Şimdi Ara

iPhone 6 ÇALINDI ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boşver kardeşim sen aldırma bu tiplere isteyen istediğini alır kullanır kimseyi ırgalamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Sagolasin, pek takmiyorum ama sadece kendim icin degil forumda cok donuyor bu sacma muhabbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun inşallah bulursunuz
  • Tüm konuyu okudum.Kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm valla çok geçmiş olsun.Buradaki bazı arkadaşlarıı da anlamıyorum ulan size ne adam parasıyla ne yaptığı ?! iPhone alınca milyoner mi oluyosun? o arayan özbek şerefizini de bulup sopalamalı, haram helal kalmamış artık, millet iyice cozuttu.Bir de arayıp utanmadan şifre istiyor.Yemin ederim sinirlendim
  • Cok tesekkurler arkadaslar, desteginiz icin sagolun. Insallah kimsenin basina gelmez, boyle bir olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Tüm konuyu okudum.Kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm valla çok geçmiş olsun.Buradaki bazı arkadaşlarıı da anlamıyorum ulan size ne adam parasıyla ne yaptığı ?! iPhone alınca milyoner mi oluyosun? o arayan özbek şerefizini de bulup sopalamalı, haram helal kalmamış artık, millet iyice cozuttu.Bir de arayıp utanmadan şifre istiyor.Yemin ederim sinirlendim

Bende onu diyorumda en baştan beri anlatamamışım.Yeri belli zaten git bul döv bu kadarmı zor 400 TL adam kiralasan oraya gitmek 1000 TL olsa Gidiş Geliş bak bakalım bu taksici imajına girenlere kadar bulmuyormusun.Mahkemeye felanda versen donuna kadar alırsın.Pritz haksızmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

uzaktan kitleseydiniz çok iyi olurdu

öyle bir seçenek var mı ?
    telefon kilitliyken wifi kapatılabiliniyor.uçak moduna alınabiliniyor.hatta telefon kapatılabilniyor.

tamamen saçmalık bu konuda apple a baskı kuralım.
    düzeltsinler 8.1.1de
    iphone umu bul özelliği çalındığında hiçbir işe yaramıyor.
    yedek parçaya verir telefonu olay biter.

uzaktan kitlersen şarjı bitene kadar kapatamazlar.
    eğer sana saçma geliyorsa ayarlarda kilit ekranından erişimi kaldırabilirsin.

lost mode yanı kayıp modunu kullansaydın:
    şifrsi olmasaydı şifre koyabilir,
    bildirim çubuğunu etkisizleştirebilir,
    şarjı bitene kadar telefonu kapatamaz (yani dfu moda a da alamaz)

adamlar çok güzel taktire şayan bir program yapmış

suç apple da değil sizde

iPhone 6 ÇALINDI !

denetim merkezinden kapatılabiliniyormuş
    teşekkürler.

kızmana gerek yok forum böyle şeyler için var.

parola kısmından da diğer özellikler kapatılabilinir.

çok önemli bir ayar bu arkadaşlar.
    çalan adam simi çıkarabilir ama
    bunada bir çözüm bulmalı apple

Ona çözüm bul buna çözüm bul oldu olacak şirket kursunlar çalınan telefonlar özel Apple ajanları tarafından aransın.
    Adamlar yapılabilecek en güzel sistemi yapmışlar zaten ne doyumsuz insanlarsınız arkadaş. Ülkenin polisi hırsızın peşine düşmezken işiniz gücünüz Apple şunu yapsın Apple bunu yapsın!

--

Geçmiş olsun dostum, umarım adam insafa gelir getirir ya da sen bir şekilde geri alırsın..
    Arkadaşımın 5'i kaybolmuştu ve 6 ay sonra gelen sinyal ile telefonuna kavuşmuştu. Hırsız arkadaşımın evine gelip (adresi mahkemede öğreniyor, o da ayrı bir olay..) 5S parası veriyor ve davadan çekilmesini istiyor. Olay kapanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 7 Aralık 2014; 2:02:49 >

• Polise verdim derken ne verdin gidip telefonum çalındı mı dedin yoksa adli işlem başlattın mı? Başlatmadıysan karakola git ifade ver telefonun faturasının örneğini ver veya imei yazan bir evrak onlar savcı talimatıyla Tib ile yazışıp telefon yasal takibe başlar..ama bu süreç belki 1 hafta belki 1 ay sürer ama telefon sana bir şekilde ulaşır..tecrübeyle sabittir

• Hocam aynısı başıma gelse hiç aramam direk gider ağzını yüzünü dağıtır hastanelik ederdim bi kere minibüste kaybolan telefonun takside ne işi var geçmiş olsun bu arada

• konuyu hortlatmış olucam ama ben de kendi başıma gelmiş gibi çok üzüldüm.. geçmiş olsuun. :(
  • @uakoc savcılığa direk vermiyorsun zaten, polis tutunak tutuyor ve savcılığa bildiriyor. Telefon IMEI'si kayıp/çalıntı durumda şuanda ama faydası yok zaten gitti başka ülkeye.

