Şimdi Ara

iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
6.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Tnctrk

quote:

O sizin begendiginiz ozellikleri Apple beceremediginden vermiyor olsa idi dediginiz anlamli olabilirdi. Ancak politikalari geregi yapmadigi yazilimlar yuzunden bunu soylemek yanlis.

Bu tamamen benim sahsi gorusumdur arkadasim! Ne apple ne de herhangibi bir baska firma ayirimi yapmadan ihtiyacimi karsilayan ve beni gunun sonunda daha az sikintida birakan tercih sebebim olacaktir. Hicbir firmayi savunmadan objektif olarak bana gore eksi olan yonleri yazman kadar normal baska bir sey yoktur heralde. Anladigim kadariyla apple marka bir urun kullaniyorsunuz ve cok memnunsunuz ama sizden ricam guzelligin bile goreceli oldugunu ve kisiden kisiye degistigini hatirlamanizdir. Sadece ihtiyaclarina gore urun alan biriyim ve bunu anlamanizi rica ediyorum. Zannediyorum ki sizde ayni sekilde secimler yapan bir bireysiniz. Tekrardan saygilar sunarim...

Su yazdıklarınız ile neye cevap verdiniz? Benim söylediğim şey ile ilgisi ne?

Siz dediniz ki: Apple öyle sanıldığı kadar iyi bir yazılım firması değil. Çünkü benim şu şu beğendiğim yazılımsal özellikleri vermiyor.

Ben de buna cevaben dedim ki; Dünyanın en iyi yazılım firmalarından biri olarak kabul edilen Apple'i sizin istediğiniz, beğendiğiniz yazılımları yapmıyor diye bu şekilde yeremezsiniz. Çünkü Apple o yazılımları beceremediğinden yapmamazlık etmiyor. Şirket politikaları gereği o tür yazılım yapmamayı uygun görüyor. Beceremeyip de yapmasa idi "Apple o kadar da iyi bir yazılım firması değil." tespitiniz belki anlamlı olabilirdi. Bunun objektiflikle veya subjektiflikle hiç bir ilgisi yok. Apple'in yazılımdaki gücü gayet nesnel bir olgudur. Kişiden kişiye değişmez. Beğeni meselesi ise tamamen farklı. Sizin Apple ürünlerini veya yazılımlarını beğenmiyor olmanız gayet normaldir. Fakat kendi kişisel tercihlerinizden yola çıkarak nesnel bir durumu öznel hale getiremezsiniz.

Apple dünyanın en iyi bir kaç yazılım firmasından biridir. Ve bu kişiden kişiye değişmez.

Bence değişi, sizce degismez. Konu bu kadar acikken hala neyi mudafa ediyorsunuz anlayamadim ! Bu dunyada Apple kullanan 1 milyar insan varsa kullnamayan 6 milyar insan var anlamindadir ve ben Apple yazilim konusunda kotu diye bir ifade nerede kullandim ? Sadece yazilim konusunda ars da degiller dedim ama siz bunun neresininden ne anlam cikartip benimle bu konuyu tartisiyorsunuz ! Ayrica merakimi bağışlayin ama bu savunma icgudulerinizi harekete gecirek bir sozlu hakaret veya asagilayici bir yazim tarzim olmadigi kanaatindeyim ama boyle bir sey olduysa ozur dilerim! Yok bunlarin hicbiri degil de sadece Apple benim icin cok kullanisli değil, yaziliminda bana gore eksiler var yazdigim icinse bu tavir o zaman yazacak baska birseyim yok, saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

8 saat derken bekleme suresinden bahsetmiyor adam. Ekranin acik kalma suresinden bahsediyor. 8 saat boyunca surekli bir seyler yaptigini dusun iste. Ancak boyle bir kullanim senaryosu ancak ard ard 6 film seyretmekle mumkun.

8 saat aktif kullanim muazzam bir suredir.

