Bildirim
Iphone 6 silver yada space gray seçimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir fikir belirtin ey ahali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JasonBaba
Bir fikir belirtin ey ahali
ikisinden birini al. -
Silver derim ben
En iyi çözüm yazı tura olur :)
Space gray bence
Space gray ekran kısmında tamamen siyah oluşu ve ekran ile çerçevenin bütünleşmesiyle diğerlerinden daha iyi duruyor. Telefonun arka yüzünde ve etrafında bulunan hatlar silver ve gold renklerindeki gibi sırıtmıyor. Hem ekranın etrafı siyah olması gözleri daha az yorar.
İphone 6 space gray gerçekten çok şık
Silver al spacegray parmak izi cok gosteriyor
Space Gray ben kullanıyorum. Arkadaşım Silver kullanıyor gerçekten masanın üstüne koymaya utanısın Silver'da. Çok cırtlak duruyor. Bence gray space daha iyidir. Tabii renkler ve zevkler tartışılamaz. :)
Space Gray
Silver
Böyle bir konu neden acılır ki?
Bende space grayle gold'un arasinda kalmistim space gray aldim ve icimde kücük'de olsa pismanlik kaldi ceske gold alsaydim diye. ve biliyorumki gold alsaydim diyecektimki ceske space gray alsaydim. sendede ayni sey olcak bence. hangisi seviyosan onu al. beyaz daha dogal görünüyor space gray'de baba duruyor. secim senin. -
Space grayi inceledim hoşuma gitmedi fazla, silver aldım. Herkese teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X