Şimdi Ara

iPhone 6 taksitle almak - Zorlu Center'dan şirket kredi kartıyla veya nerden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurumsal kredi kartına 9 taksit oluyo dediler dogru mudur ?

• Kuzenim golddan 9 taksit ile aldı kurumsal kartı ile.
  • taksitle ayfon mu alınır yeaaacılar gelir şimdi
  • Ben kredi kartıyla tek çekimde aldım. (Kurumsal değil.) Kartın asgari ödeme tutarını ödemeye kalksam taksitlenmiş olucak. Tabii faiz farkı olur o ayrı.
  •  iPhone 6 taksitle almak - Zorlu Center'dan şirket kredi kartıyla veya nerden?

Bankayı aradım teyid ettim. Kişiye özel kampanya imiş ve 1.000 TL nakit çekersem ayda 114 TL ve 9 ayda toplam 1026 TL' den başka hiçbir ekstra ödemesi yokmuş.
    Kart limitim kadar aynı şartlarda çekebiliyor muşum.
    Iphone Plus 64GB Gold için 3.000 TL nakit avans çekip aylık 342 TL ödemeyle 9 taksitte geri ödeyebileceğim. Zaten nakit alınca heryer 100 TL indirim yapıyor, yani 3.000 TL nakit avansa 78 TL faize rağmen karlı olacak

• Kardeşim ben dün aldım ataşehir palladium lydia dan. Nakit aldım ama yanımda biri daha aldı kurumsal bonus ve world e 9 taksit yapıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex1st -- 11 Ekim 2014; 9:47:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex1st

Kardeşim ben dün aldım ataşehir palladium lydia dan. Nakit aldım ama yanımda biri daha aldı kurumsal bonus ve world e 9 taksit yapıyorlarmış.

Hocam palladium lydia da stok varmi ki plus lazim bana varmiydi ellerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

quote:

Orijinalden alıntı: Ex1st

Kardeşim ben dün aldım ataşehir palladium lydia dan. Nakit aldım ama yanımda biri daha aldı kurumsal bonus ve world e 9 taksit yapıyorlarmış.

Hocam palladium lydia da stok varmi ki plus lazim bana varmiydi ellerinde

yok kardeşim. Önünüzdeki hafta gelir pluslar dedi ama onlarda belli bi renkte ve belli kapasitede parti parti gelicekmiş. Ben gittim şansıma o anda 6 lar geldi 3 adet öyle aldım. Ama biraz dikkatli seç. Bende plus almak için gittim orda belki belli olmuyorda ciddi büyük. 6 bile çok büyük geldi sonra pişman olma iyi incele derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.