Şimdi Ara

iPhone 6S Plus 16 GB mı S7 Edge mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru basit arkadaşlar fakat o kadar para vermişken iPhone 7 beklenmeli mi oda kafamda ayrı bir soru???

• iki telefon da pişman etmez, 16gb yeter mi ona göre karar ver derim
  • S7 edge daha şık bir telefon bence. Ayrıca iPhone'un hafızası daha az alacaksanız en az 64 alın . Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi iki telefonda pişman etmez . Ayrılan noktaları şıklık ve hafıza tabi biraz da kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Şuan oynadığım 2 oyun var biri Clash of Clans, biride Dominations yani ufak tekef oyunlar oynarım cep telefonunda. Kaç gb boş olarak gelir acaba?
  • Şıklık konusunda katılıyorum fakat videolar'dan izlediğim kadarıyla S7 Edge hala 6S Plus karşısında biraz daha ağır kalıyor ve 2.el olarak bakarsak iPhone 2.el olarak daha iyi konumda.
  • ERAY26 E kullanıcısına yanıt
    tam emin değilim ama 11,5-12gb civarı
  • 16 gb rahatsız etmicekse tercih size kalmış tasarımı hangisi hoşunuza giderse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S7 her açıdan 6s ten üstün yerinde olsam s7 edge de karar kilardim.

• Her iki telefonuda kullananan biriyim arkadaşlar deneyimlerimi detaylı olarak yazacağım sadece yardımcı olmak için ve gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar olduğunu düşündüğüm için herhangi bi yeri savunmuyorum kullanımlarımı ve başımdan geçenleri detaylı olarak sizlere aktarıyorum öncelikle tüm arkadaş çevrem iphone kullanıyordu ve herkes deli gibi telefonu övüyor aman kamerası mükemmel çok güzel fotoğraf çekiyor bikere ismi yeter kafeye gidince masaya koymalık havası var bikere aayyyy ayfonnn mu allllldıııııın çok güiüüüzeeel diyip fok balığı gibi tiplerle çok karşılaşırsınız falan filan işte hava civa neyse bizde bu teraneye düştük şunu belirteyim ilk kullanımda acayip sıkıntı çekersiniz başlarda bilgisayara bağlarsın kabul etmez program ister uğrasırsın baaya programla beceremez iki saat söversin e bi süre sonra onada alışmak zorunda kalırsın ha farklı bilgisayarda giriş yapılmışsada uğraştırıyor girişi bi nevi giremiyorsunuz kullanım acayip sade bi uygulama açıkken diğerini aynı anda kullanma gibi bir lüksünüz yok s7edgede 5 uygulama hatta daha fazlasını rahat kullanım olmasada kasmadan kullanılıyor s7 ye geçtikten sonra iphone6plusun sadece çerçeveden ibaret olduğunu anladm ilk başta s7 elime küçük geldi küçük gelmesinin sebebi çerçeve değil tam ekranıydı kullanma zevkini tadacaksınız s7 ekranın daha büyük olduğunu anlayacaksınız kulaklıkları aynı hiçbir fark yok gece çekilen fotolar aynı iphone öne geçiyor gece ön kamerada s7de gece selfie çekmeyin bile arka kamera gündüz çekimi s7 alıyor her türlü selfiler aynı s7 arada iphone göre sağlam fotolar çekebiliyor ekran parlaklığı ve çözünürlüğü açık ara farkla s7 de ekran gerçekten mükemmel film izlerken video izlerken aşırı fark var ses algılayıcı olarak siri önde s7 sesi kıçından algılıyor oyun oynarken ikisindede donma yok fakat s7nin kıvrımlı ekran olması oyuna ayrı bir zevk veriyor parmak izi okuyucularında bi fark yok s7 edge yağmurlu havada kullanıma engel olmuyor tuşlar götü kaybetmiyor iphonede tam tersi hafıza 32 gb yetiyor artıyor benim iphone 16 gb dı hafıza hemen dolardı okadar fazla da resim video çekmedim halde hafıza resim çekerken durmadan bi yerlere depolama aktarma yapmak zorunda kalıyordum bu sıkıntıda tamamen gitti s7 ile ve istediğim müziği anında indiriyorum iphoneye indiremiyordum bilgisayara takmak veya satın almak gerekiyordu aynı anda youtubeden müzik dinlerken mesajlaşma ve o beğendiğin müziği indrme iphonese imkansızdır s7 de fazlasını yapıyorum şimdi sivri zeka bi arkadaş diyecek wifi var internet çağındayız ben öğrenyim memleketime 3 ayda bir otobüsle mesela gidiyorum yolcuğa çıkmadan iphona yolluk hazırlar gibi müzik sayfayı hazırlıyordum bilgisayarımdan ve hücreselden bi zaman gireym dediğimde aşımdan 300 lira giren faturada cabası s7de tüm zevkim kayıtlı internet olsun olmasın inmiş sonuçta :) dinlerken indirmişim iphonede bu zevki taaaa daaa maaas ssıııı nııııız garanti konusuna gelirsek her halükarda iphone garantide bir numaradır garantin varsa ve cihazn iki üç arıza yaparsa sıfırı elindedir samsungda bilmiyorum su ana kadar arıza olmadı allaha şükür:) :)neyse iphonede satarken zarar etmessiniz alımı satımı ve hastası fazla diyelim satarken cidden fazla zarara uğramadm genelde al sat yapıp bu dönen saçmalıktan para da kazanabilirsiniz ikinci elde iphone yok satar s6 s7 de aynı şeklilde fakat ben s7yi kayıtla birlikte 2200 e yurtdışından aldım satmamak üzere :) 6 ayda piyasada samsung 100 lira iphone fiyatı ise 60 70 velhasıl sonuca gelirsek iphonun hava civa olduğunun farkına vardım bi isimdr bi gösteriştir gidiyor ve afedersiniz ama telefon kullandığını zannediyorlar kullananlar iphone zorunluluktur olan sistemin kölesi gibiydim kısıtlıyor bikere sizi abi gerçekten telefon kullanmak istiyorsanız kalite ve ayrıcalık istiyorsanız s7 edge herşeyiyle kullandığım tüm iphoneleri altına alır satmamak ve gideceği yere kadarda kullanacağım telefon ,telefon gibi telefon ha su geçirmezlik özelliğide mevcut ayrıyeten bahsetmedim banyoya girip rahatça müziğinizi dinleyebilirsiniz sıkıntı olmadı bu güne kadar hava yapmak şekil yapmak ben zenginim gösterişi ypmak telefona övgü almak kısıtlanmak ve kölesi gibi olmak istiyorsanız hay hay iphonenizi gönül rahaylığıyla alabilirsiniz ama cidden telefon almak telefon kullanmak özgür olmak ve ayrılıklı olmak istiyorsanız s7 ve devamı sizindir benim sonucum budur kişisel görüşlerim inşallah sizlere yardımcı olur mutlu günler esen kalım:):):):):)

• anom009 A kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ağzına sağlık çok güzel bir tespit yapmışsın bende 8 kere 6s plus değişiminden sonra s7 edgeye geçtim ve iyiki geçtim diyorum hiçbir eksiği olmamakla beraber kat kat özellik fazlalığı var benim sana tavsiyem s7 edge al hem keyifli kullanımı hem taşıması kolay 6s plus çok çok kaba bir telefonmus onu anladim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.