@Otavukcuglu Teşekkürler, adamı bulması sorun zaten, kolay olmuyor bulması, takip etseniz bile sürekli yer değiştiriyor, istanbul trafiğinde bi yerden bi yere gidene kadar ortadan kaybolur.

@W.A.S.P Teşekkürler, kimsenin başına gelmez böyle bir durum inşAllah.
  • 08/07/2015 de apple telefonumu kaybettim veya çalındı 15/07/2015 de polis karakoluna kayıp başvurusunda bulundum. 15/07/2015 saat 22:00 sıralarında icloud dan baktığımda telefonum çevrimiçi görünüyor ancak konum servisleri kapalı olduğundan yerini tespit edemiyorum. telefonuma ekran kilidi yapmadığımdan çalan kişi yeni sim kart takıp kullanmakta, bu durumda uzaktan kayıp moduna alıp ekrana mesaj atarak ve konumu takip ederek kendim mi araştırayım yoksa savcılığın yapacağı tatbikatmı bekleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thrglfr

08/07/2015 de apple telefonumu kaybettim veya çalındı 15/07/2015 de polis karakoluna kayıp başvurusunda bulundum. 15/07/2015 saat 22:00 sıralarında icloud dan baktığımda telefonum çevrimiçi görünüyor ancak konum servisleri kapalı olduğundan yerini tespit edemiyorum. telefonuma ekran kilidi yapmadığımdan çalan kişi yeni sim kart takıp kullanmakta, bu durumda uzaktan kayıp moduna alıp ekrana mesaj atarak ve konumu takip ederek kendim mi araştırayım yoksa savcılığın yapacağı tatbikatmı bekleyeyim.

Bence mesaj atmayın
    Çalan kişi korkup atabilir
    Kapatabilir
    Polise başvurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanaMıDediniz -- 16 Temmuz 2015; 6:56:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle i phone 6 plus mark telefonumu çaldıralı bugün tam üç hafta oluyor. Hemen gidip karakola başvurdum ardından savcılığa gidip şikayette bulundum ve hatta bağlı bulunduğum belediyeye gidip olay yerindeki kamera kayıtlarının incelenmesi talebinde bulundum fakat hiçbirinden bir sonuç alamadım. dün i cloud hesabıma girdiğimde i phonumu bul uygulamasından telefonum için ilk kez konum alabildim ve telefon gürcistan'da çıktı. Ardından apple desteği aradım ve onlar ellerinden gelen başka bir şey olmadığını söyledi. ve hatta benimle görüşen arkadaş benim için dua edeceğini söyledi. Kendileri hiçbir şekilde gürcistandaki bir polis veya savcılığa şikayette bulunamıyormuş. Ben dillerini bilmediğim için zaten şikayet edemiyorum. Uygulamadan mesaj yazıp gürcüceye çevirip i phonuma yolladım fakat henüz bir gelişme yok. Eğer böyle bir şey mümkünse bakırköy adliyesine yeniden başvurup bilgi verip orada şikayette bulunup bulunamayacaklarını soracağım. Sizin de bir bilginiz varsa lütfen yazın. Eğer başınıza geldiyse de lütfen peşini bırakmayın. insanların emeğini çalmak bu kadar basit olmamalı. bütün yapılacakları tüketmeden de bu işin peşini bırakmayacağım. Lütfen siz de bırakmayın.

• eminegeren E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Umarım bulursunuz. Bizim telefon yurtdışında göründüğünden ve bir daha online olmadığından gitti. Türkiye'den bir şey yapılamıyor maalesef :(

Büyük ihtimal bizim telefonu parçalamışlardır.

Umarım sizinki bulunur hocam
  • Türkiyede çalıntı mal vs hiç bir değer görmüyor savcılık polis ilgilenmiyor kıçınıda yırtsan gene bakmıyorlar böyle bir ülke işte

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.