Şimdi Ara

iphone 6 ekranda sarılık ve apple store 14 günlük iade süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 gün önce akasyadan 64 gb siyah iphone 6 aldım, orada açıp test etmiştim fakat jelatini çıkarmadığım için sanırım gözümden kaçmış. Özellikle karanlıkta ve loş ışıkta ekranın sağ üst köşesinde bariz bir koyulaşma oluyor, sarıya çalan bir renk gibi. Mesajlar, safari, ayarlar gibi beyaz arka planlı yerlerde çok gözüme batıyor. Apple store teşhirdekilerle karşılaştırdığımda bütün telefonlar maşallah özellikle seçilmiş gibi bembeyaz, gerçi 50 tane spot ışığın altında her ekran aşağı yukarı aynı duruyor. Bu sarılığa kafayı takmış durumdayım ve değiştirmeyi düşünüyorum yarın gidip.

    Bu tarz sorunlar yaşayıp 14 günlük iade süreci içerisinde telefonunu değiştirenlerden yardım istiyorum. Apple storedaki adam telefonu iade alıp, yeniden satıyoruz dolayısıyla evet kapalı kutu alıyorsunuz demişti. Yeni aldığınız telefonda da bir sorun olursa, aynı şekilde tekrar değiştiriliyor mu sorunsuz bir telefon gelene kadar? Gelen gideni aratır durumu yaşamak istemiyorum aslında ama bu şekilde de kullanabileceğimi sanmıyorum geceleri çok göze batıyor sarılık...







  • Değişim dediğiniz iade alınıp tekrar satış olduğundan, yeni fatura kesilecek ve 14 günlük iade süreciniz baştan başlaması lazım.
    Dolayısıyla sorunsuz cihaz gelene kadar değişim yapabilirsiniz.

    İşlemi yapan elemana mutlaka teyit ettirin bunları.
  • Salı günü kısmetse 4. 64+ sg gelecek. Kusursuzu gelene kadar değişim isteyin. O kadar para verip 2-3 sene içinize sinmeyen telefonu kullanmayı kimse istemez. Sizin değişim taleplerinizle Apple da batmaz zaten.
  • Arkadaslar bugun apple storedan telefonumu degistirdim sorunsuz olarak. Dediginiz gibi tekrar telefon satiyormus gibi yaptilar ve bir sorun olursa yine 14 gun degisim sureniz var dediler. Tesekkurler ilginize...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf ekleseydınız supernolurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.