Şimdi Ara

İPHONE 6 GARİP PİL PERFORMANSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. İkinci el temiz bir iphone 6 aldım. Garip olan şu ki telefon durduğu yer de şarsı %1 %1 düşüyor. Etrafımda çoğu arkadaşımda var gerek 6 olsun gerek 6s gereksede 7. Adamların telefonunu hiç ellerine almasınlar şarjları kaçsa orada kalıyor. Sabah 6 da %100 iken çekiyorum şarjdan telefonu sonra geri yatıyorum. 3g wifi herşey kapalı 10 da kalkıyorum bir bakıyorum şarj %70 lerde... 2 farklı yerde batarya değiştirdik telefonun akımına vs baktılar ama nafile... seri birşekilde yüzde birer biber azalıyor telefonun şarjı 5 dakikada bir. not: telefonu ilk aldığımda 10.2 yüklüydü.

• Bataryayı yenileyin düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun benim de başıma geldi, apple store götürdüm telefonu, değişim yaptılar.

• 2 farklı yerde değiştirdik derken ?

İnşallah çöp etmemişsindir telefonu

• https://www.applefoni.com/ios-10-2-1-guncellemesi-iphone-ve-ipaddeki-pil-sorunlarini-cozmuyor/ birebir aynı sorunu yaşıyorum iphone 6 aksam full %100 biraktim sabah baktım %71 di,bazan %86 %87 %68 de aldıgım oldu pilden şüphelenmistim ama binlerce şikayet var.ios 10.0.1 de bu sorun yoktu ios10.2 ile başladı şuan ios 10.2.1 düzelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 27 Ocak 2017; 3:37:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bircancan B kullanıcısına yanıt
    Aynen üstat ben şimdi 10.3 ün betasını yükledim ondada bir değişiklik yok kafayı yiyeceğim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.