Şimdi Ara

Iphone 6 - Istanbul Altunizadede 4.5g çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar

    10 nisan tarihinde Vodafone'a numara taşıma ile geçtim. Telefonum Iphone 6, ios 8.4 kullanıyorum.

    Numara taşıma öncesinde Türkcell kullanıyordum ve telefonum LTE bağlanıyordu. Ancak Vodafone'a geçiş yaptıktan sonra hiç LTE göremedim. İstanbul Altunizadede oturuyorum. Oturduğum yer Capitol AVM'ye yürüme 5 dakika mesafede.

    Bugün Vodafone'a geçişimi yaptırdığım yere gittim. Sorunumu anlattığımda Iphone 5 ve 5Slerde sorun olduğunu ama Iphone 6'da herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Hatta orada çalışan bayan kendisinin Iphone 6 Plus sahibi olduğunu ve LTE geçtiğini dükkanda 6 ve 6S kullananların sorunsuz geçtiğini söyledi. IOS güncellemeyi önerdi ama telefonun jailbreakli olduğunu güncelleme yapamayacağımı anlattım.
    Bana kendilerinin de sorunu anlayamadıklarını, Vodafone müşteri hizmetlerini aramamı söylediler; teşekkür edip çıktım.

    Eve giderken Capitol AVM'ye uğradım, şansa telefonumun LTE'ye geçtiğini gördüm. Belki hat yeni geçiş olduğu için LTE anca aktive olmuştur diye düşünüp üzerinde durmadım. Ancak Capitolden çıktıktan bir süre sonra yine 3g'ye geçtğini gördüm.

    Telefonda Vodafone müşteri hizmetlerini aradım, kontrol ettiler evimin bulunduğu yerde LTE hizmeti olmadığı iletildi. Bu arada internetteki haritada burada LTE hizmeti var görünüyor.

    İyice kafam karıştı; Vodafone'dan gelen profil yüklü, benim evimin olduğu yerde öyle uzakta veya arada bir yer değil. Burada LTE hizmeti yoksa nerede var bu LTE hizmeti? Altunizadede sadece Capitol AVM'de mi var Vodafone LTE hizmeti.

    Özellikle İstanbulda Altunizade, Üsküdar, Kadıköy, Acıbadem ve Ataşehir tarafında Vodafone kullanıcıları LTE kapsamları ne durumda acaba bilgi verebilirler mi?

    Şimdiden teşekkür ederim.







  • Kardeş en çok frekansı alıp ikinciyle bile ödediği paranın arasında dağlar kadar fark olan Turkcellin bile 4.5G çekmediği veya çok zayıf olduğu yerler var yani 3g de gibi aynı değil yeniden operatörler doğmuş yeniden başlamış gibi. Yani bu biraz zaman işi yatırım işi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone a geçerek hatta etmişsin Vodafone un 4.5g sinden neredeyse kimse memnun değil Türk Telekom geçmeliydin bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona güncelleme yaparsan problemin ortadan kalkacağını düşünüyorum. Bende Vodafone kullanıyorum ve o söylediğin yerlerde 4G den aşağı düşmüyor.
  • Pyros P kullanıcısına yanıt
    telefonla ilgili değil de iOS sürümüyle ilgiliymiş sanırım sorun. ben de 8.4te rahattım ama 9.1e de jailbreak geldi en son oraya geçmeyi düşünüyorum.
  • Pyros P kullanıcısına yanıt
    3g kullan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.