Bildirim
İPhone 6 ekran parlaklığı sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ayrıca 1 defa garantiye yolladim genpa garantili adamlar yazılım atıp yolluyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon ısındığında o eylemi gerçekleştirir. Onun dışında başka bir sebebi olmaz. Normalse.
quote:
Orijinalden alıntı: gholen
Telefon ısındığında o eylemi gerçekleştirir. Onun dışında başka bir sebebi olmaz. Normalse.
Kardeşim otomatik parlaklığı kapatiyorum ve Işığı son dereceye getiriyorum arada bi ışık aniden dusuyo ve sonra eski haline geliyor bunun nedeni nedir?
Adamda sana nedenini açıklamış işte
quote:
Orijinalden alıntı: galaxyg
Adamda sana nedenini açıklamış işte
Orayı anladım da sadece bende öyle bi sıkıntı var
Hocam bendede öyle bir sorun vardi ama sonuna kadar değil, sadece 1-2 kademe düşüyordu.
Silver ip6 mızdada sonuna kadar iniyordu aynı senin gibi.
Zorludan randevu aldik, restore atıldı yeni yazılım yüklendi, yedek alınmadan. Şuan çok şükür iki iphone 6 dada o sorun yok
Eğer bi tık azalıyosa o herkesfe var ve eğer googleya bakarsan çözüm videoları var
Sat samsung al kesin cozum
Nereye sadece sende var burda herkes bi tarafını yırttı bizde de aynısı oluyor diye
5S-6 kullandım ikisinde de vardı sık sık oluyor.
-
Beyler 1-2 kademe dusuyorsa ısınmadan diyorsunuz yani baya bi dusuyorsa Apple store ye dimi
Ayrıca sadece ekran olayı değil bazen mesela whatsapp dan mesenger den gelen kilitli ekran bildirimler varya cekiyorum çekmiyor donma yapıyor kitleniyor sizdede varmı
Yada şöyle sorayim sizdeki iphone 6 bin sorunları neler??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X