Şimdi Ara

Iphone 6 ekran sararma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun dh nin geri cagirma yazisini okyrken bi baktim iphone 6 ekran sararma problemi var ama daha geri cagirma yok diye yazilmis.
    Hemen evdekileri kontrol ettim iki iphone var ayni zamanda alinma
    Iphone 6 gold 64gb ekranin ust kismi sararmis.
    Iphone 6 Space 128gb ekranin 4 kenari sararmis ustune bide ekean komple soluk.
    Su anda ikisinde de temperli cam var ondan degil ama galiba oyle olsa her yerinde olurdu. Apple store a gotursem degisim mi ekran degisimi mi olur sizce.
    Degisim olursa kullanmak mi satmak mi mantiklidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu basina gelen.

• @deadly34 Kardeşim bunu çok araştırdım.Ben de 2 tane iPhone 6s space grey 64 gb getirttim İngiltere'den.Sonra fark ettim ki birinin ekranı daha sarımsı.Araştırmaya devam ettikçe genelde seri kodunun baş kısmına göre bu sorunun olabileceğini gördüm.Yani genelde Seri No'su F ile başlayanlarda bu sıkıntı oluyo.Nedeni apple'ın ekranlarını iki ayrı firmanın üretmesiymiş.Çoğu kişi bunu bi sorun olarak görse de bu bi sorun değil diyenlerde var çünkü sarı ekran uzun kullanımda gözleri yormuyor.Öbür daha soğuk ekranlı olan iPhonelar uzun kullanımda gözleri yoruyor daha fazla kesintisiz kullanımda başta ağrı bile yapıyor.Ben servise yada aos'a baş vurmayı düşünmedim.Ama bildiğim ve araştırdığım kadarıyla sıfır cihazla değişim istersen değiştirebiliyorlar ve genelde değişimde verdikleri telefon daha sıkıntılı oluyor.Her ne kadar sıfır deselerde swap cihaz veriyorlar.Bence çok takma.Bidahakine alırken Seri no su F ile başlayan seriyi almazsın.

• @deadly34 Bahsettiğim sararma ekranın heryerinde eşit varsa.Ama yazdığını tekrar okudum yer yer sararma varsa kesinlikle iade et sıfır cihaz talep et zaten bu sorun binlerce kişinin başına gelen bişey.Aldığın sıfır cihazı oradan çıkmadan aç kontrol et kamerasına bak , ekranını eğik tutarak incele , kamerasına bak kayma varmı diye (Her iki kamerayada) , ekran telefona oturmuş mu ona bak , tuşlara bak(içe kaçma göçme varmı diye) , ekranda yada kamerada toz varmı ona bak, kasada çizik göçük eğrilik varmı ona bak.Çünkü dediğim gibi swap cihaz veriyorlar.Sonuçta adam sendeki ikinci el telefonu alıp sıfır verirken babasının hayrına vermiyo sendekini alıp onarttırıp kutulayıp senin gibi sorunu olan başkasına veriyor.

• Öncelikle F kodlu olan telefonun sadece üst ve alt kenarında sarılık var o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.
    Dİğeri M kodlu galiba onun komple tüm ekranı sarı üstüne bide 4 kenarı daha da sarı acayip göze batıyor beyaz ekranda.
    Bu arada Sizin dediğiniz refurbished telefon hocam swap cihazla cidden sıfırdır diye biliyorum.
  • @deadly34 Swap üründe refurbished ürüne çok yakın bi şey zaten.

• Anladım farketmez daha önce de 3 telefon swap ettim Appledan hepsi kusursuz cihazlardı.
    F kodlu iphonun ekranının köşesi çatlak acaba sorun olur mu ekran dediysem beyaz yeri ekran değil yani. Bu sorun binlerce cihazda var çatlak yüzünden kullanıcı hatası demezler herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus dokunmatik sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadly34

Anladım farketmez daha önce de 3 telefon swap ettim Appledan hepsi kusursuz cihazlardı.
    F kodlu iphonun ekranının köşesi çatlak acaba sorun olur mu ekran dediysem beyaz yeri ekran değil yani. Bu sorun binlerce cihazda var çatlak yüzünden kullanıcı hatası demezler herhalde.

Çatlak varsa gitmiş hocam

• @deadly34. Telefonun kasasının arka kısmındaki ufak eziklere bile alakası yokken bile kullanıcı hatası diyebiliyorlar.İnşallah işini görürler.

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Iyi de telefon fabrikasyon hatali.
    Ben telefonu garantiye vermiyorum ki hatali uretilen bir model bu iphone6 larin bazilari onu degistirmek istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.