Şimdi Ara

Iphone 5S ve 6 arasında kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuanda Lumia 1320 kullanıyorum ve daha önce 5S kullandım ve note serisi samsung telefonları da kullandım. Şuan da telefonumdan memnunum şarjı gayet iyi gidiyor, whatsapp facebook instagram vs gibi tüm işlerimi görüyor benim. Sanırım biraz sıkıldım ve iphone'u özledim. Bunu satım iphone almak istiyorum fakat fiyatlar uçmuş. Sizlere asıl sormak istediğim konu ise 5S ile 6 arasında kaldım. 5S alırsam yazılımsal olarak beni 3 sene rahat sıkıntısız bir şekilde idare eder mi? Oyun falan hiç oynamayan birisiyim. Önerilerinizi bekliyorum

• İdare eder ama son sene güncellersen delirebilirsin. 4S var bende iOS 8.3 sürüm yüklü şu an, yani iPhone'un tadı yok şu an benim için.
  • Açıkçası iPhone cihazlarımı çok uzun süre kullanmadım yani güncelleme olayı nasıl etki eder fazla bilmiyorum. Ama şuanda bi 5s alsam şuanki mevcut sürümler, 2 3 sene hiç güncellemeden kullansam ne gibi avantaj / dezavantajları olur?

Avea tarifeme ek 99 tlden veriyor 5Si. Toplamda 2376 liraya geliyor 24 ay taksitli fiyatı. Appstore fiyatı şuan 2249 TL olmuş.
  • Şöyle söyleyim yıllar geçtikçe yeni uygulamalar en son iOS sürümüne destek veriyor. 2376 lira toplamda ödeyecekseniz bence 6 alın.
  • IgorStravinsky kullanıcısına yanıt
    Fakat 6 3072tl gibi bir rakama geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman siz bilirsiniz hocam
  • 5s iyi olacaktır sizin için ,zaten genelde 3 sene kullanıcam diyip alanlar 2 seneyi devirince illaki değiştirmek istiyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorsanız güncellemeyecekseniz temiz kullanacaksanız bence sadece bu model değil pek çok telefon uzun süre götürür zaten. Temiz kullanıldı mı telefonlar 2 sene çok rahat gidiyor. iPhone zaten kaliteli bir marka. Bence yeterli gelecektir. Mağaza ile çok da fiyat farkı yokmuş zaten.

• Bence 6 alin buyuk ekranli telefonlar kullanmissiniz 5s ekrani kucuk gelir size

• quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Fakat 6 3072tl gibi bir rakama geliyor :)

Hocam avea yok turkcell taksitle akıllı telefon satdıgına bakmayın tamamen kazık bunlar en kötü olmadı söyle yapın mini ihtiyaç kredileri var 12 ay taksit 1000 tl kredi 100 tl faizi var birazını kredi birazı peşin alın bari hatlara 2 yıl fikan mahkum kalmayın bide bu dedegim ihtiyaç kredilerini tekno marketler veriyor mesela media mark vatan teknosa filan yerler

• 5s

• iphone 6 3072 lira paraya bak avrupayla arada 1.5 milyar oynuyor :D deli para
  • Hocam aveada veriyor. Dediğiniz mini kredileri bi araştırayım. K.kartımdan da 9 taksit çekebiliyorum gerçi. 5S işimi fazlasıyla gorur sanırım. Büyük telefon kullandım hep ama motorcu olduğum için bazen büyük telefon sorun olabiliyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.