Şimdi Ara

iphone 6 cihazımın ekranı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masanın üzerinde cam şişe vardı telefonun sağ köşesine geldi ve ekran çatladı telefonun dokunmatiği vb çalışıyor ekran çalışıyor ama cam çatladı , ne kadar masraf olur? 1sene garantisi var

• Geçmiş olsun, buradan bakabilirsiniz.

https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa da hasar varsa bir sekilde bahane edip 1100 tl ye yeni cihaza zorluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
  • telefonu çok büyük istekle almıştım 1hafta oldu daha alalı çok moralim bozuldu
  • Camın çatlağına göre Apple garanti kapsamında ücret ödemeden camı değişebilir bu cam kırıklığı büyüklüğüne göre değişkenlik gösterir.Randevu alın ve Apple Store a gidin.Eminim yardımcı olucaklardır.Gittikten sonra sonucu mutlaka yazın buraya merak ediyorum . İnşallah yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacar

Camın çatlağına göre Apple garanti kapsamında ücret ödemeden camı değişebilir bu cam kırıklığı büyüklüğüne göre değişkenlik gösterir.Randevu alın ve Apple Store a gidin.Eminim yardımcı olucaklardır.Gittikten sonra sonucu mutlaka yazın buraya merak ediyorum . İnşallah yaparlar.

Yalan yanlış bilgi vermeyin. Apple'da cam değişimi falan yok. Ön paneli komple değiştiriyorlar. Cihazda darbe izi, yamulma, göçme vs varsa da 1000 küsür TL karşılığında swap yapılmasını teklif ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ,
    yanlış bilgilendirme yapmıyorum.Geçen kendi telefonum için aradım.Apple yetkili servisi ile görüştüm.
    Bana müşteri memnuniyeti adında böyle bir kolaylık sağlayabileceklerini söylediler.
    sallama yapmıyoruz burda.Randevu alabilsem gidip netleştireceğim ama randevu alabilmek de epey zor biliyorsunuz.
    Eğer gidersem mutlaka haberdar edeceğim.
    iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.