Şimdi Ara

iPhone 6 128 GB mı? Yoksa iPhone 6 Plus 128 GB mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beklenen zaman geldi, Apple Store dan bir iPhone almak istiyorum, 3.500 lira mevcut miktarım var Ticari kredi kartı ile alacağımdan bu kadar sınırım, öncelikle sizce hangisini almalıyım? Nedenleri ile detaylı bilgilendirirseniz çok minnettar kalacağım.

Son olarak şunuda sorayım hala araştırıyorum ve sizden de araştırıp geri dönmenizi bekliyorum, Apple ticari kredi kartı ile alabilir muyuz telefon herkes alınabiliyor diyor ama net bir bilgi verilmedi satış departmanı kapalı olduğu için bana lütfen ''ticari'' kredi kartı ile alınabiliyor mu onun bilgisi lazım. En kısa sürede araştırıp geri dönmenizi bekliyorum dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E168647 -- 3 Ocak 2015; 17:41:13 >

Ve bence iPhone 6+ daha çok bayanlar için iyi gibi geliyor. Büyüklüğü her ne kadar alışılsa da taşıma konusunda çok büyük sorunlar çekilebiliniyor. Cepte aşırı derecede belli oluyor ve giydiğiniz pantalon telefona etki ediyor. E zaten bükülebilmesi muhtemel olan bu cihazı almak da insanın içinden gelmiyor. Ayrıca bana iPhone 6'ya göre daha kaba göründü. Zaten çerçevesi olan bir telefon. Eski LCD televizyonlar gibi duruyor plus ama 6 çok daha nazik ve narin duruyor.
    Ama şu da var ki daha büyük ekranın keyfi de bir başka oluyor.
    Son olarak ise söylemek isterim ki iPhone 6+ şuan hazır bir telefon gibi gelmiyor bana. Apple spenli(ipen olurdu herhalde olsa) bir phablet çıkarsaydı çoğu kişinin tercihi plustan yana olurdu ama o ekran boyutuna özelleşmiş herhangi bir içerik sunmuyor. İleride daha da geliştirirseler daha alınabilir olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Evet 9 taksit bile yapılıyor ticari karta.
    Ve bence iPhone 6+ daha çok bayanlar için iyi gibi geliyor. Büyüklüğü her ne kadar alışılsa da taşıma konusunda çok büyük sorunlar çekilebiliniyor. Cepte aşırı derecede belli oluyor ve giydiğiniz pantalon telefona etki ediyor. E zaten bükülebilmesi muhtemel olan bu cihazı almak da insanın içinden gelmiyor. Ayrıca bana iPhone 6'ya göre daha kaba göründü. Zaten çerçevesi olan bir telefon. Eski LCD televizyonlar gibi duruyor plus ama 6 çok daha nazik ve narin duruyor.
    Ama şu da var ki daha büyük ekranın keyfi de bir başka oluyor.
    Son olarak ise söylemek isterim ki iPhone 6+ şuan hazır bir telefon gibi gelmiyor bana. Apple spenli(ipen olurdu herhalde olsa) bir phablet çıkarsaydı çoğu kişinin tercihi plustan yana olurdu ama o ekran boyutuna özelleşmiş herhangi bir içerik sunmuyor. İleride daha da geliştirirseler daha alınabilir olur bence.

Zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim, bende son 1 gündür aralıksız ticari karta taksit yapılıyor mu diye araştırıyorum net kesin bir bilgi bulamadım bu yüzden hafta içi net ve kesin bilgi alabileceğim satış departmanı ile görüşeceğim, fakat herkes yapılabiliyor dedi ben emin olamıyorum ve endişe yaratıyorum kendi kendime.

Tercih meselesine gelirsek, güzel yorumlarınızı için teşekkür ediyorum sizlere herkesden yorum bekliyorum bu konu ile ilgili.

• N11'den bakabilirsin 3.000 TL üzeri alışverişlere 300 TL'lik indirim çeki veriyorlar bazen bu şekilde daha uyguna alabilirsin hem n11 ticari kredi kartına 9 taksit yapıyor( Apple Store taksit yapıyor mu bilmiyorum)

IPHONE 6 plus 128 GB HATASIZ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 128 gb cok gereksiz dolmayacak bir alan. Plus cok gerekeiz bana gore kesinlikle tercihin 64 ip6 olsun tavsiyem bu yonde.

HIMYM/The Walking Dead/Breaking Bad/Game Of Thrones
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.