Şimdi Ara

## iPhone 6 ve IOS 8 Belli Oldu ! Ekran Görüntüleri Sızdı ! [ Ana Konu ] ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
4.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen buna ios 8 demişsinde bu bildiğimiz ios 7 black tema bekliyorum ben
  • "Healthbook, atılan adım sayısını, yürünen veya koşulan mesafeyi, gün içinde ne kadar kalori harcandığını belirtecek." Bu özellik sadece M7 hareket işlemcisi bulunduran cihazlarda çalışmasın da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

sen buna ios 8 demişsinde bu bildiğimiz ios 7 black tema bekliyorum ben

yapacak bişi yok. gelişmeleri bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

"Healthbook, atılan adım sayısını, yürünen veya koşulan mesafeyi, gün içinde ne kadar kalori harcandığını belirtecek." Bu özellik sadece M7 hareket işlemcisi bulunduran cihazlarda çalışmasın da.

Baska turlu nasil olcebilir ki? Belki iWatch ile olcer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran'da iWatch geliyor desem inanan olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

"Healthbook, atılan adım sayısını, yürünen veya koşulan mesafeyi, gün içinde ne kadar kalori harcandığını belirtecek." Bu özellik sadece M7 hareket işlemcisi bulunduran cihazlarda çalışmasın da.

Baska turlu nasil olcebilir ki? Belki iWatch ile olcer.

Olabilir.
  • İos 7 teması ile 2-3 yıl devam edicekler heralde

Şu alt tarafı biraz daha saydamlaştırsınlar, hücresel veriyi kısa yollara eklesinler, hava durumunuda kilit ekranına entegrelesinler :)

•  ##  iPhone 6 ve IOS 8 Belli Oldu ! Ekran Görüntüleri Sızdı ! [ Ana Konu ] ##

##  iPhone 6 ve IOS 8 Belli Oldu ! Ekran Görüntüleri Sızdı ! [ Ana Konu ] ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 20 Mart 2014; 15:52:07 >

• Sanirim iWatch da isi ilerlettiler. Nabiz gibi veriler de var İPhone 6 ya nabiz olcecek istem koyma ihtimalleri var tabi ama telefonun ustunde olan bir sey kullanisli olmaz sanirim muhtemelen iWatch uygulamalari bunlar. Cok guzel bir sey geliyor sanirim umutluyum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Sanirim iWatch da isi ilerlettiler. Nabiz gibi veriler de var İPhone 6 ya nabiz olcecek istem koyma ihtimalleri var tabi ama telefonun ustunde olan bir sey kullanisli olmaz sanirim muhtemelen iWatch uygulamalari bunlar. Cok guzel bir sey geliyor sanirim umutluyum.

bizde umutluyuz .. bekliyoruz sabırsızlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Teşekkürler.

• İlginç özellikler geleceği kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Gereksiz bir uygulama daha.

Neden oyle diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGalaxyS3

Ya insalah beklenti karsilarlar

Umarım...
  • yazılımı bi kenara bıraksınlarda şu batarya kapasitesine çözüm bulsunlar şarjı az gidiyor sırf bu yüzden telefondan o kadar tiksindim ki kaldırdım kutusuna koydum kullanmıyorum 1 haftadır bu kadar kıcık bişe olamaz ya şu batarya kapasitesini arttırrın yada bataryayı gömülü yapmayın değiştirilebilir olsun apple teknik servise mahkum etmiş bizi 550 600 tl veren olursa elden çıkarmayı düşünüyorum tezelden 4s i şarjlı kılıfsız gezemez olduk o kadar tiksindimki 6230 i kullanıyorum şu batarya olayı telefonun iyi olan herşeyinden soğutmaya yetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 22 Mart 2014; 20:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abooo01

yazılımı bi kenara bıraksınlarda şu batarya kapasitesine çözüm bulsunlar şarjı az gidiyor sırf bu yüzden telefondan o kadar tiksindim ki kaldırdım kutusuna koydum kullanmıyorum 1 haftadır bu kadar kıcık bişe olamaz ya şu batarya kapasitesini arttırrın yada bataryayı gömülü yapmayın değiştirilebilir olsun apple teknik servise mahkum etmiş bizi 550 600 tl veren olursa elden çıkarmayı düşünüyorum tezelden 4s i şarjlı kılıfsız gezemez olduk o kadar tiksindimki 6230 i kullanıyorum şu batarya olayı telefonun iyi olan herşeyinden soğutmaya yetti

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

İpad icin daha guzel calisiyor ios. O yuzden new ipad bile su anda gayet iyi calisiyor
    Ama iphoneda duru boyle degil. 2 surum sonra, cihaz resmen oluyor. O yuzden ipad air ile devam etme niyetim var. Yanina wp bir cihaz alirim. Hem ucuz hem bstabil bir sistem yapmis microsoft. Uygulama marketi tiurt olsa da ipad olduktan sonra sorun olmayacaktir.
    2000tlyi tek cihaza verecegime, 2 cihaz birden alirim zira 6 2200 lira civarinda satisa sunulacak gibi gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

İos 8 ip 4 e gelir mi acaba? Bence gelmez ama bellide olmaz

gelmez hocam ne yaptin

i4 yeniden üretilmeye başladı bazı ülkelerde satışa sunulacak o sebeple belki güncellemeyi alabilir

• quote:

Muhtemelen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.