Şimdi Ara

İphone 6 kullanım süreleriniz ne nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45 dk oyun gerisi internet ve mesajlaşma ile
    5.50 kullanım
    7.25 bekleme
    edit: unutmuşum bu süreyi %90 wifi ile yakaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 27 Eylül 2014; 20:04:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim o kadar iyi degil :( 4 saat kullanim da %38 i gordum. Yolda kalirim diye sarja taktim. 3g kapama olmamasi cok kotu oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Benim o kadar iyi degil :( 4 saat kullanim da %38 i gordum. Yolda kalirim diye sarja taktim. 3g kapama olmamasi cok kotu oldu

aslında ufak bir matematik yapınca aynı süreye denk geliyor aşağı yukarı hatta daha bile iyi gibi sizinki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 27 Eylül 2014; 20:06:33 >
  • Galiba haklisin. Yarin pazar tam sarjdan son ra deniycem kesin sureyi paylasirim :)

• Süreden çok yapılan iş önemli. Aynı anda iki iş yapılınca şarj azalım süresi artar örneğin. Yani bunun kaç farklı uygulamayla yapıldığıda önemli kaç kez yapıldığıda. Yoksa nette boş boş dolaşma süresi bunun yanından geçemez bile. Yani bir sürü yaptığı işin bir tanesinde bile uzun süre nette gezen adamın kat kat üstündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 27 Eylül 2014; 20:35:57 >
  • Ben gayet memnunum aksam eve geleceğim saate kadar fazlasıyla yetiyor bana üstelik wifi nerdeyse hiç kullanmadım hep 3G, konum servislerimde devamlı açıktı.

İphone 6 kullanım süreleriniz ne nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK1905 -- 27 Eylül 2014; 21:11:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.