Şimdi Ara

iphone 5s touch id aktifleşmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
40.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu görünce bende çözümü merek ettim.. Cidden çözümü yok mu ? Restore ile düzeliyor mu ?
  • Bu sorunu yAşayan herkese geçmiş olsun artık yeni bir iphone 5 iniz var :))) aynı sorun bendede oldu telefoncuya götürdüm parmak izi sönsör yani [flex] değitirdi ama hiç bir sorun çözülmedi araştırdığıma göre bir çözüm yok apple in herzaman ki gibi ticari zihnifikir muhabbeti parmak izi snesör telefonun borduna tanımlı bir kere bozuldumu değiştirseniz bile sadece geri tuşu işlevi görüyor parmak izi tanıma işlemi ise tahmin ettiğiniz gibi patates...

Ancak bir çözüm var oda çinde üretilen maymuncuk entegre parmakizi sensör oda ne zaman çıkarda buraya gelir Allah kerim
    Bu hatayla karşılaşan herkese çok çok geçmiş olsun konuyu da daha yeni gördüm bu arada kusura bakmayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kuzeninde touch id si bu sekildeydi servise gonderdik sivi temas etmis o yuzden bozulmustu

• bunun çözümü yok arkadaşlar, servisten değişim isteyin.
  • merhabalar arkadaşlar aynı sorun bende de vardı araştırmadığım yer, denemediğim şey kalmadı ama sonunda kendi touch id mi aktifleştirmeyi başardım :)
    belki tesadüfen olmuştur bilmiyorum ama ben şu anda kullanabiliyorum
    nasıl yaptığıma gelecek olursak ayarlar genel bölümünden tüm ayarları sıfırla seçeniğini seçip telefonun ayarlarını sıfırladım menü açılana kadar bunu tekrarladım 4üncü denememde touc id menüsü açıldı parmak izimi tanıttım dahada o menüye dokunmuyorum  iphone 5s touch id aktifleşmiyor
     iphone 5s touch id aktifleşmiyor iphone 5s touch id aktifleşmiyor

• Aynı soru bendede var çözümü halleden bi arkadaş yok mu ???

• Probleminiz çözüldü mü acaba? Aynı sorun 4-5 aydır bende de var. Lütfen bir Çözümü olsun
     iphone 5s touch id aktifleşmiyor

• Agbdl01 A kullanıcısına yanıt
    Selamlar, dün akşam aynı sorun bende de başladı ama benim oğlan biraz su döktü üstüne. Home tuşu normal bir şekilde çalışıyor ama bende bu hatayı alıyorum. gece pirinç e yatırdım kurutsun diye bugünde servise göndericem. bakalım değiştireceklermi? benimde bildiğim touch id nin ekranla entegreli olduğu. yani dışarıda da değiştirtsem komple ekran değişecek. inşallah servis garantiden yapar daha 2 ay oldu alalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiredesire

Selamlar, dün akşam aynı sorun bende de başladı ama benim oğlan biraz su döktü üstüne. Home tuşu normal bir şekilde çalışıyor ama bende bu hatayı alıyorum. gece pirinç e yatırdım kurutsun diye bugünde servise göndericem. bakalım değiştireceklermi? benimde bildiğim touch id nin ekranla entegreli olduğu. yani dışarıda da değiştirtsem komple ekran değişecek. inşallah servis garantiden yapar daha 2 ay oldu alalı.

Sıvı temasında garanti kapsamına girmiyor. 350-400 TL arasında bir ücret ödeyerek kasada ve çerçevede göçme-yamulma yoksa taktırırsınız.

