Şimdi Ara

iPhone 6 64gb alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu an Note Edge kullanıyorum, telefonumu baya seviyorum performans konusunda sıkıntısı yok, fakat artık büyük gelmeye başladı. iPad'im varken evde kullanmıyorum telefonu, üniye başladığımdan beri de anladım büyük telefonun zorluğunu (her gün otobüste git gel vs.). Mac'im de var, dosya aktarımı kolaylığı vs için iOS'e geçmeyi düşünüyorum. Çok para da vermek istemiyorum. 1500 lira civarında 64gb i6 düşünüyorum acaba 2 yıl götürür mü? 1gb RAM olayı sanki göze batmaya başladı, kuzenimin iPhone'u arada tekliyor gibi ekran açılırken falan. En fazla 2000'e çıkabilirim, ama o fiyata da 16gb 6s'ler var, yeteceğini düşünmüyorum bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır tabi ki,hatta hiç güncelleme 3 sene götürür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınabilir , bende kullanıyorum 1,5 yılı geçti. İos 8,9,10 kullandım 6 da ilk zamanki jet hızı olmasada hala hızlı ve kullanılabilir düzeyde tepki süreleri yeterli bir tek uygulama açılışları yavaşladı ilk aldığımda yarım saniyede açılıyosa şuan 1,5 saniyede açılıyo sosyal medya falan genede hızlı sayılır 6 dan önce note 3 kullanıyodum kağnı gibiydi. Şarjı çok başarılı note 3 bile günü çıkarmazken 6 ile günü tamamlıyorum aynı kullanımla. Fiyatıda gayet makulda 1500 liraya temiz 64 gb yok yalnız 1700-1800 vermen gerekir.
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Garantisi bitmiş buldum. Elden alacağım zaten. Teşekkürler cevabınız için, sanırım alacağım.

• 1Yıl garantili bulmaya çalışın derim.

1Yıl da sorun çıkarmazsa,diger yıllarıda da sorun çıkaracağını zannetmem.
  • Satıcı hiçbir tamir görmediğini söylüyor. 2 yıl sıkıntı çıkarmadıysa daha sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ben de. Öğrenmek istediğim sadece iPhone 6'nın performansı, 1gb hala yetiyor mu yetmiyor mu olayı.
  • Yetiyor tabii ki. Ben 2014 Aralik ayinda almistim ve suan iOS 9.3.5 ile kullaniyorum ve hicbir sorun yok. Gönül rahatligi ile alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kararımı verdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Satıcı hiçbir tamir görmediğini söylüyor. 2 yıl sıkıntı çıkarmadıysa daha sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ben de. Öğrenmek istediğim sadece iPhone 6'nın performansı, 1gb hala yetiyor mu yetmiyor mu olayı.

Android cihaz değil hocam,Ios yani.
    Ama genellikle 1gb a bakılmıyor.

• Doğru diyorsunuz. Hala 4s kullanan arkadaşım var, basit uygulamalarda sıkıntı çıkarmıyor.
  • quote:

Doğru diyorsunuz. Hala 4s kullanan arkadaşım var, basit uygulamalarda sıkıntı çıkarmıyor.

Size basit uygulamalar lazım ise alınabilir.
    Ama büyük uygulamalar derseniz akıcılık v.s android telefonlara yönelin.

• Başka Android telefon almayı düşünmüyorum şu an. iPhone'a geçmek istiyorum.

• quote:

Başka Android telefon almayı düşünmüyorum şu an. iPhone'a geçmek istiyorum.

6 en iyi alternatif gözükür ozaman.

• 6s i zorla derim, donanımlarını karşılaştır hak vereceksin

• Alınır.

• Merhaba, pro konusundan hatırlıyorum sizi.

6 alınabilir bir cihaz ama ios 9.3.5 alacağınız son sürüm olsun 10ve üzeri almayın derim

• Güncellemeden duramam ben. iOS 10 çok mu kötü ki cihazda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bende 6s var onu bile güncellemedim 9.3.3de. 6 kullanan arkadaşım şikayetçi telefonundan (ios10 a güncelledi o)

• 10.1 ile iyileşmiş diyorlardı. Ben her halükarda güncellerim ya. Kuzenimde de iPhone 6 var, güncel olda sıkıntı olduğunu söylemedi hiç.

• Kuzeninizde varsa siz inceleyip bakın bir derim en iyi kararı kendiniz verirsiniz, herkesin kullanım tarzı yüklediği uygulamalarda farklı sonuçta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.