Şimdi Ara

iPhone 6'da bir sorun daha!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 6'nın yeni bir sorunu daha ortaya çıktı. Kullanıcıların belirttiğine göre iPhone 6'nın arka üst ve alt kısımlarında yer alan beyaz çizgilerin renkleri değişiyor.

http://www.trtturk.com/haber/iphone-6-da-bir-sorun-daha--88473.html

Kılıfla kullanın diyenleri görelim

• bende deişmior
  • ekleyin bir innovation daha bravo apple
  • Aldığınız kıyafet yıkamada renk veriyorsa herşeyi boyar sadece telefonu değil.

Diye düşünüyorum:)
  • Bizde kullanıyoruz değişim olmadı. Bıktık bu Apple ı kötüleme kampanyalarından. Kötüleyen kişiler ya maddi yetersizliklerden dolayı alamıyor yada kıskanclıklarından kötülüyor. Bıktık artık, Android i gidin kotuleyın. O çok övdüğünüz Android , orta malı işletim sistemi. Nerde çakma telefon Android. Sıkıyosa IOS yapsınlar ama yemez. IOS kapalı ve Apple a özel Platform. Bırak artık bu işleri kısaca ! Gerek yok yani. IOS her zaman özel kalacak ama o zırtapoz işletim sistemi 10 sene geçsede rehbere 5 saniyede girmeye devam edecek. Biraz geröekleri görun ve ulaşamadığınız ete mundar demekten vaz geçip, bükemediğiniz eli öpecek kadar onurlu ve şerefli olun.
  • Madem yüzme bilmiyon niye çıktın ağaca.

Kıyafetlerin ceplerinin yapıldığı kumaşlar beyazdır ve kesinlikle boya kullanılmaz. Bir cepte, iPhone veya başka bir şeye renk bulaşması imkansızdır. Yani böyle antin kuntin haber oluştururken neresiyle düşünüyorlar.
  • Masa eğik diyenleri bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Bizde kullanıyoruz değişim olmadı. Bıktık bu Apple ı kötüleme kampanyalarından. Kötüleyen kişiler ya maddi yetersizliklerden dolayı alamıyor yada kıskanclıklarından kötülüyor. Bıktık artık, Android i gidin kotuleyın. O çok övdüğünüz Android , orta malı işletim sistemi. Nerde çakma telefon Android. Sıkıyosa IOS yapsınlar ama yemez. IOS kapalı ve Apple a özel Platform. Bırak artık bu işleri kısaca ! Gerek yok yani. IOS her zaman özel kalacak ama o zırtapoz işletim sistemi 10 sene geçsede rehbere 5 saniyede girmeye devam edecek. Biraz geröekleri görun ve ulaşamadığınız ete mundar demekten vaz geçip, bükemediğiniz eli öpecek kadar onurlu ve şerefli olun.

Niye hep android belki wp ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zandroidçiler yine işbaşında.. Fiziki yaşları 20 ve üstünde bile olsa ki eminim bunu yazan o yaşta değildir, ruhen yaşları 10-12 arasında..
  • bu eğilen rengi değişen iphone'lar bize denk gelmiyo heralde her gün yeni bi yalan yeni bi karalama
  • çocuk türkiyenin en büyük teknoloji forumunda trttürk sitesindeki haberi gelip burda paylaşıyo.. cahillik böyle bişi
  • Telefonu ilk aldığımda bende kılıfsız kullandım ve maalesef bende de sağ ve sol köşedeki çizgilerde renk değişimi değil de aşınma oldu. Hemen gidip kılıf aldım. Aşınma derken çizgilerin mat yapısı bozuldu ve parlak bir hal aldı bu da biraz renk değişimine sebep oldu. Yanılmıyorsam daha önce HTC One x de de aynı sorum başıma gelmişti telefonun arka kısmı matlığını kaybedip parlak kaygan olmuştu.

Apple bu konuyla alakalı bir açıklama yaparsa burdan bildirin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musfel -- 24 Ekim 2014; 17:13:18 >
  • Biri çıkmış android çilerin karalama kampanyası demiş, diğeri psikolog gibi karakter analizi yapmaya çalışır, öbürü sanki tekstil bakanı kararı o vermiş gibi emin tüm cepler beyazdır der.

biri de kalkıp en büyük forum sitesinde trt haberin linkini verio dio.

Bi kere bu haber shift delete in haberi. Ancak bnm trt nin linkini koymam daki sebep, izlersin ama izlemezsin, beğenirsin beğenmezsin ama devletin resmi kanalı. ve haberin ciddiyetinden ötürü o bile alıp koyduysa demek ki haber ciddi değere sahip.

o cep içi beyaz renk olur diyen arkadaşım benim gardrobumda eşorfman, şort, kumaş pantolon vs en az 10 parça kıyafet çıkartabilirim dış rengi ile iç cep rengi aynı olan.

Android çi değilim. Ben markacı değilim. Ben alın terimle kazandığım paranın hakkını verecek, kullanımı, işçiliği ile beni tatmin edecek, kısacası yapılması, üretilmesi mümkün bir cihaz arıyorum.

