Şimdi Ara

Iphone 6 64 Gold . Çekilen resimler ana mesajda . (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
10
Favori
31.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

quote:

quote:

Monofe.com dan spigen ekran jelatini aldim . Bekle allah bekle kargoya verilmedi . 20 ekimde kargoya veriir yazmislar . İptal ettirdim . Yeni bir jelatin gerekiyor

Mobil caddede bir çok çeşit var hocam ben oradan aldım bir gün sonra jelatınler elime ulaştı.

Hocam kaliteli bir jelatin alayım dedim .

Sen hangi marka aldın . Kalitesi nasıl . Daha önce jelatin kullandıysan onunla kıyaslayabilirmisin .

6 kadar çeşit var hocam ben dafoninin Crystal clear olanını aldım bir arkadaşım ise 7.5tllik olandan sipariş verdi fakat şöyle bir sorun var aos telefonları göndermedigi için test etme şansımız olmadı. Kaliteli bir şey arıyorsaniz dafoni tempered glass var hocam.

Glass olanlar cam oldugu icin dokunmatigi biraz engelliyor diyorlardi . Bu ne kadar dogrudur bilginiz var mi acaba?

Maalesef hocam bilgim yok o paraya değer mi emin olamadığım için almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Monofe.com dan spigen ekran jelatini aldim . Bekle allah bekle kargoya verilmedi . 20 ekimde kargoya veriir yazmislar . İptal ettirdim . Yeni bir jelatin gerekiyor

Mobil caddede bir çok çeşit var hocam ben oradan aldım bir gün sonra jelatınler elime ulaştı.

Hocam kaliteli bir jelatin alayım dedim .

Sen hangi marka aldın . Kalitesi nasıl . Daha önce jelatin kullandıysan onunla kıyaslayabilirmisin .

6 kadar çeşit var hocam ben dafoninin Crystal clear olanını aldım bir arkadaşım ise 7.5tllik olandan sipariş verdi fakat şöyle bir sorun var aos telefonları göndermedigi için test etme şansımız olmadı. Kaliteli bir şey arıyorsaniz dafoni tempered glass var hocam.

Glass olanlar cam oldugu icin dokunmatigi biraz engelliyor diyorlardi . Bu ne kadar dogrudur bilginiz var mi acaba?

Maalesef hocam bilgim yok o paraya değer mi emin olamadığım için almadım.

Hocam bize olmaz onlar . Cam dümdüz yapıda olduğu için kenarları havada kalıyormuş G2'de . Bizde de havada kalır. Kenarlar oval

• Telefonu ne kadar süre şarjda tutuyorsunuz? Yeni aldım bende telefonu siyah 64 gb. Daha 2 kez aksamdan sabaha (12 den 6 ya) kadar şarjda tuttum.

Orijinalden alıntı: Rated

Hocam wifi de kopma sorunu yaşıyormusunuz ? Ben konum servislerinden wifi yi kapatarak biraz olsun önüne geçmiştim ancak kopmalar olmaya başladı gene. İade etmeyi düşünmeye başladım tekrardan :/

cihaz sizinde 6mı?bendede sorun yoktu bugün kendi kendine koptu wifi .ya ağı bulamıyor yada bulsa bile bağlanamıyordu.mevcut ağı unut deyip tekrar şifreyi girdim düzeldi.şimdilik problem yok gibi.inş olmazda.ama sorun donanımsal değil yazılımsalmış galiba

quote:

Hocam wifi de kopma sorunu yaşıyormusunuz ? Ben konum servislerinden wifi yi kapatarak biraz olsun önüne geçmiştim ancak kopmalar olmaya başladı gene. İade etmeyi düşünmeye başladım tekrardan :/

ios ile ilgili sorunlar var . Telefon ile ilgili degil .

5s kullanicilari da , 8.0.2 ye gecisle , telefonun cekmedigi ve devamli baglanti problemleriylr karsilastigini soyluyorlar .

Bende bunlari yasiyorum

Anladım hocam. Yeni güncellemeyi bekliycez o zaman yapacak birşey yok. İade etsemde yine iphone alıcam boşuna stok beklemektense güncelleme beklemek daha mantıklı olur.

@anatolianwarrior

Evet hocam benimde cihaz 6. İlk aldığımda sorun yoktu ne zaman 8.0.2 ye güncelledim kopma ve ağ bulmama sorunu başladı. En son konum servislerinden wifi i kapatınca düzelmişti ancak yeniden kopma yaşamaya başladım. Güncelleme ile sorun çözülecek diyorlar. İnş çözerler gerçektem çok can sıkıcı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockNblack -- 4 Ekim 2014; 2:00:03 >

• quote:

quote:

quote:

ios ile ilgili sorunlar var . Telefon ile ilgili degil .

5s kullanicilari da , 8.0.2 ye gecisle , telefonun cekmedigi ve devamli baglanti problemleriylr karsilastigini soyluyorlar .

Bende bunlari yasiyorum

Anladım hocam. Yeni güncellemeyi bekliycez o zaman yapacak birşey yok. İade etsemde yine iphone alıcam boşuna stok beklemektense güncelleme beklemek daha mantıklı olur.

