Şimdi Ara

Iphone 6 Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu ağustos 2015 te aldım, 64 gb. 2-3 aydır telefonumda bazı sıkıntılar olmaya başladı. Instagram, whatsapp felan kasmaya başladı. Telefonumda 9.3.3 yüklü, ios 10 a güncellesem sıkıntı çözülür mü? Ayrıyeten telefonum %10 da kapanıyor, heralde bataryanın değiştirilmsi gerekiyor. Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum.

Şimdi ios 10 a güncelleyeyim mi? Format atayım mı? Önce format atıp ios 10 mu yükleyeyim yoksa ios 10 yükleyip format mı atayım? Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Telefonu %20 nin altına getirtip %1 2 de sarj ediyorsanız. Kapanana kadar kullanıyorsanız %10 da kapanması normal. Ayrıca kasma sorunu içinde restore edin. Veya güncelleyin. Sorunun daha iyi bir şekilde çözümü için iPhone 6 konusunu araştırın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki üyenin dediği gibi şarjınızı %20 nin altına düşürmemeye çalışın onun haricinde restore edebilirsiniz ama iOS 10 a güncellemenizi tavsiye etmem. Çok şikayet edilen bir sürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, batarya değişikliğine gerek var mı?
  • Bofames kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa servise bırakın derim ben

• ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    Garantisi devam ediyor fakat telefonuma indirdiğim battery life adlı uygulamaya göre telefonum 650 defa şarj edilmiş. Apple'ın lithium iyon pilleri için vadettiği ömür 500 döngü kadar.
  • Bofames kullanıcısına yanıt
    Apple yi arayın yada apple destek uygulamasından konuşun bataryanıza baksınlar bir sorun varsa değişim yapılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 senedir 64 lük 6 kullanıyorum 10 güncellemesi yaptım sıkıntısız takılmadan çalışıyor
  • ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    Ben Hep % 5 Gibi Şarja Bırakıyorum Ne Kasma Ne Bir Şey Oluyor Bence Ya Yazılımsal Ya Donanımsal 5s Kullanıyorum Sen Düşün Ama Arkadaşa Tavsiye Güncellemesin İos 10 Bk Gibi En Stabili 9.3.3 9.3.5 Veriyonu Gerisi Aksamalı Takılmalı

• Kasmaması lazım o sürümde.uygulama çakışması olabilir.apple ı aramanızı öneririm.

Batarya konusuna gelirsek sonuna kadar boşaltın bataryayı sonra fişten çıkarmadan yüzde yüze kadar şarj edin.apple kendi sitesinde bile yazıyor bataryayı ayda en az 1 kere sonuna kadar boşaltıp takın diye.önceki telefonlarımda hep yüzde 20 ve aşağısında şarja taktım hiçbir sorun olmadı.arkadaş hep yüzde 40-50 de takardı benden sonra almasına rağmen batarya pert oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

2 senedir 64 lük 6 kullanıyorum 10 güncellemesi yaptım sıkıntısız takılmadan çalışıyor

Hocam şarj konusunda deneyimledikleriniz nelerdir?
  • Arkadaşlar telefonu yedekledim. Şimdi önce restore edip ondan sonra ios 10 mu yükleyeyim, ios 10 yükleyip restore mi edeyim. Yoksa ios 9.3.3 te kalsın direkt restore mi edeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

Kasmaması lazım o sürümde.uygulama çakışması olabilir.apple ı aramanızı öneririm.

Batarya konusuna gelirsek sonuna kadar boşaltın bataryayı sonra fişten çıkarmadan yüzde yüze kadar şarj edin.apple kendi sitesinde bile yazıyor bataryayı ayda en az 1 kere sonuna kadar boşaltıp takın diye.önceki telefonlarımda hep yüzde 20 ve aşağısında şarja taktım hiçbir sorun olmadı.arkadaş hep yüzde 40-50 de takardı benden sonra almasına rağmen batarya pert oldu.

Telefonun kendisi kasmıyor hocam zaten. İnstagram ve whatsapp kasıyor. Sanırım ios 10 a yönelik sürümler hazırlandığı için olabilir. Çünkü instagram ve whatsappı güncellemeden önce kasmıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bofames

quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

2 senedir 64 lük 6 kullanıyorum 10 güncellemesi yaptım sıkıntısız takılmadan çalışıyor

Hocam şarj konusunda deneyimledikleriniz nelerdir?

1 hafta önce pil değişimi yaptırdım yoğun kullanan birisiyim 2 senedir günde 2 defa şarj edildi en az şu an ilk aldığım günkü gibi sabah 9 akşam 18 yetiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.