Şimdi Ara

İphone 6 21 günlük Mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vatan bilgisayardan iPHONE 6 aldım. 21 gün oldu. internete girerken örnek. facebook vs tarzı programları açarken birden mavi ekran cıkıyor telefon kendini kapatıyor daha sonra tekrar acıyor sürekli olmasada arada bir bunu yapıyor.. sizce ne yapmalıyım ?

vatan bilgisayara gittim teknik servise gönderelim en az 20 gün sürer diyor tavsiye edebilecek bir durumu olan varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Arkadaşlar vatan bilgisayardan iPHONE 6 aldım. 21 gün oldu. internete girerken örnek. facebook vs tarzı programları açarken birden mavi ekran cıkıyor telefon kendini kapatıyor daha sonra tekrar acıyor sürekli olmasada arada bir bunu yapıyor.. sizce ne yapmalıyım ?

vatan bilgisayara gittim teknik servise gönderelim en az 20 gün sürer diyor tavsiye edebilecek bir durumu olan varmıdır ?

İlk olarak itunes üzerinden yedeğini alıp telefonu yeniden kurmayı deneyin,çözülmezse yardımcı olmaya devam ederim
  • Mavi ekran donanımsal bir hata diye biliyorum garantiye vermenizi şiddet ile tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhantstkn

quote:

Arkadaşlar vatan bilgisayardan iPHONE 6 aldım. 21 gün oldu. internete girerken örnek. facebook vs tarzı programları açarken birden mavi ekran cıkıyor telefon kendini kapatıyor daha sonra tekrar acıyor sürekli olmasada arada bir bunu yapıyor.. sizce ne yapmalıyım ?

İlk olarak itunes üzerinden yedeğini alıp telefonu yeniden kurmayı deneyin,çözülmezse yardımcı olmaya devam ederim

Aslında zaman gecmeden. 21 günlük telefonda böyle bir hata olması bana sacma geldi direkt olarak servise verip değişimini talep etmek istiyorum. sizce böylesi daha iyi olmazmıydı. mavi ekran aşırı derecede akıllara zarar bir bozukluk taşıyor. yarın bir gün sorun devam ederse zaman gecicek ve servis değişim yapmayabilir.gibi geliyor bana aslında..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan907kaan

Mavi ekran donanımsal bir hata diye biliyorum garantiye vermenizi şiddet ile tavsiye ederim.

Kesinlikle katılıyorum hocam öyle bir ekran hatası ancak donanımsal olabilir. yazılımsal olsa öyle bir görüntü vermez sanki ekran bildiğiniz cizik cizik mavi seklinde bide kapanıyor sonra duruyor 5-10 dk sonra acılıyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan907kaan

Mavi ekran donanımsal bir hata diye biliyorum garantiye vermenizi şiddet ile tavsiye ederim.

Kesinlikle katılıyorum hocam öyle bir ekran hatası ancak donanımsal olabilir. yazılımsal olsa öyle bir görüntü vermez sanki ekran bildiğiniz cizik cizik mavi seklinde bide kapanıyor sonra duruyor 5-10 dk sonra acılıyor..

Kısa zamanda götürün o zaman hocam,kısa zamanda sorununuzun çözülmesi dileğiyle,iyi akşamlar
  • iOS 8.1.2 yüklü mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 23 Ocak 2015; 21:44:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 8 Ekran Hatası?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

iOS 8.1.2 yüklü mü

evet hocam 8.1.2 son sürüm güncel durumda kontrol ettim tekrar..
  • Burayi okur musunuz

• quote:

Burayi okur musunuz

link yok hocam ?
  • Bende var ama sorun olarak nitelendirmiyorum. Multitasking te uygulama kapatırken oluyor bazen. Çok arada olduğu için sorun teşkil etmiyor. Şuana Kadar'da 3 ayda 2 kez elma geldi gitti. Pek önemsemiyorum.

• Hocam şimdi cihaz 21 günlük. daha keyfini almadan mavi ekran cıkması kapanıp acılması yani ayda bir olsa yine belki bir ihtimal şüphelenmem ama. 21 günde en az 10 defa yapmıştır birde tek bir programda değil nerdeyse her programda ama internetle alakalı uygulamalarda oluyor genelde..
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Sizin sorun daha büyükmüş. Apple storedan aldıysanız keşke 14 gün içinde gidip sıfırıyla değiştirseymişsiniz. Sanırım sizde uygulama açmada oluyor bende multitasking te uygulama kapatırken çok çok nadir mavi ekran anlık gidip geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psag -- 23 Ocak 2015; 22:13:29 >
  • quote:

quote:

Burayi okur musunuz

link yok hocam ?

Pardon unutmuşum hocam
    https://discussions.apple.com/thread/6633452

• Benim ilk iPhone 6 Plus'im gibi.Ilk baslarda kendini restarliyordu,sonradan mavi ekran,kirmizi ekran ve ekranda rastgele belirien dikine cubuklar sorunu meydana gelmisti.

Bazi iPhone 6 ve 6 Plus'larda gorulen bir sorun bu.Yabsnci forumlarda " Defective Nand" olarak geciyor bu sorun.

Kisacasi,cihaziniz donanimsal olarak problemli.Tamir olma ihtimali 0.

Degisim gerekiyor.

• Duymak istediğim en yakın yanıt bende öyle düşündüm hocam 21 günlük cihaz sorun çözülebilir bile olsa kabul etmezdim yani ilk işim yarın vatan bilgisayara verip değişimini sağlamak ve sert çıkmak olacaktır...
  • G.o KARDEŞ kısa zamanda değiştir güncellemeden önce böyle bir sorun var mıydı ? Benim telde yeni fakat 8.1.1 de ve sorunla hiç karşılaşmadım 1 aylık olacak işte tel

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

G.o KARDEŞ kısa zamanda değiştir güncellemeden önce böyle bir sorun var mıydı ? Benim telde yeni fakat 8.1.1 de ve sorunla hiç karşılaşmadım 1 aylık olacak işte tel

Sağol kardeş güncellemeyi yapmadım direkt olarak 8.1.2 olarak satın almış bulundum yani kendileri güncelledi o güncelleme ile kullandım sürekli şaka gibi apple kullanıcısıyım ama soğudum yani 3-4-5 aldıgım oldu ilk defa 6 da böyle sorun yaşadım araştırmalarıma göre iphone 6 larda baya bir sıkıntı var gibi.. güncellemeyle düzelicek bir problem değil gibi geldi bana...
  • 2gün önce video izlerken benim de Başıma geldi. Bakalım bir daha yapacak mı acaba tekrarlarsa apple Store yolu gözükecek bize

• Gecmiş olsun hocam takipte olun aynı hatayı alırsanız bence sizde direk servise verin derim muhtemelen değişim ile onaylanıcaktır ben öyle tahmin ediyorum acıkcası yani..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.