Şubat ayında xperia Z2 nin sorunları(kasa açıklığı, lens kayması, arama sorunları vs) nedeniyle Ip6 yı beklemeye başladım.

Asgari ücretin üzerinde ve İzmir gibi bir şehrin ekonomik şartlarında kendi geçimimi fazlasıyla sağlayacak kadar iyi çalıştığıma ve Şubat'tan itibaren de Iphone 6 nın da tahmini 3000 TL bandında çıkacağını öngerrek, 8 ayda bu parayı biriktirmiş olmam da zor olmamalı,

Ama sizin gibi fan boyluk yapıp masa eğik, bükülmüyor deyip, bana faydası olmayıp tam tersi olumsuzluk yaratma durumu olan bir durumu savunacağıma,

objektif yaklaşmayı tercih ederim.

ama alnayana sivrisinek saz anlamayana sazı ..... az

• TRT ya..gecen gun genel baskanlari gider yapmisti iphone a,belli bunlara da dert olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan almaktan vazgeçmek üzereyim artık ya.normalde dert etmezdim ama yurtdışından almak istiyorum,garantiye de veremem.
  • keşke iphone bölümü android fanboylarının karalama mesajlarından temizlense bizde sevdiğimiz kullandığımız iphone hakkında bilgi edinebilsek. Bir aydır kullanıyorum ne büküldü ne renk verdi, insan gibi kullanımla bu cihaza bir şey olmaz. 3gs yide yaklaşık dört yıl kullanmıştım o zamanda ona mok atılmıştı ama hiç sorun yaşamamıştım. şimdi buna mok atılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Aldığınız kıyafet yıkamada renk veriyorsa herşeyi boyar sadece telefonu değil.

Diye düşünüyorum:)

Başka telefonları niye boyamıyor kıyafetlerin ip6 ya gıcıklığımı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Biri çıkmış android çilerin karalama kampanyası demiş, diğeri psikolog gibi karakter analizi yapmaya çalışır, öbürü sanki tekstil bakanı kararı o vermiş gibi emin tüm cepler beyazdır der.

biri de kalkıp en büyük forum sitesinde trt haberin linkini verio dio.

Bi kere bu haber shift delete in haberi. Ancak bnm trt nin linkini koymam daki sebep, izlersin ama izlemezsin, beğenirsin beğenmezsin ama devletin resmi kanalı. ve haberin ciddiyetinden ötürü o bile alıp koyduysa demek ki haber ciddi değere sahip.

o cep içi beyaz renk olur diyen arkadaşım benim gardrobumda eşorfman, şort, kumaş pantolon vs en az 10 parça kıyafet çıkartabilirim dış rengi ile iç cep rengi aynı olan.

Android çi değilim. Ben markacı değilim. Ben alın terimle kazandığım paranın hakkını verecek, kullanımı, işçiliği ile beni tatmin edecek, kısacası yapılması, üretilmesi mümkün bir cihaz arıyorum.

Şubat ayında xperia Z2 nin sorunları(kasa açıklığı, lens kayması, arama sorunları vs) nedeniyle Ip6 yı beklemeye başladım.

Asgari ücretin üzerinde ve İzmir gibi bir şehrin ekonomik şartlarında kendi geçimimi fazlasıyla sağlayacak kadar iyi çalıştığıma ve Şubat'tan itibaren de Iphone 6 nın da tahmini 3000 TL bandında çıkacağını öngerrek, 8 ayda bu parayı biriktirmiş olmam da zor olmamalı,

Ama sizin gibi fan boyluk yapıp masa eğik, bükülmüyor deyip, bana faydası olmayıp tam tersi olumsuzluk yaratma durumu olan bir durumu savunacağıma,

objektif yaklaşmayı tercih ederim.

ama alnayana sivrisinek saz anlamayana sazı ..... az

Sakin ol hemşehrim..

Kimse kişisel olarak cevap vermiyor. Aldığım üründe sıkıntı olsa ben de yazardım. Ben aldım, herhangi bir problem de yok.

Ağzını bozma ayrıca, klavyeden saz sokmak, çıkarmak kolay iştir. O yüzden polemik yaratma yerine, efendi gibi yaz. Cümlene güzel başlamışsın, kötü bitirmişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: momentmc

Zandroidçiler yine işbaşında.. Fiziki yaşları 20 ve üstünde bile olsa ki eminim bunu yazan o yaşta değildir, ruhen yaşları 10-12 arasında..

Kimse kişisel olarak cevap vermiyor demişsin yukarıda ki alıntı senin ilk yorumun; hem bnm fiziki yaşıma hemde ruh yaşımla ilgili olarak hem de çok eminmiş gibi bir de android işletim sistemi kullanıcısıymış ve bundan çok eminmiş gibi fikir beyan etmişsin ama...

O yüzden lütfen eğer seviyeli bir görüş görmek istiyorsan; klavye başına geçtiğinde de o şekilde yorum yazmanı tavcsiye ederim.

Bir başka deyişle bnm yorumumun uslubuyla ilgili bir ricadan önce kendi uslubunuz alıntıda mevcut.

polemiği çıkaran ben değilim. Sataşmayı yapan kim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.