Sallamak serbest görende o 8 saat boyunca oyun oynamışlar zannedecek.Pilin kapasitesi belli uçmaya gerek o 8 saatin çoğu işlemci gpu yormayan şeyler.Çok merak eden açar sitelerde araştırır yanlış bilgi vermeye gerek yok.

iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında'

Yanlış bilgiyi veren ben değilim. Fx57. Yani Erdi ÖZÜAĞ... Yani DH nin haber editörü. Adam 8 saat kullanım süresini nasıl yakaladığını videoda net bir şekilde ifade etmiş. Biri yalan söylüyorsa o da Erdi ÖZÜAĞ'dır. Derdini O'na anlat.

Bu arada 8 saat aktif kullanım da her an oyun oynadı diyen de olmadı. Kesin olan şey 8 saat boyunca ekran açık kaldı. Biraz oyun oynamış, biraz sörf yapmış, biraz müzik dinlemiş, biraz telefonda görüşme yapmış ve bunları yaparken ekranın açık kalma süresi 8 saat imiş. Kapiş?

Bak güzel kardeşim cihazın pilinin kapasitesini sende benim gibi biliyorsun.O kapasite ile neler yapabileceğinide benim kadar bilmen lazım.S5'te de film izlersen 15 saat oynatıyor.Erdi özüağ'ın kullandığı senaryoyu atıyorum m8'e uygulasan o süre olur sana 10-12 saat.Paylaştığım kaynak açıkça sunuyor herşeyi muazzam falan bunlar tüketiciyi yanıltmaktan öteye gitmez.İşinize gelen cümleleri paylaşıp şu markayı yüceltmekten vazgeçin.İp6 batarya performansı kötü bir telefondur bunun aksini iddaa etmek pek sağlıklı değil...

• ax kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir yerde Erdi Bey veya Ben iPhone 6 pil performansı bakımından X modelden daha iyidir mi dedik? Adam kullanım senaryosunu yazmış, bu senaryo ile ne kadar süre elde ettiğini de yazmış. Kıyasını da önceki nesil iPhone'lar ile yapmış. Sen hala imkansız, olmaz bık bık bık muhabbetindesin. Neyin peşindesin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O sizin begendiginiz ozellikleri Apple beceremediginden vermiyor olsa idi dediginiz anlamli olabilirdi. Ancak politikalari geregi yapmadigi yazilimlar yuzunden bunu soylemek yanlis.

Bu tamamen benim sahsi gorusumdur arkadasim! Ne apple ne de herhangibi bir baska firma ayirimi yapmadan ihtiyacimi karsilayan ve beni gunun sonunda daha az sikintida birakan tercih sebebim olacaktir. Hicbir firmayi savunmadan objektif olarak bana gore eksi olan yonleri yazman kadar normal baska bir sey yoktur heralde. Anladigim kadariyla apple marka bir urun kullaniyorsunuz ve cok memnunsunuz ama sizden ricam guzelligin bile goreceli oldugunu ve kisiden kisiye degistigini hatirlamanizdir. Sadece ihtiyaclarina gore urun alan biriyim ve bunu anlamanizi rica ediyorum. Zannediyorum ki sizde ayni sekilde secimler yapan bir bireysiniz. Tekrardan saygilar sunarim...

Su yazdıklarınız ile neye cevap verdiniz? Benim söylediğim şey ile ilgisi ne?

Siz dediniz ki: Apple öyle sanıldığı kadar iyi bir yazılım firması değil. Çünkü benim şu şu beğendiğim yazılımsal özellikleri vermiyor.

