Şimdi Ara

iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
6.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su oyuncak arabalarinin bulundugu oyunun adi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonpoint -- 11 Ekim 2014; 19:42:15 >
    iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında'

• quote:

Orijinalden alıntı: 1461ERSİN

1.4 GHZ HD EKRANLI IPHONE 6 İLE 2.7 GHZ 2K EKRANI KIYASLAMAK NE KADAR MANTIKLI SİZCE
    2.7 GHZ ANDROİD TELEFONUN EKRANI HD EKRAN OLSAYDI KIYASLAMANIZ DOGAL OLURDU
    2K EKRANIN TELEFONLARI NE KADAR YRDUGUNU IPHONE BİLİYORKİ YAPMIYOR DAİ FULL HD BİLE KOYMAMIŞ 2 K KOYSA PERFORMANS ÇOK DÜŞECEGİNİ BİLİYOR.

İPad airda a7 var ve yaklaşık 2 k çözünürlük var ona ne diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Videoyu göremiyorum

BB racing çok keyifli bir uygulama metal ile geliştirilen oyunlardan tavsiye ederim uygulama ücretsiz ama oyun içi satın alım yapmanız lazım her bölüm oynamak için 1 oyun parası istiyor başta 5 oyun paranız var iyi bir sürücüyseniz ve hakimseniz 3 yıldız alırsanız paranızı size iade ediyor öbür oyunda kullanıyorsunuz ama ben 10 tl verip sonsuz para aldım yani oyun aslında 10 tl :)
  • Öncelikle erdi bey çok bilgilendirici ve keyifli bir incelemeydi son zamanlarda DH nin apple için sürekli kötü bir politika izlemesinden dolayı taraflı olacağınızı sandım ama gayet güzel bir inceleme olmuş tebrikler :) samsung s4'ten iphone 6 ya geçiş yaptım inanılmaz mutluyum ve aradığım bu diyeceğim bir telefon parasının hakkını sonuna kadar veriyor söylediğiniz bütün konulara ek gerçekten çok keyifli bir kullanım ve oyun deneyimi var androiden sonra saçma sapan firmaların sürekli sizi taciz etmesine izin vermeyen bir sistem ilaç gibi geldi :) zorunlu aptal uygulamalar ne olduğunu anlamadığım güncellemeler yok :) bunlarda artıları pil performansı s4 ile hemen hemen aynı aynı zamanlarda şarj ediyorum diye bilirim eğer üst düzey bir akıllı telefon almayı düşünenlere tavsiye ederim

• ben şimdi 3000 küsür vericem sonrada 4,7 inç ekranda full hd filim izleye miycek miyim ?

alanlara acıyorum yazık verdiğiniz paraya

• quote:Orijinalden alıntı: fx57
    Apple'ın yeni nesil akıllı telefon modeli iPhone 6'yı, işlemcisindeki yeniliklerden kamerasındaki Fokus Piksel teknolojisine, ekran yenilklerinden bükülme sorununa kadar tüm detaylarıyla masaya yatırdık. Bakalım iPhone 6 kullanıcılara neler sunuyor. İyi seyirler!

Yiğidi öldür hakkını yeme...

Geçen sefer yaptığınız yüzeysel iphone 6 değerlendirmesi için çok kızmış ve ağır sözler yazmıştım, siz de çok kibar yanıt vermiş idiniz. Şimdi incelemeyi nihayet izledim ve tek kelimeyle bravo demek istiyorum. O "inceleme" değil, "analiz" demiştiniz, ama biraz üslup ve yaklaşım farkı da vardı kabul etmek gerekir.

Neyse sonuç olarak yaptığınız incelemeyi objektif bulduğumu ve çok beğendiğimi söylemek istiyorum.. Note3 sahibi birisi olarak, özellikle şu bükülme hususuna odaklanarak karar vereceğim sanırım.

• video bulunamadı hatası alıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Demirel

ben şimdi 3000 küsür vericem sonrada 4,7 inç ekranda full hd filim izleye miycek miyim ?

