Şimdi Ara

İphone 6 Gold mu? Space Gray mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold kullanıyorum bir de spigen tough armor var siyah renkli. Kılıfın arka tarafında açıklık olduğu yerden gold rengi gözüküyor(sarı ve siyahın uyumunu çok seviyorum) gayet güzel oluyor yani. Gold iyidir iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 silver 5s gold 6 kesinlikle space gray

gold kullananlar kusura bakmasın ama çin malı gibi duruyor telefon space gray'ın önü simsiyah ekran kapanınca mükemmel bir uyum yakalıyor
  • 6 ve 6 plusta kesinlikle gold cok kötü görünüyor. Gold 5S kullaniyorum bi asilliği var ama 6 ve 6 plusta gold oyuncak gibi.

• Gold daha bi premium havası veriyor. Gold tabiki.

• Gold ve spigen şeffaf kılıf

• gholen kullanıcısına yanıt
    Gold aldım, 1 hafta sonra keşke space gray alsaydım dedim. Hatta güvensem takas edecektim

• Şuana kada aldığım bütün iphone modelleri ve diğer marka telefonlar siyah yada space greydi. İphone alırken yine space grey aldım ancak aldıktan sonra ne kadar şık göründüğünü anladım. Gerçekten 6'da space grey çok şık durmuş. Hatta diğer renk iphone tercih edenler bile telefonu görüp beğenileri dile getiriyorlar hemen.

• 5sin goldu gerçekten güzeldi ama 6nın goldu biraz aksaray işi duruyor. 6da kesinlikle space gray öneriyorum.

• beyaz renk seviyorsan gold daha güzel. ama çerçeve kenarlarına toz vs. girince çok belli oluyor siyahta öyle bir sıkıntı yok. önceki cihazım gold du lakin siyahın ağırlığı ve duruşu herzaman farklıdır. ben siyah derim.
  • Ben iPhone 6 space gray kullanıyorum. Kılıf olarak da spigen Neo hybrid metal kırmızı var üzerinde. Çok şık bir kombinasyon bence. Bu kılıfların sinyal Gücünü azalttığı söyleniyor ama ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Canım sıkılınca yüne spigen şefaf silikon kılıfımı takıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OBOZDEN -- 6 Mayıs 2015; 10:13:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space grey kullanıyorum ilk defa siyah tercih ettim. Gerçekten çok ağır güzel bi siyah tavsiye ederim fakat gold da fena değil dışarıda gördüğüm zaman baya iyi hatta

• Valla Space Gray kesinlikle hele bir de kılıfsız kullanacaksanız telefonu benim gibi iki kere sevecekseniz memnun kalacaksınız bu tercihi yaptığınıza

• Tabikide gold ya göz var izan var

• 5s im space graydi.Home tuşu ve etrafı çok parmak izi oluyordu.Siyahta iphone 6 olduğu önden pek belli olmuyor,android telefonlar gibi geliyor bana.Her renk kılıfla da kullanabileceğimi düşünerek 6 yı Silver aldım çok memnunum.

• spacegray
  • Uzay grisi
  • ben uzay grisini kullanıyorum,gold rengini hiç sevmedim,millet gold rengi diye deli oluyor gold rengini görünce aklıma gözlük çerçevesini altından yaptırmış,jipini altın kaplama yaptırmış içinde çita besleyen entarili arap petrol kralları geliyor
  • Ben de alalı 1 hafta kadar oldu ve space gray-silver arasında çok gidip geldim. Hatta başta silver düşündüm ama bazı nedenlerden dolayı Space gray almak zorunda kaldım. Buna rağmen çok da memnunum. Telefon asil duruyor herşeyden önce. Allah için ben hiç gold düşünmedim o renk beni rahatsız ediyor biraz. Arkadaşımda gold var ama yan yana getirince bu siyah ekran ve arka kasa kesinlikle farkını belli ediyor. Benim elimde space grayi görenler hayran kalıyor mesela renklerine. Goldun görünüşü 6 da bence biraz basit kaçıyor. Benim önerim space gray. Ama tercih sizin

• Gold kendini gösteriyor siyah ama öle degil hiç bi kılıfla iyi de olmuyor

• Kesinlikle space gray
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.