Şimdi Ara

iPhone 5S Yamukluk için değişim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir arkadaşım 2013 sonu siyah renk 5s almıştı. Aldıktan kısa süre sonra fark ettik ki cihazda yamukluk var. Artık kullanımdan mı, kutudan mı bu şekilde çıktı bilemiyoruz. Apple store'a götürsek değişim yapılır mı? Şöyle bir durumda var aradan geçen zamanda kozmatik olarakta cihaz yıprandı biraz. Bunu bahane edip değişim yapmamazlık yapabilirler mi?

• Kozmetik sorunlardan dolayı prosedürlerimize göre iPhone değişimi öngörülmemektedir dendi arkadaşıma. Onun da gold 5Si soyulmuştu.
    Kutudan çıkışı sorunsuzsa değişim tabiki yapılmaz ama kutudan çıktıysa, çıktığını da bir şekilde ispat etmeniz gerekir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Merhabalar, bir arkadaşım 2013 sonu siyah renk 5s almıştı. Aldıktan kısa süre sonra fark ettik ki cihazda yamukluk var. Artık kullanımdan mı, kutudan mı bu şekilde çıktı bilemiyoruz. Apple store'a götürsek değişim yapılır mı? Şöyle bir durumda var aradan geçen zamanda kozmatik olarakta cihaz yıprandı biraz. Bunu bahane edip değişim yapmamazlık yapabilirler mi?

Aynı sorunu aldıktan 1,5 ay sonra farkettim. 8 nisanda servise yollamistim(genpa) 15 inde degisim karari cikti 29 unda da yeni cihaz geldi ve kargolandi. Yani degisim oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Merhabalar, bir arkadaşım 2013 sonu siyah renk 5s almıştı. Aldıktan kısa süre sonra fark ettik ki cihazda yamukluk var. Artık kullanımdan mı, kutudan mı bu şekilde çıktı bilemiyoruz. Apple store'a götürsek değişim yapılır mı? Şöyle bir durumda var aradan geçen zamanda kozmatik olarakta cihaz yıprandı biraz. Bunu bahane edip değişim yapmamazlık yapabilirler mi?

Aynı sorunu aldıktan 1,5 ay sonra farkettim. 8 nisanda servise yollamistim(genpa) 15 inde degisim karari cikti 29 unda da yeni cihaz geldi ve kargolandi. Yani degisim oluyor

Sanırım bu tutum Apple Store'daki genius bey'in insafiyetine kalmış biraz. Kendisi karar verirse değişim oluyor yani.

• Genpa bile değişim yapmış şaşırdım
  • Kesinlikle değiştirilmeli cihaz bence. Son 2 seri de kronikleşti bu sorun. Bu soruna ya bir çözüm üretecekler yada mecburen değiştirecekler.
  • 0tyldrm0 kullanıcısına yanıt
    Ustam sizin cihaz değişti genpa'da size sıfır kutulu bir biçimde mi veriliyor.. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScaletta96

Ustam sizin cihaz değişti genpa'da size sıfır kutulu bir biçimde mi veriliyor.. Bilgilendirirseniz sevinirim.

kutusuz swap değişim cihazı verilir diye tahmin ediyorum çünkü hep öyle oluyor.
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir telefon veriliyor aldığınızda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Zorluya götürebilirsin cihazı. En faydalı çözüm o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.