Şimdi Ara

Iphone 5s üstüne ayran döküldü yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun telefonumun üstüne ayran döküldü baya, fakat telefonda gözle görülür hic bir sey yok. Fön makinesiyle kuruttum vs. bir sikinti görünmüyor suan ama olurda her hangi bir sikintidan garanti kapsaminda degisim icin Apple Store`a gidersem acaba sivi temasi belli olur mu orada? Gerci bana kalirsa hic bir yerine sivi girmedi. Cünkü dökülür dökülmez aldim kuruladim. Acaba ahizeye girdi mi diye düsünüyorum ama ondada seste falan bir sikinti yok. Ne düsünüyorsunuz?

• Sıvı temasını anlarlar değişimden önce içini açıp bakıyorlar.
  • @tekinalp67
    @applem26

Sivi girse girse ahizeden girebilirdi, ondada dökülür dökülmez saniyesinde sildim tisortümle hemen. Bu kadar cabuk iceri nüfüz eder mi ayran? Sonucta suya göre daha yogun kivamli. Ayrica ahizeden girdi diyelim, seste hic degisim olmamasi garip degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyprox -- 12 Haziran 2014; 16:17:32 >
  • voice-control açıp durmazsa iyi birde arkadaşlarımın dediğigibi kulaklığın orası tıkanırsa ses az gelir birde ordan cihaza anakarta ulaşabilir yoğun bir dökülme ise geçmiş olsun
  • Anlattıklarınıza göre bir sorun yokmuş gibi gözüküyor. Eğer ki sorun çıkarsa ve siz telefonu garanti kapsamında götürürseniz sıvı temasınız anlarlar.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Ben suyun iceri girdigini sanmiyorum ama yinede anlarlar mi ufacik bir suyu bile?
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Sikayetimi maruz görün ama nokta ve virgülleri koyarsaniz daha iyi anlayabilirim söylediklerinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

@tekinalp67
    @applem26

Sivi girse girse ahizeden girebilirdi, ondada dökülür dökülmez saniyesinde sildim tisortümle hemen. Bu kadar cabuk iceri nüfüz eder mi ayran? Sonucta suya göre daha yogun kivamli. Ayrica ahizeden girdi diyelim, seste hic degisim olmamasi garip degil mi?

Bir şey olmaz cihaz restart atardı yada kapanırdı bu ikisi olmadıysa no problem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyle söyliyim sildikten sonra ahizeye falanda baktim herhangi bir ayran kalintisi, yani beyazlik yoktu hicbir yerinde. Her fonksiyon sorunsuz calisiyor. Zaten ayran üstünde 3 saniye bile kalmamistir neredeyse. O kadar cabuk sildim yani Telefonda sanki beyaz ekranlarda, ekranin kenarlarinda yesilimsi bir renk tonu oluyor ama bu sorun ayran olayindan cok daha önceden beri var. Aklimda o yüzden Apple Store`a götürmek vardi. Acaba anlasilir mi sivi temasi? Bu kadar cabuk icine girecegini sanmiyorum.
  • Degişimde içini açıp falan bakmıyolar ve içine bir damlası bile girmiş olsa telefon giderdi içiniz rahat olsun ucuz atlatmışsınız.

• Cihazın icine bakmıyorlar, bakıyorlar diyen arkadas biryerinden sallamıs.

Gidip değiştirin bence ileride ne olacagı bellı olmaz.
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    internetten su sensörlerinin yerlerini arastirdim. 2 tanesi ekranin altinda, ana kartin orada. Oraya sivi ulasana kadar 50 kere silmisimdir kurulamisimdir telefonu zaten 1 tanesi kulaklik girisinde, digeri ise sim card slotunun icinde. Bu saydigim son 2 tanesi gözle görülebiliyor. Sanirim sivi temasi olunca beyaz renkleri pembe oluyormus. Ben iki sensörede baktim hic bir renk degisimi söz konusu degil. Ikiside beyaz yani. Bu durumda sivi temasi belli olmaz sanirim serviste. Zaten icine girmesine ihtimal vermiyorum ben.
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Hocam sagolun icimi rahatlattiniz. Aslinda hic gözüme batmiyor o yesillik. Yani yok denecek kadar az. Cok cok dikkatli bakarsaniz bir tik görebilirsiniz belki ama iste titiz insanin hali baska oluyor Telefon 2 saattir sarjdaydi, simdi cikardim ne ahizede ne calismasinda bir sikinti yok. Restart vs gibi durumlarda olmadi. Cihazi acmadan disaridan görebilecegimiz 2 tane sivi sensörü var. Onlarada baktim onlarda bembeyazdi. Normalde pembelesmesi gerekiyormus sivi temas edince.
  • quote:

Ben suyun iceri girdigini sanmiyorum ama yinede anlarlar mi ufacik bir suyu bile?

Anlattıklarınıza göre bana da sıvı girmemiş gibi geliyor. İkinci sorunuza gelirse "evet" anlarlar.

• quote:

Hocam sagolun icimi rahatlattiniz. Aslinda hic gözüme batmiyor o yesillik. Yani yok denecek kadar az. Cok cok dikkatli bakarsaniz bir tik görebilirsiniz belki ama iste titiz insanin hali baska oluyor Telefon 2 saattir sarjdaydi, simdi cikardim ne ahizede ne calismasinda bir sikinti yok. Restart vs gibi durumlarda olmadi. Cihazi acmadan disaridan görebilecegimiz 2 tane sivi sensörü var. Onlarada baktim onlarda bembeyazdi. Normalde pembelesmesi gerekiyormus sivi temas edince.

Evet pembeleşmediyse sorun yok. Ama siz yinede değiştirin bence
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Sensörlerde renk degisimi yok yanliz mesajlarimda belirttigim gibi. Nasil anlarlar anlatabilir misiniz?
    Dedigim yesil renk sorunu, home tusundaki cok bariz bir sekilde rahatsiz eden "cit" sesi sorunu ve power, ses tuslari ve mute tuslarindan gelen sallanma sesini belirticem. Saydigim son 2 sorun hemen hemen tüm iphone 5s lerde varmis sanirim ama benim home tusundan gelen ses cok rahatsiz edici. Ben yinede bildirmeyi düsünüyorum. Sizce degisim karari cikar mi?
  • quote:

Dedigim yesil renk sorunu, home tusundaki cok bariz bir sekilde rahatsiz eden "cit" sesi sorunu ve power, ses tuslari ve mute tuslarindan gelen sallanma sesini belirticem. Saydigim son 2 sorun hemen hemen tüm iphone 5s lerde varmis sanirim ama benim home tusundan gelen ses cok rahatsiz edici. Ben yinede bildirmeyi düsünüyorum. Sizce degisim karari cikar mi?

Benım telefondada aynı sorunlar vardı degısım kararı cıktı ama 1 yıllık apple garantisi bititği için degisim olmadı. Sizede degisim kararı cıkacaktır
    Cok tesekkür ederim yardimlariniz icin. Icim cok rahatladi sayenizde Acaba apple.com`dan telefonun 1 yillik apple garantsinin ne durumda oldugunu görebiliyormuyuz? Benim telefonum yeni ama yinede genel bilgi olarak soruyorum.
  • quote:

Sensörlerde renk degisimi yok yanliz mesajlarimda belirttigim gibi. Nasil anlarlar anlatabilir misiniz?

O konuda bilgim yok hocam. Ama anladıklarını %100 biliyorum. Elektronik aletin içinde paslanma gibi bir şey oluyor heralde .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.