Şimdi Ara

iPhone 6 çıkış tarihi duyuruldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 6 çıkış tarihi yayınlandı 19 Eylül şimdi bu telefon ne zaman türkiyeye gelir fiyatı absürd bi fiyat olur mu 2900-3200 gibi yoksa bir yerde okuduğum şu fiyatlar gibi mi ?2229tl =16gb 32GB=2499 64GB=2799 Tl normal bi fiyat mı olur?

• Kaynak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32liği 2150 deniliyodu
    Ayrıca kaynak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak başka bi teklonoji sitesinde reklam filan olur diye vermedim bişi olmaz ise veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 eylulmu?

• 16'lık olmayacaktı hani ?

• yabancı bir site ilk gördüğüm sitede buhttp://m.shiftdelete.net/iphone-6-tanitim-tarihi-sizdi-53343.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim ayfon 5'ler dandik mi olucak simdi

• İnanmayın böyle haberlere herhangi bir duyuru olsa resmi ağızlardan duyarız zaten.
  • yok hocam ya bizim 5ler bi de 5sler güzel tasarımlı son ayfonlar. 6nın sızan fotoğraflarına baksana dandik bir şey olmuş, kavis filan gelmiş, ne farkı var samsung, lg tasarımından? hiç. zaten ekran boyutları düşünceme ve elime tam anlamıyla uyuyor cihaz, 6 yine sızan fotoğraflarda cebe sığmaz hale gelmiş. zaten malzeme kalitesi düşüyor her modelde. 4/4ste kullandıkları metal çerçeveleri kullansalar bunlar olmazdı 5/5ste yok boya attı yok öldü cihaz.

apple tükürdüğünü yalıyor, steve gittiğinden beri. yok 4 inç böyle şöyle dediler, daha da nah büyütürüz dediler, şimdi 4 inçlik telefon kalmayacak.
    yok biz ucuz model üretmeyiz dediler 5c geldi.

kararlı değil tim cook. macintoshların da içine ettiler. yosemite nedir o tasarım dili ya? chromebook gibi. özellikleri harika, tasarımı tüm platformlar aynı artık. windows, yosemite, chromebook, hep kart dizayn, düz, benzer oldular artık.

kim dedi sana ya mac artık sıktı değiştir tasarımını diye?

• Ohan kullanıcısına yanıt
    Sence iPhone 5s mi iPhone 6 yı beklemek mi?

• zaman sıkıntın yoksa bekle derim, şimdi 5s alırsan 6 çıktıgında belki tasarımı gözüne daha hoş gelebilir veya daha çeşitli özellikler. ama ben olsam 5s alırım beklemeden. hem iphone 5 cihazımdaki kronik sorunlar giderildi hem de boyutları normal bir telefon gibi. zaten ios 8teki tüm özellikleri iphone 5s alıyor, bunların en önemlisi 64bit desteğiyle gelen Metal oyun yardımcısı.

yani sen de böyle düşünüyorsan, boyut takıntın yoksa, direk 5s al derim. zaten göz var nizam var;

iPhone 6 çıkış tarihi duyuruldu!

bu nedir arkadaş, kıçımın kenarı. nerde keskin kenarları olan 4/5 tasarımı. tamam bu 2/3/3gs tasarımına benzemiş ama tasarımsal olarak diğer üreticilerden ne farkı var?

senin de aklını karıştırmak istemem ama durum bu.

• 6 nın 16 gb lık modeli olmyacakmış 32 likde 2500 den girecekmiş
    ekran takıntısı falan yokta nette yazan bütün iphone 6 özellikleri doğrumusur 3D çekim su geçirmezlik falan gerçi hayat boyu aynı telefonu kullamıcaz ya
  • su geçirmezliği geçtim de 3d çekime ne gerek var hocam. belgesel mi çekiyoruz. sırf o özellikler için beklenmez. ayrıca su geçirmezlik için bir şeylerden feragat edilmesi gerekir.
    Neyse ben düşündüm 5s alim telefonu kaç kere suya düşürcez 3d çekip napcaz samsunglarda yok göz şeyi falan kim kullanıyordu eskiyincede 7s 8 alırız hayat boyu kullanmıcaz ya teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

19 eylulmu?

Bunda beklenen iyileştirmeler,pil ömründe olacak. Ha bir de Apple bir ton sensörle donatacakmış. Çıkacak olan Akıllı saat ile daha iyi iletişim kurabilmesi için. Barometreye varıncaya kadar koyacakmış içine
  • barometreyi kaç kere kullanacaksın? saat hele tasarım özürlüleri zaten. gereksiz pazarlama yöntemleri.
    kesinlikle katılıyorum. Ekran boyutu için geçilirse geçilir, geri tarafı göz boyamadan başka bir şey değil. 5s boyutuyla ideal bir cihaz. Daha büyük ekrana ihtiyaç duyan ipad almalı,ki bence 0.7 inch büyüme, az bir büyüme olmamakla birlikte 4 inchte rahat edemeyenler için güzel bir alternatif sunacak.

5.5 inch, 5c gibi az satan bir cihaz olabilir bana göre. Zira ben olsam onu alıp cebimde rahatsız olacağıma,4.7 inchlik modeli alıp yanına ipad alırım böylece rahat rahat yazılar okuyabilirim.

Son olarak, 5s,ios8in tüm özelliklerini alacak. Fiyatı şu aralar yüksek olsa da ağustosta indirime gireceği konuşuluyor. şahsen o indirim söylentileri doğru çıkarsa ve cihaz ucuzlarsa, hiç düşünmeden 5s alırım, artan parayla da ipad air. Zaten ios 8 geldiğinde ikisi müthş senkronize çalışacaklar, internet ihtiyacı için, otomatik wifi hotspot bağlantısı yapılacağından, tablet yeterli olacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.