Şimdi Ara

Iphone 6 Pupa 21 iş günü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Temmuz ayında Iphone 6 64GB lık model telefonum kırıldı. 1 2 telefoncu gezdikten sonra 12 Temmuz tarihinde İzmir Agorada bulunan PUPA iphone teknik servisine vermeye karar verdim. Burda bana telefonun onarımının zor olacağını, değişim için telefon ellerine ulaşınca 1600 tl ücret talep edeceklerini söylediler.Ayrıca bu işlemlerin 21 iş günü içinde biteceğini söylediler. Bende telefonu verdim.

    16. iş gününde yani 3 Ağustos tarihinde 1600 tl ödemek için mağazaya gittim ve bana tekrar 3 4 gün içinde gelir dediler.

    Bugün 10 ağustos ve 21. iş günü tekrar servisi aradım bana teknik bir arızadan dolayı applea sipariş verilmediğini, Siparişin şu an verilceğini ve 3 4 güne elimizde olacağını söylediler.

    Şimdi sormak istediğim şu, 21 iş günü geçmişken ve 1600 tl ücreti ödemişken yapılan bir hatadan dolayı mağdur durumda kalıyorum. Bunu hukuksal boyuta taşımak ve şikayetçi olmak istiyorum. Ne yapmam lazım bana fikir verebilir veya yol gösterebilir misiniz ?







  • UpDullah
  • Second Up
  • Müşteri hizmetlerini ara izah et gerekeni yaparlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi yazacaklarim konuyla alakali olmayabilir ama. Ayni sorun benim basima geldi telefonum kirildi ingilterede yasadigim icin ordan almistim tatile turkiyeye dondum yaptirmak icin apple destek ile gorustum bana yurtdisi cihazlari yapamayacaklarini ancak pupa gibi yetkili servislere birakabilecegimi soylediler. Bende boyle sacma sorunlar olacagini bildigimden vermedim ve adama sordum eger telefonu apple yerine boyle bir servise goturursem 529 olan ekran degisim fiyatindan 1 kurus fazla odermiyim diye. Verdikleri cevap iscilik ucreti odeyebilirsiniz dedi. 2 hafta sonra ingiltereye gidip apple storeda 1 saatte yaptirdim telefonu. Uzun lafin kisasi apple gibi sirket bile bu ulkede duzgun calismiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ederim keşke vermeseydim diyorum zaten bende.
    @SEHZADE63 hocam müşteri hizmetleri derken pupanın genel hizmetlerinimi arıyım apple müsteri hizmetlerinimi arayacağım ?
  • mcgrady121 kullanıcısına yanıt
    İkisinide ariyabilirsin ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende pupadan ve appledan muzdaribim. Pupaya bıraktım tüm işlemelr burada yapılacak dediler 5 gün cihazı hiç ellemediler, sonra işleme aldık diye sms geldi 15 dk sonra bir sms daha apple onarım merkezine inceleme için gönderilmiştir dedi :) Sonrasında da apple günlerdir oyalıyor, 10 iş günü oldu süreç henüz bir şey yok bakalım ne olacak. Sürekli arıyorum ama çözüm namına bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.