Yoksa olmaz.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    ben yine de servise göndericem telefonu, benim cihaza bakan eleman görmeyebilir farketmeyebilr ya da bana acıyabilir bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim. :) eğer garanti dışı bırakırlarsada touch id olmadan kullanırım bende. Önceki telefonum iphone 4 tü zaten. Bu arada cep telefonlarının içinde papürüs kağıdımı kullanıyorlar ya minnacık bir sıvı teması olsa hemen anlıyorlar. :)
  • Görmeyebilir diye bir şey yok, vidalarını çıkartıp paneli alttan kaldırdığında sıvı maruzu olduğunu her türlü görür. En basiti cihazın sıvı temasına maruz kalıp kalmadığını sim kapağını çıkartarak bile anlayabiliyorlar. Ben şimdiye kadar sıvı maruzunun garanti kapsamında değerlendirildiğini görmedim. Siz yine de şansınızı deneyin.
  • İos 9 güncellemesini kurduktan sonra sorun çözüldü donanımsal bir sorun değil en azından benim başıma gelen sizde ya bir sonraki güncellemeyi yükleyin yada itunes a bağlayarak cihazı yenileyin.

• Aynı sıkıntıyla zorlu center'a gittim.5S'in ön tarafını komple değiştirdiler ve sorunu halletdiler.
  • Arkadaşlar , bu hata şayet yazılımsal değilse (Tüm içerik ve ayarları sıfırla ) genelde ikinci el satılan cihazlarda karşı karşıya kalınabilir. Cihazın touch id si tek bir cihazla eşleştirilmiştir. Yani touch id niz kırıldığında Apple dışında bir serviste değişirse (parçanın orj olması yada olmaması önemli değil ) Home tuşunuz çalışır anca parmak izi okumaz. Bunun piyasada herhangi bir çözümü şuan bulunmamakla birlikte touch id si çalışan bir 5s den kullanılmaz durumda olan başka bir touch id ye aktarsanız dahi yine çalışmayacaktır. Yani cihazınızdaki touch id niz tekdir. Ancak serviste yeni touch id değişir ve aktifleşir. Bunun dışında mümkün değildir.
  • Arkadaşlar konuyu hortlatayim :) aynı sorun bende de baş gösterdi, restore etmedim henüz ama birşeye yarayacağını da düşünmüyorum. Web den birsey bulamadım, nasıl ilerlemek gerekir ? Çözen oldu mu ?

• Bende 5s var bikac haftadirctouch id sorun cikartiyo sifre istiyo sebebi nedir nasil duzelir. Cihaz daha yeni 3 aylik falan

• Aynı sorun bendede var ekranı değişmiş cihazın ama touch ıd cihaza ait tamir vs den anlıyorum telefonu söktüm tam sıkmamıştılar vidasını ankarada değişmiş ekran nasıl bir telefoncu değişmişse vidalar yarım sıkılmış bazı vidaları ve ekran filmlerinin metal koruyucusunu takmamış ekranın yanında boşluk var kamera vs eğri takılmıştı hepsini düzelttim touch ıd yi de düzelttim sıktım vidasını yine aynı barkodlu touch ıd vardı orjinal yani

• Konuyu hortlatiyorum ama, durduk yere benim de tpuch id calismamaya basladi. Basarisiz uyarisi aliyorum. Hic bir sey dokulmedi, ekran da degismedi
  • maşallah baya sorun yaşayan var. touch id kapatasım geldi bozulmasın diye.
  • Aslında arkadaşın dediğini doğru buluyorum.Telefonumun ekranı kırılmıştı ve düğmede çalışmıyordu touch id de serviste gittiğimde ekran değişicekti.Servis tanıdıktı adamın yanına oturdum beraber söktük ekranı değiştirdik.Fakat şöyle birşey gözüme çarpmıştı.Yeni gelen ekranla beraber üzerinde home düğmeside vardı.Servis dedi hazır ekranla beraber düğmede gelmişken onu beraber takalım dedi.Bende sordum touch id çalışırmı.Oda çalışır merak etme sökmeyelim üzerinde gelen düğmeyi dedi ve sökmedik .Açtık telefonu touch id çalıştı herşey normal 1 senedir kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.