Şimdi Ara

iPhone 6 ÇALINDI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone'u bul özelliğini kapatması mümkün deil,apple kimliği şifresi isteyecektir.denetim merkezinde kilit ekranda erişimi kapattıgımızda kilit ekranındayken denetim merkezi açılmıyor.aslında apple şöyle birşe daha yapması lazım telefon şifreliyken kapatılmaması.yani kilit ekranındayken telefon kapatamayacaz.istediğimiz kadar güvenlik sağlasakda en basitinden sim kartı çıkartır.ama telefon şifresiz bir wifi yakalar bağlanırsa ozaman yakayı ele verir işte.:)tabi siz wifi yi açık bırakmışsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 6 Kasım 2014; 20:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Adam iphonemi bul özelliğini kapatamıyor mu ki?

telefon kilitli.İcloud şifresini bilseydi kapatabilirdi ama arkadaş uyanıklık yaparak vermemiş.
  • çok geçmiş olsun ımeı'den bulunuyordu önceden noldu o iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ince.hastalik

çok geçmiş olsun ımeı'den bulunuyordu önceden noldu o iş?

İmeiden bulana kadar iphone 8 çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hiçbirşey çıkmaz maalesef sen en büyük hatayı arıyarak yapmışsın sadece ekrana mesaj tıcaktın ürkütecektin işi bitirecektin ama senin araman adama daha çokcesaret vermiş ben zaten öyle pahalı makinelerle insanların toplu taşımalardaçıkarmasını anlamıyorumbugün 60 yaşlarında bir amca iphone 5s i kurcalıyor gözünde gözlük ama nasıl ana baba günü metro elinden çekseler durakta inseler iş biter yani
  • soğuk su güzeldir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese cok tesekkurler cevap icin. Adam profesyonel tam, telefonu aciyor konum servislerini kapatiyor dediginiz gibi ama ben telefonu mesaj ile kilitliyorum, bir kac saat sonra tekrar ayni seyi yapiyor. simkarti degistirmis, aksarayda gorundu en son vatan caddesinin orada. Korku olsa calmazdi, en kotu gicikligina kirar veya parca fiyatina satar.

Bir arkadas "insanlari anlamiyorum neden pahali cihazlari toplu tasimada kullanir" demis. Ne yapsinlar kullanmasinlar mi? Her yas, her insan tipi icin bu telefonlar. Acil birsey oluyor, annem minubuse binmek zorunda kalmis. O sirada goturecek kimse yok, icinde cagri gelince acmak zorunda.

• Birde apple bu cihazlar icin calintiya karsi, iyi guvenlik onlemi almali. Kilitliyorum adam kapatip bir daha aciyor. Kilitlenen telefon ne kapanmali, nede o kilit kalkmali. Hatta belirlediginiz numaraya arama yapabilir, on kameradan resim cekip atabilir vs. yani konum servisini acip kapamak sacma olmus.

• Çoğu yerde artık güvenlik kamerası var.
    Konuştuğunuz saati dakikayı unutmayın ve o çevredeki kafelerden o sürenin video kayıtlarını talep edin. Teşhis bile edebilirsiniz. Belki Kafe sahibi bile tanıyabilir.
    Maalesef polis hırsızlık olaylarıyla ilgilenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Çoğu yerde artık güvenlik kamerası var.
    Konuştuğunuz saati dakikayı unutmayın ve o çevredeki kafelerden o sürenin video kayıtlarını talep edin. Teşhis bile edebilirsiniz. Belki Kafe sahibi bile tanıyabilir.
    Maalesef polis hırsızlık olaylarıyla ilgilenmiyor.

Dediginiz mantikli, ama sansa orada tam yanyana 8-10 cafe var ve bir tane kulube cay ocagi, oradan aramamistir umarim, uskudar sahil hareme dogru olan yer. Yarin kamera olayini sormaya gidim cafelere, tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Birde apple bu cihazlar icin calintiya karsi, iyi guvenlik onlemi almali. Kilitliyorum adam kapatip bir daha aciyor. Kilitlenen telefon ne kapanmali, nede o kilit kalkmali. Hatta belirlediginiz numaraya arama yapabilir, on kameradan resim cekip atabilir vs. yani konum servisini acip kapamak sacma olmus.

İsterseniz konum servisleri kapanmaz.Bu sizin elinizde.Denetim Merkezi ayarlarına girip kilitli ekranda erişimi kaldırın yeter.Telefona hiçbirşey yapamaz.Parola ve parmak izinide mutlaka koyun.Tamamdır.

Bu sayede konum servislerine girebilmek için telefon kilidini açması gerekir.
  • Keşke aramak yerine sürekli konumuna bakarak adamı bulsaydınız hocam. Geçmiş olsun inşallah telefon elinize geçer.
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Şarjı bitince kapanacak gene. Bence kapalıyken de bulunabilecek bir özellik ekleseler çok iyi olur. Enselenir hemen şerefsizler.

Geçmiş olsun kardeş sana da bu arada. İnş. bulursunuz.

• Büyük geçmiş olsun inşAllah bulunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş takip ediyoruz konuyu bi gelişme olursa aktar bize
  • Geçmiş Olsun
  • Zıkkım olsun ins. Bi insan neden hirsizlik yapar anlamiyorum opbvu kadar kisiliksoz olunmamali .. umarim yakin zamanda bulursunuz

• Tesekkurler cevaplar, dualar ve beddular icin :) , anladigim kadariyla telefonu PC ye takip, resetlemis ve icloud sifresini bilmediginden acamiyor. Cunku her defasinda sifre resetleme email`i geliyor bana. Aktivasyonu gecemediginden yeride tespit edilemiyor :/
  • Öncelikle geçmiş olsun inşallah bulursunuz Apple ın yapması gereken tek şey var oda telefonda parola olduğunda telefonu hiç bir şekilde kapatilamamasi parolayi girmeden telefon kapanmaz ise şarj bitene kadar bulunamayan iphone kalmaz bence bu bir güvenlik açığı hatta şöyle bir uyarı gelmesi lazım iphone kapatmak için lütfen parolanizi giriniz bu kadar basit ve bunu yapmak bence zor bir olay değil ve bu dediğim yapilmadikca Apple ın aldığı hiç bir güvenlik onleminin bir anlamı kalmıyor

• Hayır zaten hayrını göremeyecek ki. Niye yaparlar boşu boşuna size zarar. Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.