Ben de buna cevaben dedim ki; Dünyanın en iyi yazılım firmalarından biri olarak kabul edilen Apple'i sizin istediğiniz, beğendiğiniz yazılımları yapmıyor diye bu şekilde yeremezsiniz. Çünkü Apple o yazılımları beceremediğinden yapmamazlık etmiyor. Şirket politikaları gereği o tür yazılım yapmamayı uygun görüyor. Beceremeyip de yapmasa idi "Apple o kadar da iyi bir yazılım firması değil." tespitiniz belki anlamlı olabilirdi. Bunun objektiflikle veya subjektiflikle hiç bir ilgisi yok. Apple'in yazılımdaki gücü gayet nesnel bir olgudur. Kişiden kişiye değişmez. Beğeni meselesi ise tamamen farklı. Sizin Apple ürünlerini veya yazılımlarını beğenmiyor olmanız gayet normaldir. Fakat kendi kişisel tercihlerinizden yola çıkarak nesnel bir durumu öznel hale getiremezsiniz.

Apple dünyanın en iyi bir kaç yazılım firmasından biridir. Ve bu kişiden kişiye değişmez.

Bence değişi, sizce degismez. Konu bu kadar acikken hala neyi mudafa ediyorsunuz anlayamadim ! Bu dunyada Apple kullanan 1 milyar insan varsa kullnamayan 6 milyar insan var anlamindadir ve ben Apple yazilim konusunda kotu diye bir ifade nerede kullandim ? Sadece yazilim konusunda ars da degiller dedim ama siz bunun neresininden ne anlam cikartip benimle bu konuyu tartisiyorsunuz ! Ayrica merakimi bağışlayin ama bu savunma icgudulerinizi harekete gecirek bir sozlu hakaret veya asagilayici bir yazim tarzim olmadigi kanaatindeyim ama boyle bir sey olduysa ozur dilerim! Yok bunlarin hicbiri degil de sadece Apple benim icin cok kullanisli değil, yaziliminda bana gore eksiler var yazdigim icinse bu tavir o zaman yazacak baska birseyim yok, saygilar...

Bakın;

"Apple benim ihtiyaçlarıma cevap verecek yazılımlar üretmiyor" ile "Apple yazılım konusunda arsda değil" birbirinden çok farklı şeyler. Birinci kısma zaten bir itirazım yok. "Apple'in yazılımlarını beğenmiyorum." ifadesine de itiraz etmem. Çünkü kişisel görüştür. "Ama Apple yazılım konusunda arşda değil." ifadesi tamamen farklı bir ifade. Bu ifadeyi verebilmen için iddianı örnekler ile desteklemelisin. Misal Android, iOS'dan şu şu sebeplerden dolayı daha iyi bir yazılımdır. Veya Windows şu şu sebeplerden dolayı MacOS dan daha iyi bir işletim sistemidir vs.. gibi örneklemler yapman lazım. Ama senin verdiğin tek şey; Androidde beğenerek kullandığın bir iki yazılımın iOS da olmaması. Peki niye yok? Beceremediklerinden mi? Yoksa o yazılımları kullanmayı tercih etmediklerinden mi?

• Ozet su ki benim kullanma ihtiyacim olan yazilimlar ios isletim sisteminde yok ve bu yuzden benim tercihim Apple urunleri değil, (sadece mobil urunler) ve ben Apple yazilim konusunda ars da degil diye belirtirken ars icin ulasilabilecek en ust nokta vurgusu yaptim ki; dunyanin en iyi firmalari arasinda olmakla dunyanin en iyi firmasi olmak ayni anlama geliyor ise yazdıklarım bastan asagi yanlis o halde. Aslinda cok da büyütülecek ve gun icinde ve cuma kosturmasi arasinda sizin ve benim zamanimdan onemli olmayan bir konuyu tartisiyoruz. Unutmayalim ki firmalar sadece iyi olduklari icin insanlarin tercihi olmuyorlar. İyi bir strateji ve pazarlama her urunu sattirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Herhangi bir yerde Erdi Bey veya Ben iPhone 6 pil performansı bakımından X modelden daha iyidir mi dedik? Adam kullanım senaryosunu yazmış, bu senaryo ile ne kadar süre elde ettiğini de yazmış. Kıyasını da önceki nesil iPhone'lar ile yapmış. Sen hala imkansız, olmaz bık bık bık muhabbetindesin. Neyin peşindesin?

