın anlamı yok. 16 lık her türlü yeter.
  • feberman F kullanıcısına yanıt
    bu mantıkla 3 bin liralik telefon almayada gerek yok.
    iphone 6 16 gb kullancısıydım , 3 bin lira veripte 16 lik iphone alinmaz...
  • feberman F kullanıcısına yanıt
    iyi de böyle de düşününce; mp3 dinleme, 4k video çekme, oyun oynama, excel bulundurma yapamayacağım bir telefona gidip neden 1.5-2 hatta 3-4k para vereyim. Ayrıca 4k video çok önemli bence. Cloud olayına gelince hiç biri güvenli değil. Telefonun gerçek amacının dışına hiç çıkmayı düşünmeyen biri zaten 200-300tl ye telefon alsın olur biter.


    Aynı olay bir ara şarj muhabbetinde yapılıyordu;

    3g kapa, edge kapa, parlaklık kıs, konum servisi kapa, arkada çalışanları kapa, hava durumunu kapa onu kapa bunu kapa yapınca zaten telefon takoza dönüşüyor =) Ne anladım ben bu telefondan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 18 Kasım 2015; 15:02:24 >
  • yahu bende de 64 6 var ama çok fazla geliyor.zaten çektiğimiz fotoları clouda atıyoruz yedeğide bilgisayarda var.tabi sen aynı pozu 10 kez çekip hepsini de saklarsan yetmez.şimdi baktım daha 7 gb dolu.ama tabletim 16 gb.tablete gerçekten az geliyor.
  • Telefonunun tüm özelliklerini tam anlamıyla kullanmak isteyenler için 16 GB maalesef yetmiyor. Arkadaşların dediği gibi 4K videoda anında biter o hafıza. Oyun seviyorsanız yandınız. Ki herkesin iPadi yok ve herkes iPad almak zorunda da değil. Yani ben hem bir telefona 3-4K para verecem hem de iPad alacaksam oyun vs için ne anlamı kaldı. Ha iPad gereksiz demiyorum. Ama ihtiyaçları yöneltmek için iPad almak mantıksız bundan bahsediyorum. Ben bir cihaza 3-4k vereceksem her şeyi beklerim. mp3 kullananlar için ve fotoğraf çekmeyi videoyu çekmeyi sevenler için kesinlikle yetersiz. Ben bulut kullanmıyorum fotoğraflarda. Güvenilirliği yok benim için. Ki ben mahremiyete özen gösteren biriyim şahsen. Eşimle aile içi fotoğraflarımızının kimse tarafından görünmesini istemem. Doğal olarak bulut kullanmıyorum.

    Yani kısacası ne olursa olsun. 16 GB, sadece FB, Twitter, Vine İnstagram gibi sosyal uygulamalar kullanmak için yeterlidir. Onun haricinde kişisel veri depolama, fotğraf video müzik için kesinlikle yeterli değil. Ki ben işim icabı çok fotoğraf bulundurabiliyorum telefonumda. Aynı zamanda taranmış bir çok veri de.




  • 16gb lar apple firmasinin mantik hatasidir almayin piyasadan toplatabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık hatası değil pazarlama stratejisidir...
  • Strateji oldugunu burdaki herkes bilir

    Tuketiciler bilincli olup 16gb lik almazsa ellerinde patlar strateji trajediye donusur.Yari fiyatina satilirsa anca alici bulur tabiri caizse ava giderken avlanir

    Gunumuzde cogu firma kendini avci sanip musteriyi av olarak goruyor apple da bunlarin basinda geliyor


    16 gb lik cihazlari kimse almazsa diger bi fayda olarak ipho7 yi en az 32 gb lik uretmeye mecbur kalicaklar

    Hatta rezil 2 ci hi rezillik olmasin diye 64 gb lik bile cikarabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya yanlış anlamayın ama telefona mp3 yükleyip bunları dinleyecek kadar vaktiniz olması beni şaşırtıyor :) Measideyken pc'den müzik dinleyip çalışıorum, dışarı çıktığımda arabada dinliyorum, bir mekana gittiğimde de kulaklığı takıp dinleyecek halim de yok.. Eeee, arada bi otobüs yolculuğu yaparken dinleyeceğiz diye fazladan 400 lira vermenin ne anlamı var ki?

    bence de yüksek kapasite olsun, 128 'lik olsun ama aradaki fark bence birbirini karşılamıyor. Düğün videosu çeker gibi 1 saat telefondan video çekiyorsanız onu da bilemem. kişisel kullanım tercihidir karışamam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.