Şimdi Ara

iPhone 5S Sorunları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone 5S cihazım var ve alalı 11 ay oldu ve sıkıntılar kendini yavaş yavaş göstermeye başladı bunları ne size azıcık bahsedeyim;

-Batarya kullanımı 3 saat anca gidiyor. (ki ben telefonumu düzenli sarj eden bir insanım.)

-Telefon kendini %16, %5, %7 kendini kapatıyor, sarja takmadan ise açılmıyor sarja taktığım anda açılıyor tekrar çekince kapanıyor.

-Telefonumun sağ üst köşesine hafif bir bastırınca veya parmağımı üstüne getirdiğimde ÇIT ÇIT! diye ses geliyor.

-Telefonumun kulaklık soketi ve sarj soketinde ara sıra temasızlık yapıyor ve yerine iyice oturduktan sonra bile biraz daha ittirmem gerekiyor.

-Telefonumu sarjdan çekip aldığım zaman internette gezdiğim zaman hiç bir sıkıntı yok ancak telefonla görüşme yapacağım zaman kendini kapatıyor ve öyle kalıyor, sarja takmadan açamıyorum.

-Ara sıra (nadirde olsa) telefon kapanıyor ve 1 saate yakın kendini açmıyor.

evet arkadaşlar sorunlar bunlar ben bu cihazı Zorlu center Apple Store'ye götürsem telefonum değişir mi?, yoksa sadece batarya ve ekranı değiştirmekle mi ? yetinirler.

Telefonum iPhone 5S 16GB Space Grey ilk parti cihazı.. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Bu kadar çok şikayete direk değişim olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durman hata.
  • Telefonum iphone 6 ve köşedeki çıt çıt sesi benden de geliyor ilk defa bu sorunu yaşayan birini daha gördüm çok sevindim. Ne yapmamız gerek bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

• burakzekikara B kullanıcısına yanıt
    garanti koşullarında servise vereceksiniz, çaresi bu
  • Telefonun teknik olarak hiçbir sorunu yok servise de durumu nasıl açıklarım bilmiyorum açıkçası :O

• Apple ile uzun bir zaman konuştum yaklaşık 1.30 saat kadar telefondaki görevlide aynı şeyi söyledi ancak telefonumun tamirde olabilicegini değişebileceğini söyledi açık kapı bıraktı, bu beni korkuttu açıkçası o yüzden böyle bir konu açma gereksinimi duydum.

Birde bu randevu konusu cidden cok sıkıntılı 3 gündür almaya çalışıyorum, Perşembe gecesi anca alabildim oda taa Ekim'in 9'una.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değişim şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 3 Ekim 2014; 13:55:32 >
  • Söylenenin aksine 5S in uzun ömürlüğü olacağına inanmıyorum. Değişim zamanı geldi geliyor .Eli kulağında. Ben olsam ios 8'e bile yükseltmezdim. Ios güncellemesinden sonra aniden ortaya çıkmayan sorunlar kullandıkça ortaya çıkacaktır ve kaçınılmaz son.
  • Bu yazdığım sorunlar iOS 7 ve iOS 8dede oldu, sorunlar söylediğim herkese tuhaf geliyor yani daha 1 yıl bile olmadı telefonu alali ve bu kadar sıkıntı olmasi beni cok şaşırttı. Telefonda görüştüğüm görevli beni görüşme bitene kadar memnun etmeye çalıştı. Bende artık fazla zorlamadım Zorlu Center'daki Apple Store'de tam anlamda yardım alabileceğimi söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan38 -- 4 Ekim 2014; 11:31:25 >
  • Hocam seninkisi zincirleme şikayet olayı olmuş bencede götür göster benim cihaz sapa sağlam bence göster değişim olur yüzde 90
  • yazılım sorunları temiz restore ile çözülürde donanımsal sorunlar için bi git Zorlu'ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çıt sesi için gittim zorluya. İçini açıp baktılar sesi duyuyoruz ancak herhangi bir sorun gözükmüyor dediler. Garantiniz uzun süre daha geçerli bir sorun olursa halledilir ancak şu an bi sorun teşkil etmiyor dediler. Diğer sorunların hiçbirisi bende yok. 7.1.2 jb. İle kullanıyorum hatta.

• Ya tamamda saydığın sorunların tek bir nedeni var o da batarya. Her maddede telefon kapanıyo vs. demişsin, e bataryadan işte:)

Ayrıca sarj ve kulaklık girişlerinde yün , tüy vs gibi pislikler birikince temassızlık yapabiliyor. Temizlenince hiçbir sorun kalmıyor.

• Telefonu her seferinde restore ettim zaten sistemden kaynaklanıyor diye restore ettikten sonra yedek dahi yüklemedim ama sonuc aynı.
    Ama bu soket konusu hakkında hiç birşey yapmadım denemez elimden geldigi kadarıyla temizlemeye çalıştım sanırım daha icinde pislik kaldı, şimdilik yapabileceğim birşey yok ben Kayseri'deyim telefon ise istanbulda Ekim'in 9'unda belli olur değişip değişmediğini buraya yazarım ilgilenen arkadaslar için cok teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

• yazının sonunda kesin ilk parti cihazdır dedim ve nitekim doğru çıktı..fazla sıkıntıya sokmadan değişim yapacaklardır eminim..yanlzı merak ediyorum epey de bir sorun yazmışsınız,biraz hoyrat mı kullandınız telefonu da böyle oldu yoksa sakınan göze çöp batar misali mi :)
  • Konuştuğum herkes aynı şeyi söylüyor. :) :D, hayır telefonu asla öyle kullanmadım bundan öncekiler hunharca kullanmama rağmen bozulmadı. Bunda böyle bir sıkıntı olması beni çok şaşırttı açıkcası ve hemen Apple'a başvurdum iyikide böyle yapmışım cihazım hafta içerişinde Apple Store gidecek umarım istediğim gibi bir değişim olur. Hepinize destek olduğunuz için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Merhaba;

Bugün cihazim 3.40'da apple Store'dan sıfıri ile değişti, cok mutlu oldum şuanda. Telefon perşembe aksami elimde olacak inşallah, yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

• Mertcan38 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.
  • Bütün sorunlı iphonelar bana geldi galiba ! Birinde ekranından ses geliyordu.Diğerinin kasası yanlış montajlanmış.Telefonun 2 ayı servislerde geçti ! Ben bu kadar sorunlu telefon görmedim.Mac bilgisayar kullanıyorum,bilgisayarlarındaki başarısına kanıp aldım telefonu,ancak aldığım günden beri sorunları bitmedi.Iphone 6 çıktı benim bu telefon hala serviste yazdıkça sinirleniyorum ben bu kadar yavaş bir servis görmemiştim 20 iş gününün den öncede gelsin bir kere neyse ya bu da bana ders oldu samsung udan sonra apple da kara listeye girdi.
    Telefonu vatandan aldım,onlar telefonu teslim alıp gönderdiler servise 3 hafta geçti hala serviste gözüküyor telefon, sizin nasıl bukadar çabuk değişim yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 7 Ekim 2014; 18:53:00 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.