Şimdi Ara

iphone 6 - sony xperia z3 takası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yine bir android vs iOS konusu.
    Sony servisleri kadar berbat bir servis görmedim. Şahsen 1000 TL üstüne verseler 6+ ı verip Z3 almam. Huzur benim için paha biçilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony kadar gereksiz ve aşırı sade bir telefon görmedim.
    Sony cybershop telefonum vardı, 2005-2006 gibi almıştım heralde o zamanlar dslr makinelerden bile daha kaliteli fotğraflar çekiyordu bastırınca falan renkler mükemmel çkıyordu ilk 4mp kameraydı, Geçen z3 uzun bir süre elimde kaldı birkaç ayar yapmam gerekti inanın hiç yabancılık çekmedim. 10 yıl önceki menü anlayışı halen birebir geçerli. 1 gram ileleme yok. Menü dizilimi ve en çnemlisi kullanışlılık sıfır. Diğer telefonlarda olan pratik özelliklerin hiçbirisi yok kamera konusunda renkler çok soluk ve cansız.
    bu konuda en önde olan lg, ama g3'üde eline alınca çocuk oyuncaklarındaki malzeme bile daha kaliteli geliyor Zaten kim ne derse desin ne g2 ne g3 kamera konusunda sınıfta kalıyor.
    işterse telefonların nirvanası olsun. Android herzaman heryerde androiddir.
    İos'un yanından bile geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 8 Aralık 2014; 18:48:26 >
  • Ya daha 1 hafta önce z3 aldım iphone 5 önceki cihazım androide alıştım telefon stabil ama küçük bir kasa açıklığı farkettim küçün sorunlar falan kamera beklentilerimi karsılamadı ; iphone 6 alcaktım o an aklıma esti z3 aldım suan iphone almadığım için pişman gibiyim eğer yorumlar böyle devam ederse iphone 6 ile takas yapıcam

• Android kullanılacaksa Sony, yoksa iPhone. Android vs ios kısmı size kalan bisey

• elma ile armutu kıyaslamak gibi. iOS istiyorsan iPhone, Android de işimi görür diyorsan Z3 ama telefonunu neden değiştirmek istediğini anlamadım.
  • kesinlikle böyle bir takasa felan girme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2side kendi işletim sisteminde lider cihazlar.çok eski telefonlarım hep sony di.ama o zamanlardaki kaliteyi maalesef şimdi alamıyorum.fakat yinede müthiş cihaz z3.eğer içinize sinmediyse tabiki ip6 la takas yapılabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.