Şimdi Ara

İphone 6 Ahize Sesinde Azalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.İphone 6 yı ilk aldığımda(5-6 ay önce) ahize sesi aşırı derecede güzeldi,hem ses netliği hemde ses seviyesi yüksekti.Son 1 aydır ahize sesinde ses bozulması yaşadım karşı tarafın sesi hafiften cızırtılı gelmeye başladı,şimdi ise ahize sesi o kadar az geliyorki karşı tarafın konuşmasının yarısını anlayabiliyorum duymakta aşırı derecede zorlanacağım kadar az geliyo ses.Bu durumda ne yapmam gerek ? Applestore'dan randevu alıp gitsem bu durum karşısında ne yaparlar,değişimmi,tamirmi ? birde aynı zamanda ön kamerada kronik kayma sorunu bendede var,hiçbir sorun teşkil etmiyor bnm için ama iphoneda böyle sorunlar görmek can sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay boyunca benim de aynı şekildeydi, duymak imkansızlaşıyordu. sonra 1 hafta once tamamen kendi kendine düzeldi garip bi sekilde

• kulağınızı dayadığınız yeri temizlemeyi denedinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

kulağınızı dayadığınız yeri temizlemeyi denedinizmi

temizlencek birşey görünmüyor

• Benim 4simde aynisi vardi degisim oldu ama benim ses tuslarida calismiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Benim 4simde aynisi vardi degisim oldu ama benim ses tuslarida calismiyordu

4S zamanında apple store yoktu sonradan olsada o zamana garanti süreniz kalmışmıydı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: giogo

quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Benim 4simde aynisi vardi degisim oldu ama benim ses tuslarida calismiyordu

4S zamanında apple store yoktu sonradan olsada o zamana garanti süreniz kalmışmıydı ?

Bayramdan önce degisim oldu.

Evet var hala garantim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6S Titreşim Sorunu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar geçen gün eksisozlukte dolaşırken benle aynı problemlere sahip birini gördüm demekki bu ahize sesi azalmasıda kronik bir problem.ama şarj konusuna katılmıyorum
     İphone 6 Ahize Sesinde Azalma İphone 6 Ahize Sesinde Azalma

• Aynı sorun bende de mevcut. Sırf hoparlör, ahize kalitesi için almıştım oysa. Demek ki sadece ben de yokmuş. Garantiye gitmemiz gerekiyor anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

Aynı sorun bende de mevcut. Sırf hoparlör, ahize kalitesi için almıştım oysa. Demek ki sadece ben de yokmuş. Garantiye gitmemiz gerekiyor anlaşılan.

Buda kronik bir sorun o zaman.Acaba değişimmi yaparlar yoksa tamir edip gerimi verecekler merak konusu...

• Merhaba...iPhone 6'da da , iPhone 5'te olduğu gibi bir çok kronik problem var . Bunları mağaza içersinde ettiğim tecrübe ve müşterilerin eleştirileri doğrultusunda sizlerle paylaşayım

1- ÇITLAMA SORUNU : Ekranın özellikle sağ veya sol alt köşesinde esneme oluyor ve bastırdığınızda ekran '' çıt çıt '' diye ses çıkartıyor.
    Diğer bir sorun ise ekranın tam ortasına bastırdığınızda ciddi esneme problemi

2- KONUŞMA YERİNDE SES DUYAMAMAK : Tam yazamadım ismini hatırlayamadım :) , müşterinin sesinin gelmemesi

3- AHİZEDEN SES GİTMEMESİ : Sesin az gitmesi veya hiç gitmemesii...Genelde cızırtı sorunlar

4- TUŞ TAKIMININ İÇERİ GÖÇMESİ : Ses Yükseltme ve Azaltma ile birlikte , ekranı kilitleme tuşları sık sık içine göçüyor.

5- KASA HASSASİYETİ : İnanılmaz narin bir yapıya sahip. Alçak bir mesafeden bile düşse kırılma ihtimali bir hayli yüksek...

Performans , iOS , Tasarım ve Apple olması , bu olumsuzlukları tamamiyle yok ediyor.

LÜTFEN CİHAZA TÜ-KAKA DEDİĞİMİ DÜŞÜNMEYİN , BU MAĞAZAYA GELEN ŞİKAYETLERİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ VE BUNLARDA YAŞANMIŞ ''CASE''ler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.