@anatolianwarrior

Evet hocam benimde cihaz 6. İlk aldığımda sorun yoktu ne zaman 8.0.2 ye güncelledim kopma ve ağ bulmama sorunu başladı. En son konum servislerinden wifi i kapatınca düzelmişti ancak yeniden kopma yaşamaya başladım. Güncelleme ile sorun çözülecek diyorlar. İnş çözerler gerçektem çok can sıkıcı bir durum.

Ben cihazı güncellemedim ios 8.0da ama sorunumuz aynı.ios 8de bug var heralde hocam.yoksa bütün cihazlarda donanım hatası olması bence imkansız.nerdeyse bütün ip6 larda wifi sorunu var.akşam 5ten beri daha kopmadı benim wifi ama yinede bu kadar para verip böyle hatalarla karşılaşmak insanın moralini bozuyor.herkes 8.1i çok beğenmiş onda bütün sorunlar bitcek inşallah

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi hocam. Büyük hevesle aldığınız cihazın böyle sorun çıkartması çok sinir bozuyor. Kopma bir daha olmaz inşallah hocam da rahat rahat kullanırsınız.
    Bende beta kurmuş bir arkadaşıma sordum az önce wifi sorunu çözülmüş dedi. Betayı kurduğundan beri wifi kopması olmamış. Heyecanla güncellemeyi bekliyorum artık. Tik oldu ikidebir wifi koptu mu kopmadı mı diye bakıyorum. İade etsem yine iphone alıcam. Bu sefer stok beklemek zorunda kalıcam. Her yol güncelleme beklemeye çıkıyor. Hayırlısı artık :)

Aynen dediğiniz gibi hocam. Büyük hevesle aldığınız cihazın böyle sorun çıkartması çok sinir bozuyor. Kopma bir daha olmaz inşallah hocam da rahat rahat kullanırsınız.
    Bende beta kurmuş bir arkadaşıma sordum az önce wifi sorunu çözülmüş dedi. Betayı kurduğundan beri wifi kopması olmamış. Heyecanla güncellemeyi bekliyorum artık. Tik oldu ikidebir wifi koptu mu kopmadı mı diye bakıyorum. İade etsem yine iphone alıcam. Bu sefer stok beklemek zorunda kalıcam. Her yol güncelleme beklemeye çıkıyor. Hayırlısı artık :)

Hadi kopuyor kopmasına , bir de uyarı vermiyor. O sıra bi dosya indirsek yada video açsak 3g'den kotayı sömürecek .

Hem wi-fi kopuyor . Hem de telefon çok kötü çekiyor. Genel olarak en fazla 3 çekiyor . 4-5 çekimi göremedim daha doğru düzgün .

IOS 8 bol bol sıkıntıyla geldi . Bunlar en ana şeyler , nasıl olur anlamış değilim .

• quote:

valla dediğiniz gibi bendede tik oldu sürekli koptu mu diye sürekli bakıyorum telefona :) 8.1 de düzeldiğine sevindim gerçekten ama ben beta hiç yüklemedim o yüzden tam sürümü beklemeyi düşünüyorum.sabah açtım telefonu sonra tekrar uyudum 3 saat yine kopmamış çok şükür.zaten bu stok sıkıntısında iade etmek anlamsız olur hocam.zaten donanımsalda değilmiş sorun.yeni alcağımız cihazdada wifi sorunu çıkması muhtemel.azıcık sabredelim şu güncellemeyle tamamen hallolsun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 4 Ekim 2014; 12:58:58 >

• Çok iyi gitmiş şarj.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Verre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Verre

iPhone 6,Samsung Smart TV felan alacağına evine baksaymışsın ya.

O eve pardon ama 3sn giremem.

Ha,benim yaşadığım ev saray değil ama merkezi bir yerde bir sitede ankarada.en azından ankastre ocağı felan var.kendi evim ayrıca.
    ayranı yok içmeye tahtırevanla gider etmeye hesabı olmuş.
    hayırlı olsun amiral gemi telefon için iyi bir tercih ama amiral gemi telefon alman hata

1- Bu ev 50+ yaştakiailemin evidir . Eşyalar dolayısı ile bilmem kaç senelik olması doğaldır .

2- Araba şahsi olarak benimdir . Kendi birikimle 50.000 lira gibi bir para vermiş durumdayım .

3- Samsung tv ve çevresinde gördüğün herşey şahsi birikimimle alınmıştır . Hobi ürünlerimdir .

4- Ocağa takmışsın . Ankastre ocak koymak için baştan mermer döşenmesi , belki 10.000+ tl harcanması gerekmektedir . Gerek görmüyoruz .

5- Şahsi evim olduğunda , senin evini utandıracak yapıda ev dizeceğim . Ankara'da askerlik yaptım , az çok biliyorum . Boğucu bir kent .

Benim utanmamı bekliyorsun , bakalim o zaman utanacakmisin .

Bana bunları yazdırmak zorunda kalıyorsunuz fanboyluk yapmak için kendinizi kucuk dusuyorsunuz . Boş beleş konuşuyorsunuz .

