Bildirim
iPhone 6, ekranı tam kaplayamayan jelatin.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Home tuşunun çevresinde 1 nanometre boşluk kalmış. Aman çizilmesin dikkat et. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu cidden düşünemeyecek kadar kör müsünüz?
Köşeleri su damlası efektinden dolayı eğimli farkettiyseniz, eğer o eğimli kısımda film olsaydı o köşeler havada kalacaktı. -
Benimde aynı şekilde, dikkat edersek çizileceğini düşünmüyorum -
Filmlerin çoğu bu şekilde olacaktır. Bende ayrıca bumper alarak çözdüm işi.
Cahiller dolmuş konuya, kenara ekranı tamamen kaplayan film: bestskinever kenarlar oval diye jelatin böyle diye kabullenen koyunları sadece
diyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tam kapatan jelatinler kenarlardan açılma yapıyor(muş). -
Seviye düşmüş
aynen ya hiç takmasaymış jelatin bazı şeyleri abartmasak nasıl bi jelatin bekliyodunuz ki -
Ya jelatin falan bırakın bunları artık... Sizinle ölecek değil ya teknolojik alet işte... Sadece 0.3 mm ince kılıflardan arkasına takın yeter... O da elden kolay kayıp düşmesin diye yani... -
quote:
Orijinalden alıntı: java
Ya jelatin falan bırakın bunları artık... Sizinle ölecek değil ya teknolojik alet işte... Sadece 0.3 mm ince kılıflardan arkasına takın yeter... O da elden kolay kayıp düşmesin diye yani...
Hocam bu telefonu uzun süre (3 sene) kullanma ümidiyle aldım. Erkenden çizdirip o çizikle kullanmak istemiyorum o yüzden. -
Kılıfınız hangisi hocam hoş göründü Gözüme
Vaktin olursa kılıfsız bir kaç foto daha koyabilir misin ? Mat film alıcam ama tam nasıl duraak emin olamıyorum
-
Dkkatli olmak lazım toz gelmesin o bölgeye, tüm ios sisteminin çökmesine neden olabilir. -
kendince akıllı bir yorum yaptın dimi -
kenarları oval.nasıl yapsınlar zeki kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X