O zaman muazzam bir değer demeyeceksin.Bilmeyen adam telefonun batarya performansının çok iyi olduğunu düşünür.Böyle bir kelime kullanıyorsa ortada bir yanlış vardır.Dediklerimi bal gibi anlıyorsun ama işi yokuşa sürmek işine geliyor...
    Telefon almayı dusnuyorum Z3C ve iphone arasında kaldım. Iphone alırsam 5s ya da 6 alırım, ama iphone 6'nın dayanıksız ve pahalı olması kafamı karıstırıyor. Z3 Compact da gumbur gumbur gelıyor ama o telefonla da ılgılı bırcok sorun var.
    Sizce hangi telefonu almalıyım? 5s ve 6 arasında cok fark var mı?

quote:

O zaman muazzam bir değer demeyeceksin.Bilmeyen adam telefonun batarya performansının çok iyi olduğunu düşünür.Böyle bir kelime kullanıyorsa ortada bir yanlış vardır.Dediklerimi bal gibi anlıyorsun ama işi yokuşa sürmek işine geliyor...

Sen; muazzam derken iPhone 5S den iPhone 6 ya geçişteki artışı kastettiğimi bal gibi biliyorsun. Ortada bir yanlış falan yok. Sizin Samsung fanlığınız var.

• quote:

quote:

quote:

Sen; muazzam derken iPhone 5S den iPhone 6 ya geçişteki artışı kastettiğimi bal gibi biliyorsun. Ortada bir yanlış falan yok. Sizin Samsung fanlığınız var.

Ben orda 5s ile mukayese ettiğinizi belirten herhangi bir kelimeye rastlamadım mesajınızı tekrar okuyun.Ayrıca size attığım phonearena batarya performansı görüntüsünde 5s'e öyle muazzam fark attığı yok nerdeye aynı çıkıyorlar.Samsung fanıymışım bak sen aklınca lafta sokuyor.Bu konudaki hangi mesajımda bunu anladın.Ben kaynak vererek gerçek neyse onu söylerim kişisel yorumlarımıda belirterek söylerim.Keşke benim kadar fan olsanızda sizlerle boş muhabbetler yapmaktan kurtulsak...

• ax kullanıcısına yanıt
    Yahu senin Samsung Engurlu'dan sonra en büyük Samsung fanatiği olduğunu bilmeyen mi var? Neyse! Umrumda da değil neyin fanatiği olduğun.

Videoda Erdi Bey'in yorumuna istinaden konuşuyoruz. Kıçımızdan bir şey uydurmuyoruz. Phonearena'nın bataryayı test ettiği koşullar ile Fx57 nin koşulları aynı mı ki bir sonuca vardır. Adam bizzat şahsi deneyimi söylüyor sen hala bık bıka devam. Daha fazla uğraşamicam senle ya. Sıkıldım.
  • quote:

Yahu senin Samsung Engurlu'dan sonra en büyük Samsung fanatiği olduğunu bilmeyen mi var? Neyse! Umrumda da değil neyin fanatiği olduğun.

Videoda Erdi Bey'in yorumuna istinaden konuşuyoruz. Kıçımızdan bir şey uydurmuyoruz. Phonearena'nın bataryayı test ettiği koşullar ile Fx57 nin koşulları aynı mı ki bir sonuca vardır. Adam bizzat şahsi deneyimi söylüyor sen hala bık bıka devam. Daha fazla uğraşamicam senle ya. Sıkıldım.

Git sen apple fanı arkadaşlarınla bu üslubla muhattap ol.Senin gibi fanlarla yoruldum tartışmaktan hayır tartışma üslubunuzda bozuk liseli ergenlerle muhattap olduğumu hissediyorum.Ben söyleyeceğimi söyledim ip6 batarya performansının kötü olduğu gerçeğini kullanıcıları bile kabul ederken senin gibi apple fanları ancak savunur.İnanmayan note 4 konusundaki ip6 sahibi arkadaşa sorar öğrenir....