Sen kendine acı :) samsung s4 kullanıyordum Full HD Super amoled 441 ppi şimdi iphone 6 kullanıyorum cihazımı satmadım abim kullanıyor ikisinede aynı filmi yükledim ve ne hikmetse iphone daha güzel gözüküyor ve bu arada yaptığım işin eğtimini almış bir fotoğrafçı olarak verdiği renk doğruluğu full hd bir cihazdan çok daha iyi. LG ve japon display'in Ips ekranlarını kullanan apple bir firmadan aldığı bir parçayı kendinden birşeyler katmadan ve daha üst düzey birşeyler geliştirmeden asla kullanmaz. Özellikle güneş altında görünürlüğü mükemmel olan yeni iphone'un küçümsediğin ekranı rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Onlar Q hd 2k 4k diye yarış içinde olacaklarına keşke gözün seçemiyeceği pixsel yoğunluklarıyla işi kurtarmaya çalışacaklarına, ram çekirdek yarışına gireceklerine, apple gibi çözümler bulsalardı. Bence başkalarına acımayı bırakın. Gidip birşeyler araştırın cihazları inceleyin kendiniz deneyimleyin kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmeyin :)

• Onca yıldır donanım takip ederim, bu kadar başarılı bir inceleme hayatımda ilk defa görüyorum. Daha fazla söyleyecek söz bulamıyorum. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: VlknFX

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Demirel

ben şimdi 3000 küsür vericem sonrada 4,7 inç ekranda full hd filim izleye miycek miyim ?

Sen kendine acı :) samsung s4 kullanıyordum Full HD Super amoled 441 ppi şimdi iphone 6 kullanıyorum cihazımı satmadım abim kullanıyor ikisinede aynı filmi yükledim ve ne hikmetse iphone daha güzel gözüküyor ve bu arada yaptığım işin eğtimini almış bir fotoğrafçı olarak verdiği renk doğruluğu full hd bir cihazdan çok daha iyi. LG ve japon display'in Ips ekranlarını kullanan apple bir firmadan aldığı bir parçayı kendinden birşeyler katmadan ve daha üst düzey birşeyler geliştirmeden asla kullanmaz. Özellikle güneş altında görünürlüğü mükemmel olan yeni iphone'un küçümsediğin ekranı rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Onlar Q hd 2k 4k diye yarış içinde olacaklarına keşke gözün seçemiyeceği pixsel yoğunluklarıyla işi kurtarmaya çalışacaklarına, ram çekirdek yarışına gireceklerine, apple gibi çözümler bulsalardı. Bence başkalarına acımayı bırakın. Gidip birşeyler araştırın cihazları inceleyin kendiniz deneyimleyin kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmeyin :)

gürültüye gelmiştim ben de ne oluyor diye :D

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• Çok iyi ya demek artık yorumları da siliyorsunuz kafanıza göre.
    Ne yani yalan mı söyledik.
    Hani daha bir kaç ay önce Z2 incelemesi 15-20 dk olunca burada insanlar " S5 - M8 için mini dizi tarzında inceleme yaptınız " diye ayaklanınca " biz bundan böyle telefon incelemelerini 15 - 20 dk arasında tutacağız ve buna Z2 ile başladık " dediniz.

Eeee hani ne oldu o iş. 15 dk olacaktı hani telefon incelemeleri.

Ayıp birde bunu yazınca yorum siliyorsunuz.
    Bari üyeliğimi de askıya alın sonuçta yalanlarınızı suratınıza suratınıza çarpıyorum.

Kandırıkçısınız işte

Not: SS alayım da siz nasıl olsa alışkınsınız yalanınızı suratınıza çarpanların yorumlarını hiç etmeye.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.

• Bence arkadaşlar mesut çeviğin o Mesajı silmesi lazım

• Üç yıldır iphone kullanıyorum. İphobe 4. Ram 512 kb. İşlemcisi 800mhz a4. Şimdiki özellikle yeni çıkan android telefonların donanımlarının yanındaesamesi okunmaz. Ancak , cihaz her zaman ve tam olarak çalışyor, sıfır hata. Ne istesem yapıyor, takılma beğenmeme yok. Artık bu defa ios güncellemesi almadı, ancak şimdiye kadar hiç bir güncellemede sorun olmadı , şimdi bile eski versiyondan dolayı sıkıntı yok( android telefonlar mecburiyetten kaç çeşit farklı yazılımı aynı anda yaşatmak zorunda siz söyleyin) . Evimizse samsung iki adet tefon daha var s3mini ve s4 var. Benim bu eski iphone çok daha keyifli. İpad tab3 ümüz var, kıyas götürmez bir şekilde ipad çok üstün. Hatta kendime de note 2 almışyım, ancak bir hafta dayanabildim, efendice iphone a dönüş yaptım. Eksik yönleri yok mu ? Var tabi kamera şimdikilere göre yetrsiz kaldı, bağlantı hızı yavaş kaldı. Diğer taraftan cihaz taş gibi, malzeme kaliteli, çizilme yok, kaplamanın atması soyulması yok, tuşlarda herhangi bir sorun yok, pili ilk günkü gübi olmasa bile çok farkı da yok. Abuk sabuk reklamlar internet pencereleri açılmıyor. Şimdi makineyi değiştrmek lazım iphone 6 pahallı diye kendimi androide zorluyorum olmuyor . Gigahertzleri fazla, ramleri fazla bunlar beni ilgilendirmiyor. Elimde ölçü aleti hız ölçecek halim yok, çekirdek sayısı fazla olunca da çitleyecek halim yok. Benim bilebileceğim cihaz kaliteli mi, yarı yolda bırakıyor mu adam gibi çalışıyor mu ?