Evet fanboyum ama apple fanboyu

Ayrıca Ankara'yı ben de sevmiyorum.Ancak işim burda.

Ayrıca "vay be" dedirttin.Sırf beni utandırmak için evini değiştirecek

Ayrıca madem evin kötü değil.Neden Sheraton'da fotoğraf çekiyorsun

Neden bu kadar atarlandın Çok mu koydu sana

Ayrıca neden samsung tv ve diğer zımbırtılarının önünde fotoğraf çekiyorsun?! Madem o kadar egon yok ve olgunsun

Ve ne zamandan beri pahalı bir TV hobi ürünü oldu Hobisi TV izlemek sanırsam

Televizyonun etrafindaki ps4 ' ü kastettim . Ayrıca d7000 ' den , es8000 ' e geçiş yapan birisiyim . Muhtemelen d7000 alsan çürüyene kadar kullanacaktın bu kafayla . Bunlar benim hobimdir . Uzatma .

Ya ciddi manada işsizsin yada telefonu almak istiyorsun fakat maddi durumun yok. Dolayisiyla böyle karşıt tepki gelistiriyorsun .

Yada istiyorsun ki, bu telefon sadece sende olmalı. Sen daha resimlerine bakarken belki ben hevesimi almış olurum , sana satarım ;)

Tamam

PS4 için o tv

Ayrıca maddi durum konusunda da bir tamam daha

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Ya bırak hocam şu densizi kale alıp cevap verme. Kendi yazsın kendi okusun.

Eyvallah kardeş saol . Konu sapsın diye ellerinden geleni yapıyorlar maalesef .

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

quote:

valla dediğiniz gibi bendede tik oldu sürekli koptu mu diye sürekli bakıyorum telefona :) 8.1 de düzeldiğine sevindim gerçekten ama ben beta hiç yüklemedim o yüzden tam sürümü beklemeyi düşünüyorum.sabah açtım telefonu sonra tekrar uyudum 3 saat yine kopmamış çok şükür.zaten bu stok sıkıntısında iade etmek anlamsız olur hocam.zaten donanımsalda değilmiş sorun.yeni alcağımız cihazdada wifi sorunu çıkması muhtemel.azıcık sabredelim şu güncellemeyle tamamen hallolsun ;)

Apple , IOS ' i daha once beta olarak sunmuştu .

Kullanıcılar hu problemleri nasıl göremedi acaba . Betalar bunların düzelmesi için değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

quote:

Apple , IOS ' i daha once beta olarak sunmuştu .

Kullanıcılar hu problemleri nasıl göremedi acaba . Betalar bunların düzelmesi için değil mi?

bana göre bilinçli olarak bırakılan bug lar bunlar.hadi onları geçtim neden 2g-3g geçiş koymazsın.bilinçli olarak sonradan güncellettirmek için konulmuş.aynısı 4s aldığım zaman vardı.3g kapatma yoktu ,ios 5.1de geldi oda.fakat böyle bug lar cihazdan soğutuyor açıkcası.

• Arkadaşlar İpad Air 2 de malesef mi diyiim bilmiyorum ama 2GB ram olacakmış. Bu sebebten dolayı sizce Plus almaktan vazgeçmelimiyim ? Elimde şu an çok dandik eski bir telefon var.
    Tek amacım var , o da bu kadar para verdikten sonra hiç değilse 3 yıl ardıma bakmadan, sorun yaşamadan kullanıp tadına varmak !
    Lütfen bir fikir verin

Orijinalden alıntı: depeche35

Arkadaşlar İpad Air 2 de malesef mi diyiim bilmiyorum ama 2GB ram olacakmış. Bu sebebten dolayı sizce Plus almaktan vazgeçmelimiyim ? Elimde şu an çok dandik eski bir telefon var.
    Tek amacım var , o da bu kadar para verdikten sonra hiç değilse 3 yıl ardıma bakmadan, sorun yaşamadan kullanıp tadına varmak !
    Lütfen bir fikir verin

Telefon ve tablet ayrı klasmanlar
    Telefon sürekli elinde arama mesajlasma gibi işler senin bir nevi elin ayağın
    Lakin tablet her an elinde olmuyor malesef ki iPad air var bende tasimasida mesele yani telefon yerine tablet almak hata olur
    Bence butcenize uygun bir telefon bakın

• quote:

Arkadaşlar İpad Air 2 de malesef mi diyiim bilmiyorum ama 2GB ram olacakmış. Bu sebebten dolayı sizce Plus almaktan vazgeçmelimiyim ? Elimde şu an çok dandik eski bir telefon var.
    Lütfen bir fikir verin

Plus içinde 2 gb ram ile çıkacağı söyleniyordu fakat 1 gb ile geldi ipad air 2 çıktıktan sonra kararınızı vermeniz daha doğru olacaktır.

Lütfen bir fikir verin

512 Mb ram ile bile stabil denilebilecek düzeyde çalışıyor IOS .

Tablet ekstraya girer . Yukardaki arkadaşın da dediği gibi telefon çok daha birinci planda

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de Air var. Benim endişem Plus'ın uzun ömürlü olamıyacğı ( 3 sene ) endişesi !
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.