Şimdi Ara

İphone 6 10.3.3 Hantallık, Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonun bataryası bitik diye dedik performans ondan düşüktür normaldir vs. Gidip apple da batarya değişimi yaptırdım. Telefonu sıfırladım. Telefon hala hantal ve oyna kazan gibi basit bir oyunda bile donuyor yarışmayı tamamlayamadan 4 gündür oyundan çıkıyorum. Tak etti artık bunu ben ios 12 e güncelleyim diyorum siz ne dersiniz ? Performansı 12 nin beğeniliyor bataryada yeni iyi sonuç alır mıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz 12.4 de yiz kaymak gibi çalışıyor cihaz. Pilden dicem bende de öyleydi pili değiştim akıyor cihaz. Senin pil değişimden sorada ayni. Enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 9 Nisan 2019; 23:2:55 >
  • serdaryigiter S kullanıcısına yanıt
    Hocam 12.4 nasıl bir sürüm(?)

• RAFREF kullanıcısına yanıt
    Valla bende oldukca stabil kaymak gibi çalışıyor. Bir sorunum yok. Pil oldukça iyi

• serdaryigiter S kullanıcısına yanıt
    İroni yapmaya çalışmıştım. 12.4 diye bir sürüm yok. Siz hangi sürümden bahsediyorsunuz?

• RAFREF kullanıcısına yanıt
    12.4 yazdiniza dikkat bile etmedim. 12 gorunce 12.2 olarak animsadim sanırım. Sürüm 12.2 ben memnunum. İroni işine gelince bence bi tipim nasil konusu açın onlar epey tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 12 Nisan 2019; 21:33:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.4 wifi sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.