Şimdi Ara

iphone 6 ekran kırıldı , yan sanayi ve orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 6 telefonumun ekranı kırıldı applestore 450 tl ye değişim yapabileceğini söyledi benim için biraz yüksek bir rakam telefonuda yeni aldım zaten 200tlye telefoncuya değiştirtsem ne gibi sorunlarla karşlılaşırım? değiştiren varmı hiç

• Sakın diyorum ben değiştirdim 280 liraya güya 1 sene parçalarına garanti veriyorlardı birde parmak izi okuyucu çalışmıyor artık , ekran yan taraftan çıtası ayrıldı ışık sızıyor ve doğal olarak garantiside geçersiz artık büyük hata sakın derim ben şuan 450 vermek istemiyorsanız daha sonra yaptırın idare edip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackedhum

Sakın diyorum ben değiştirdim 280 liraya güya 1 sene parçalarına garanti veriyorlardı birde parmak izi okuyucu çalışmıyor artık , ekran yan taraftan çıtası ayrıldı ışık sızıyor ve doğal olarak garantiside geçersiz artık büyük hata sakın derim ben şuan 450 vermek istemiyorsanız daha sonra yaptırın idare edip

kenardan ışık nası çıkyıro?
  • Garanti servisinde 379 tl id sanırım 450 tl nerden çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackedhum

Sakın diyorum ben değiştirdim 280 liraya güya 1 sene parçalarına garanti veriyorlardı birde parmak izi okuyucu çalışmıyor artık , ekran yan taraftan çıtası ayrıldı ışık sızıyor ve doğal olarak garantiside geçersiz artık büyük hata sakın derim ben şuan 450 vermek istemiyorsanız daha sonra yaptırın idare edip

o
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Garanti servisinde 379 tl id sanırım 450 tl nerden çıktı.

o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 7 ekran yan dönmüyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.