Şimdi Ara

8 Aylık iPhone 5S 16GB Space Gray - Temiz kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 8 Aylık iPhone 5S 16GB Space Gray - Temiz kullanım
    İyi akşamlar donanımhaber üyeleri. 8-9 Aydır kullandığım telefonumu anroid bir cihaza geçmek için satıyorum.

Öncelikle telefonda en ufak bir çizik, göçük, ezilme aklınıza ne geliyorsa hiçbir şey yok. Alındığı günden itibaren spigen arka ve önlü jelatin ve spigen tough armor kılıf ile kullanıldı. tough armor ne denli bir kılıftır bilen bilir. Telefonun dışı tertemiz.
    Telefonu gönderirken cihaza yeniden yazılım kurulumu yapıp yanında tough armor kılıf ile göndereceğim. Yani telefonu sıfır almış gibi kendinize göre kurulum yapacaksınız. Telefonun dış görünüşü ilk kutudan çıktığı gibi. Kutu içeriği tam eksiksizdir. Kulaklığı kulaklarıma büyük geldiği için kullanamadım. Şarj makinesinde (elektrik alan ana adaptör) farkedilmeyen çizikler mevcut kabloda problem yok. Kutu içeriğindeki garanti belgeleri büyük apple stickerları hiçbirine dokunmadım. Telefonu vatan bilgisayardan aldım faturası mevcut.

Yaşadığım yer dağlık arazi olduğu için telefon düşünce mutlaka ya kılıfı yada jelatini çiziliyordu. jelatini yapıştırırken çeşitli talihsizliklerden dolayı jelatinde inmeyen kabarcıklar oluştu. benim kullanımıma etki etmediği için rahatsız olmadım. ben telefonu bu şekilde göndereceğim size ulaştığında isterseniz üzerindeki jelatinleri çıkartabilirsiniz.

Fiyat olarak 1300-1400 gibi birşeyler düşündüm. Tekliflere açığım. Xperia Z3 alacağım için elime 1300 civarı gibi bir para geçmesi gerekiyor. tekrardan iyi akşamlar iyi forumlar...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fotoğraflar otomatik boyutlanmadı. isteyene pm yolu ile gönderebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1370 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Ocak 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.