Şimdi Ara

iPhone 6 Apple Store Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siparisler açılınca aynı modelden 2 tane almak istiyorum bir sıkıntı olurmu aynı adrese veya tek hesaptan 2 aynı model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden sıkıntı olsun ki.

Sadece stok sıkıntısı olursa belki bir sorun oluşur.ama eninde sonunda gelir.
  • Kesin Stok sıkıntısı olacak. Geldiğinde acele etmekte fayda var.

• Sıraya girenler için bazen tek cihaz deniliyordu Amerika'da ama burda görücez
  • Bence bu da randevu işine dönecek stoklar günlük 00.00 da açılacak ve hemen bitecek eheheh.

Şaka.
  • Bende stok sıkıntısı olacağını kanısındayım.
    Zorluda sıraya girenlere numara verecekler, dolayısıyla çoğu yeni satışa sunulan iPhone için ABD'de olduğu gibi her sıraya girene bir adet telefon alma hakkı tanıyacaklarını düşünüyorum.
    Havale ile online alma yoluna gidebilirim. Tam olarak prosedürün nasıl işlediğini öğrenmem gerek. Önce siteden havale ile satın alma seçip ardından o sayfada çıkan bilgileri girerek hesaba havale yapıyoruz sanıyorum. Sonrasında başka bir işlem yapılıyormu ona bakmam lazım (tabi eğer diğer söylediklerim doğruysa.

Birde umarım ayın 26'sında sabahın erken saatlerinde etkin, interaktif, canlı sayılabilecek bir konumuz olursa Zorlu'ya gitme durumum da olabilir, sırada şu kadar kişi var, sıra numarası vermeye başlıyorlar, satışa başladılar, stok yetecek/yetmeyecek gibi bilgileri kapsayan, mümkünse fotoğraflı vs.

• Asıl ben havale sözcüğünün aynı zamanda EFT'yi de kapsayıp kapsamadığını merak ediyorum. Atıyorum tamamen kafadan, İşbank ve Akbank hesap numaraları verse sadece, o iki bankadan mı yollamalıyız? Tutup başka bankanın internet hesabından aktaramıyor muyuz EFT ile? (%4 indirim hakkı için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Asıl ben havale sözcüğünün aynı zamanda EFT'yi de kapsayıp kapsamadığını merak ediyorum. Atıyorum tamamen kafadan, İşbank ve Akbank hesap numaraları verse sadece, o iki bankadan mı yollamalıyız? Tutup başka bankanın internet hesabından aktaramıyor muyuz EFT ile? (%4 indirim hakkı için)

Tutar hesabina gecsin yeter. Eft de olur.

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    Bu sene stok skintisi olucagini zannetmem
    Tabiki varken herkez appstorden alir ama operatorler olsub vatan pc bimek gibi magzalar olsun ayni gun satis baslatiyor hatta kanyon turkcelle konstum gece satis baslatiyormus telefondaki beyfendi gece 12 de satis olcak dedi
    Sanmam yani stok skintisi olucagi

• hatırladığım kadarı ile ıphone 5 de 5s de de aynıydı stok sıkıntısı yılbaşına kadar olur ondan sonra normale biner, çünkü günlük belli bir üretim kapasitesi var sadece türkiye değil,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.