Amma çok yazdım, içimi döktüm resmen ama kararım da oluştu, en iyisi uygun yollu bir iphone 5 s, saygılarımla

• 2500'e telefon alıcam ve kılıfla kullanmak zorunda kalıcam ah apple ah

Eline sağlık Erdi abi ama yine sanki süre konusunu olduramamışsınız sanki.

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Üç yıldır iphone kullanıyorum. İphobe 4. Ram 512 kb. İşlemcisi 800mhz a4. Şimdiki özellikle yeni çıkan android telefonların donanımlarının yanındaesamesi okunmaz. Ancak , cihaz her zaman ve tam olarak çalışyor, sıfır hata. Ne istesem yapıyor, takılma beğenmeme yok. Artık bu defa ios güncellemesi almadı, ancak şimdiye kadar hiç bir güncellemede sorun olmadı , şimdi bile eski versiyondan dolayı sıkıntı yok( android telefonlar mecburiyetten kaç çeşit farklı yazılımı aynı anda yaşatmak zorunda siz söyleyin) . Evimizse samsung iki adet tefon daha var s3mini ve s4 var. Benim bu eski iphone çok daha keyifli. İpad tab3 ümüz var, kıyas götürmez bir şekilde ipad çok üstün. Hatta kendime de note 2 almışyım, ancak bir hafta dayanabildim, efendice iphone a dönüş yaptım. Eksik yönleri yok mu ? Var tabi kamera şimdikilere göre yetrsiz kaldı, bağlantı hızı yavaş kaldı. Diğer taraftan cihaz taş gibi, malzeme kaliteli, çizilme yok, kaplamanın atması soyulması yok, tuşlarda herhangi bir sorun yok, pili ilk günkü gübi olmasa bile çok farkı da yok. Abuk sabuk reklamlar internet pencereleri açılmıyor. Şimdi makineyi değiştrmek lazım iphone 6 pahallı diye kendimi androide zorluyorum olmuyor . Gigahertzleri fazla, ramleri fazla bunlar beni ilgilendirmiyor. Elimde ölçü aleti hız ölçecek halim yok, çekirdek sayısı fazla olunca da çitleyecek halim yok. Benim bilebileceğim cihaz kaliteli mi, yarı yolda bırakıyor mu adam gibi çalışıyor mu ?

Amma çok yazdım, içimi döktüm resmen ama kararım da oluştu, en iyisi uygun yollu bir iphone 5 s, saygılarımla

O kadar iphone u övmüşsün ama son cümlende resmen gömmüşsün. Yarı yolda bırakmayan telefon istiyorsan iphone almayacaksin cunku aksami bile bulamayacaksin pil konusunda eger şarjla dolasmiyorsan. Yari yolda androidler bırakmaz iphone degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 13 Ekim 2014; 0:36:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• şimdi çok önemli birşey demek istiyorum .. madem telefonu donanımhaber olarak gidip satın aldınız (gün oksayın telefonuymuş) ve büküldü ..sonuçta para verdiniz az buz da değil eee hakkınızı arayın apple ile iletişime geçin cihazı garantiye gönderin yada herhangi birşey ne yapılması gerekiyorsa böyle bir durumda bizlede paylaşırsınız sırf ip6 için değil başımıza böyle bir olay gelirse ilerde izliyceğimiz yolları öğrenmiş oluruz bizde..

Ayrıyetten Gün Oksay o kadar para verip bükülen ip6 sına napmayı düşünüyor herhangi bir çözüm ürettimi ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.