• ax kullanıcısına yanıt
    Dinime söven müslüman olsa bari. Üsluptan bahsedene bak...

Konuya giriş aynen böyle

quote:

Sallamak serbest görende o 8 saat boyunca oyun oynamışlar zannedecek.Pilin kapasitesi belli uçmaya gerek o 8 saatin çoğu işlemci gpu yormayan şeyler.Çok merak eden açar sitelerde araştırır yanlış bilgi vermeye gerek yok.

He canım he...

Söylemezsem çatlarım: Bütün eleştirilere rağmen iPhone 6 ailesinin 3 hafta dolmadan 21 milyon adet satmış olması sizi çarım çarım çatlatıyor değil mi? Hele bir de Galaxy Note 4'ün yıl sonuna kadar hedefi 11 milyon olunca. Hadi itiraf et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 10 Ekim 2014; 16:22:24 >

• quote:

Dinime söven müslüman olsa bari. Üsluptan bahsedene bak...

Konuya giriş aynen böyle

quote:

He canım he...

Söylemezsem çatlarım: Bütün eleştirilere rağmen iPhone 6 ailesinin 3 hafta dolmadan 21 milyon adet satmış olması sizi çarım çarım çatlatıyor değil mi? Hele bir de Galaxy Note 4'ün yıl sonuna kadar hedefi 11 milyon olunca. Hadi itiraf et.

Çok zoruma gidiyor gerçekten samsung sattığı her note 4 başına bana para verecek haberin yok mu.Birader sen attığın şu mesajla seviyeni zaten belli ediyorsun.Liseli ergenler bu tip cümleler kuruyor.Apple fanlarından zaten seviye beklemek hata olur çatlayın patlayın,paranız yetmiyor gibi muhabbetler hep sizin gibi akıllıların kuracağı cümleler.Sizin seviyenize düşmedim düşmeyeceğim ne haliniz varsa görün...

Ha unutmadan http://www.phonearena.com/news/Surprise-surprise-The-Note-4-defies-expectations-by-acing-our-battery-life-test-becomes-the-longest-lasting-QHD-phone_id61586

Buradan hangi telefonun bataryasının ne kadar dayandığını ve kaç saatte şarjının dolduğunuda görürsünüz.Note 4'te klasını konuşturmuş hani çatlamana gerek yok alt tarafı telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ax -- 10 Ekim 2014; 16:47:48 >

• Abi çok iyi telefon ya vallahi cok hoş

Satisfaction lurks in decapitation.
  • Fiyatıda çok makul maşallah
  • Batarya süresi hakkında henüz 1 günün altına düştüğüm olmadı çoğu zaman 1 gün 5 saat civarı kullanım oluyor .. spotify günde 4 saat sosyal ağlar , kamera ve telefon kullanımı ile günün 4 saati hücresel 3g kalanı wifi olmak üzere batarya sürem bu şekilde iphone6 için konuşuyorum plus çok daha fazladır .
  • Yeni inceleme kurallarına göre 15 dakikadan fazla inceleme olmuyacaktı. 18 dakikalık xperia z2 video incelemesinde belirtmiştiniz bu kurallar sony'e mi özgü ? Yazık yazık dh ye yakışmıyor bunlar tarafsız değilsiniz

• objektif bir inceleme teşekürler

• tarafsız olmadığınızdan emindim ama yinede girip somutça göreyim dedim videoyu izlemedim sadece inceleme üresine bakmak için girdim. artık telefon incelemeleri 15 dk olacak denmişti sayın çok tarafsız editorlerınız tarafından. artık hiçbir incelemenizin bir hükmü yok bende

• Eline sağlık erdi abi baya uğraşmışsın fakat çoğu iphone kullanıcısı için değindiğiniz bu detayların bir önemi yok "Apple yeni iPhone çıkarmış" bütün mesele bu :)))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.