Bildirim
iPhone 6 büküldü tavsiyeleriniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sorun maalesef kullanıcı hatası, tavsiye olarak en mantıklısı Apple Store'dan değiştirmen, onun dışında bir çözüm gelmiyor aklıma, düzeltme yapılan bir kaç video gördüm ama ne derece sağlıklı tartışılır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video linki atar misin ozelden ben bulamadim
Cihaz iphone 6 dimi plus değil. Bükülmü konularıda arttı. Valla korkmaya başladım benimkide bükülür diye. Geçmiş olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünce içim üzüldü kardeşim. Bir de kullanıcı hatası diyenler neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. Bu telefonu kalitesiz üretenler suçlu değil, kullanan suçlu öyle mi? Apple bize telefonun nasıl taşınacağını da göstersin de bükmeyelim telefonları -
quote:
Orijinalden alıntı: buffon42
Görünce içim üzüldü kardeşim. Bir de kullanıcı hatası diyenler neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. Bu telefonu kalitesiz üretenler suçlu değil, kullanan suçlu öyle mi? Apple bize telefonun nasıl taşınacağını da göstersin de bükmeyelim telefonları
Tutulacagini göstermişti. Uretim hatasi pek kabul etmeyen bi firma maalesef
Bu kardeşimiz bir sürü para vermiş almış telefonu yazık değil mi? Bükülen telefonla bence cep telefonu tarihine kara bir leke olarak geçtiler. Ayrıca bu aşırı ince telefon sevdası da ne anlamıyorum ki , iphone 4s bile yeterince ince bence. -
kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkıyolar bu nedir böyle, ben 2.500 tl veriyosam kolay kolay bükülmeyecek abi -
Her başlık altında cevap verdiğimde laf sokmalardan sıkiıldım gerçekten, kullanıcı hatası derken, "bana göre" kullanıcı hatası demiyoruz arkadaşlar, bu cihazı store'a götürdüğünüzde size verilecek cevabı söylüyoruz, evet daha sağlam yapılmalıydı bence de ama bu kullanıcı hatası olarak işlem göreceğini değiştiriyor mu? hayır, öyleyse burada 2.500 lira verdiğinizi yazsanız da biz bir şey yapamayız gerçekten üzülmekten başka...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 11 Mayıs 2015; 1:35:00 >
Geçmiş olsun.
Geçenlerde açılan diğer konuda yazdığım yazıyı buraya kopyalayayım:
"Bükülen iki adet iPhone 6'yı da (evet plus değil) dışarıda telefoncuda tamir ettirdik.
Ekran sökülüp telefondan ayrılıyor. Ardından kasa manuel olarak düz hale getiriliyor ve ekran takılıyor.
Sorun çıkartacak, sıkıntılı veya ekstra meşakkatli bir işlem değil.
Bir tanesi uzay grisiydi, hadi o bükülme anını hatırlıyor ancak her daim kılıfla kullanan, Gold olan kız arkadaşımınkinin bükülmesi için kendisinin hatırlayacağı herhangi bir şey olmamıştı.
Üstelik kılıf + kırılmaz cam koruyucu olmasına rağmen hem koruyucu hem cam kırılıp 300 liraya appleda cam değişimi yaptıktan 3-5 gün sonra oldu şansa.
Söylediklerinizde veya söyleyeceklerinizde sonuna kadar haklısınız. Tabiki bir eylem sonucu bükülüyor bu telefon, uzaylı gelip bükmüyor veya güneşte yamulmuyor. Ancak bu telefonu da sen yapmışsın abi, bozuk yapmışsın, hatalı yapmışsın, sorunlu yapmışsın, neden arkasında durmuyorsun. Biz pamuklara mı saralım da kullanalım bu telefonu, eski nokialar için üretilmiş babaların kullandığı kemer kılıfıyla kullanıp yerinden çıkarmamak için bir de bluetooth kulaklıkla mı kullanalım ne yapalım.
Ölü fiyatına değişimi kesin iPhone 5'leri milletten alıp sıfırlayıp satan çakallar yüzünden bizim gibi doğru düzgün ve taleplerinde haklı olan insanlar baltalandı."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlk önce Apple'ye sıkıntını bildir. Eğer ki kabul edilmezse hiç tamire götürme. Tüketici mahkemesine gidip değişim talebinde bulun. -
Tamam kardeşim bu senin hatan değil zaten firmanın terbiyesizliği. -
Apple degistirmiyor gittim. -
Kullanıcı hatası olur zaten demezler biz adi dandik mal ürettik yamuluyor demezler. Cihazda fabrika çıkıştan kozmetik sorunlar olur servise verirsin kozmetik sorunlar kullanıma ebngel deil derler. Ama kozmetik sorunu sen yarat kullanıcı hatası derler garanti dışı bırakırlar bukadar adiler işte. Yapacağın tek şey apple store gidip cihazı kafalarına çalmak olsun o aksiyon yanına kar kalır emin ol
Tüketici mahkemesine gitmen lazım. ORda sorunu güzel çözüyorlar. -
Gerçekten bu kadar kalitesiz kasa mı ürettiler bende iP6 alma düşüncesindeyim muhtemelen bu hafta içerisinde alacağım. Yakın arkadaşıma çok tavsiye ettim iP6 aldık şuan kullanıyor umarım onunki de yamulmaz ben zor durumda kalırım. Yamulma konuları görünce hevesim kırılmıyor değil. Anlamadığım Apple yamulan bir telefon üretecek kadar tecrübesiz mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaşaYiğit -- 11 Mayıs 2015; 11:22:13 > -
Nasıl kullanıcı hatası arkadaş ? Adam eline alıp bastırarak mı büktü ? Hayır. Sen dandik malzemeden telefon yap sonra bükülünce kullanıcı hatası. Amerika'da bükülünce hemen değiştiriyorlar, Türkiye'de kullanıcı hatası mı oluyor ? -
Tornaci ismayi ustaya bi göster.
Geçmiş olsun. -
Valla korkmaya basladim benim iphone6 da boyle olur diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- nano ekran koruyucu nedir
- iphone aux ayarları
- samsung hm1500 bluetooth kulaklık müzik dinleme nasıl yapılır
- swap cihaz nedir
- en iyi magsafe powerbank
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- joyplay nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X