Şimdi Ara

iPhone 6S donma/lag problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    6 plus cihazımı satmıştım dayanamayıp bir adet 6S Plus'a upgrade ettim.Alır almaz 9.1 e güncelledim buraya kadar her şey güzel cihazda donanımsal problem olduğunu zannetmesem de 2 şey beni bu güne kadar hiç bir Apple cihazında olmadığı kadar rahatsız ediyor.Birincisi : Cihazda hiç bir problem yok ama bazen 4-5 dakika kullanmayıp cihazı açınca ekran maks 2-3 sn liğine hiç bir şeye cevap vermiyor bir anlık donuyor ve sonra geçiyor.(Hemen uyutup açınca bu problem yaşanmıyor.)Yabancı forumlarda bu durumdan şikayetci olanlar var.Bazıları yakınlık sensörünün buna neden olabileceğini söylerken bazıları da konum servislerinin buna neden olduğu fikrini öne sürüyor (Hatta ayarlar kısmından : Spotlight Siri önerilerini kapatın diyerek buna çözüm bulanlarda mevcut) .Apple çalışanları şu an için çözüm olarak : iTunes'a cihazı komple yedekleyip her şeyi 0 ladıktan sonra bu backup dan geri yükleyerek cihazı yeninden kurun tavsiyesine uyup problemden kurtulduğunu ifade edenlerde var.

    İkincisi ise : Ana tuş(home) tuşuna çift tıklayıp çoklu görev yöneticisi (multitasking) ekranına girdikten sonra ana ekrana dönerken fps düşmesi ve lag beni rahatsız ediyor sanki 14-15 kare/sn düşmüş gibi sevimsiz bir görüntü var.

    Spotlight Siri önerilerini kapattım ama değişen bir şey yok.Kendi gözlemim : Cihaz 4-5 dk bekledikten sonra uyandırınca wifi sinyalini bulunca donma olmadığı yönünde.(Bulana kadar bir kaç sn lik geçici bir donma yaşıyor)Tabi yanılıyor da olabilirim ama ilk gözlemim bu yönde.

    Benden başka bu problemlerden rahatsız olanların olup olmadığını merak ediyorum.Cihaz modeli / kapsitesi ile yazarsanız daha iyi olur (Örnek : benim cihazım 6S Plus 128 gb) Sorundan şikayetci olanlara yardımcı olmak için bu problemin (varsa) çözümüne nasıl ulaştığınızıda yazarsanız bilgilendirici olur.

    Edit : Komple back-up aldıktan sonra icloud dan çıkıp tüm ayarları ve içeriği silip (Komple reset) cihazı iTunes'a bağlayıp backup dan yükleyince birinci sorun (bir kaç sn donma) giderildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 26 Ekim 2015; 11:41:54 >







  • evet aynı problemi bende gözlemledim 6s 64 gb Samsung işlemcili telefonum , telefonu uyandırıp hemen akabinde bir program veya uygulama açmaya çalıştığımda 1.5 -2 sn.gibi duraksıyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seride 6 daha stabil bir cihaz olucak sanırsam. 6 16 gb da herhangi bir donma yaşamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gg 3100 lira
  • 6s 64GB bende 2 sıkıntı da yok. Samsung işlemcili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multitasking ekranında kasma bendede var. Cihaz ip6. Yazılımdan kaynaklı olduğu zaten bellide. Diğer sorununuzda yazılımdan olabilir. En iyisi dfu dan sıfırlayıp yeni iphone olarak kayıt edin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s space gray 16 TMSC işlemci. herhangi bir problem yok.
    problem yaşayanlar samsung işlemci mi acaba hep?
    Cihazı tamamen kapatıp açmayı , itunes üzerinden 0 kurulumu deneyin. olmazsa değişim. Kusursuz çalışması lazım bu kabul edilebilir veya normal bir durum değil.
  • ya bu samsung nereye girse batırıyor arkadaş
  • Bende ıp6 var bir uygulamadan çıkıp ana menüye döndükten sonra başka bir uygulamaya dokundugunda ilkınde algılamıyor ıkı kere basmam gerekıyo ıos 8 de böyle degıldı 9.2 de biraz daha hızlanır diye düşünüyorum hala çok sorunu var ıos 9 un

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus serisi düz seriye göre daha ağır, geçen de bir haber çıkmıştı Plusın arayüzü 30 fps çalışırken 6s 60fps çalışıyor diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.