Şimdi Ara

iPhone 5s Silver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ip5s aldım silver sizce hata mı yaptım silver alarak ip5 beyaz vardı onu verdim seviyodum rengini aynısı olsun ip5s olsun dedim.Sizce silver kotumu artık geçti demeyin çevreninde göruslerini merak ediyorum

HTC One (M8)
  • Forumda space gray(siyah) revacta ama bence silver(beyaz) daha guzel. Hem dikkat cekici, hem de daha asil duruyor. Tek kotu yani uygun kilif bulmak biraz zor. Ben bir suru kilif denedim, hepsi rengi kapatti. Su an bumper kullaniyorum. Biraz kalinlastirdi ama iphoneun arka kismini en azimdan kapatmadi.
    Seffaf olanlar,plastik oldugu icin cihazi oyuncaya ceviriyor bence.
    Sonycta, verdiginiz karar dogru, gonul rshatligi ile kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende silver aldım

HTC One (M8)
  • aynen doğru karar vermişsin bence de.Diğer renkler aşınma soyulma konusunda çok sıkıntılılar.Bir de space grey çok iyi renk ama home tuşunu yapamamışlar.

Birde ip5 e ne kadar benzediğini billemem ama tek fark home tuşu etrafındaki gümüş çerçeve heralde demi arkadaşlar gözle görülür derecede... başka bişey varmı ?

Orijinalden alıntı: mypolo

aynen doğru karar vermişsin bence de.Diğer renkler aşınma soyulma konusunda çok sıkıntılılar.Bir de space grey çok iyi renk ama home tuşunu yapamamışlar.

Birde ip5 e ne kadar benzediğini billemem ama tek fark home tuşu etrafındaki gümüş çerçeve heralde demi arkadaşlar gözle görülür derecede... başka bişey varmı ?

Çift flaş var.

HTC One (M8)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    geçen ay açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nedense en büyük problemler silverde çıktı e_capkan nickli arkadaş 3 defa telefon değiştirdi 3 de problemli geldi. ayrıca beyaz renk insan gözünü rahatsız eder ekran parlaklığı ile birlikte gözü rahatsız eder ve çok çabuk kirleniyor o nedenle hiçbirzaman silver almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

nedense en büyük problemler silverde çıktı e_capkan nickli arkadaş 3 defa telefon değiştirdi 3 de problemli geldi. ayrıca beyaz renk insan gözünü rahatsız eder ekran parlaklığı ile birlikte gözü rahatsız eder ve çok çabuk kirleniyor o nedenle hiçbirzaman silver almam

nasıl bir sorun?

HTC One (M8)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

nedense en büyük problemler silverde çıktı e_capkan nickli arkadaş 3 defa telefon değiştirdi 3 de problemli geldi. ayrıca beyaz renk insan gözünü rahatsız eder ekran parlaklığı ile birlikte gözü rahatsız eder ve çok çabuk kirleniyor o nedenle hiçbirzaman silver almam

nasıl bir sorun?

kasada bir sürü problem çıktı arkadaşın konusu var okuyabilirsiniz.
  • Ben gold aldım ama memnun değilim
    Çünkü daha gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı senin gibi yaptım. İp5 cihazım beyazdı sorun çıktı garantiye gönderdim ve şimdi silver 5s aldım. Bence iphone 5 ve 5s'e en çok yakışan renk bu renk. Koruyucu olarak ta kırmızı 5s case aldım çok yakıştı ama kılıfta deformasyonlar başladı köşelerden.

Orijinalden alıntı: amanhem

Ben gold aldım ama memnun değilim
    Çünkü daha gelmedi.

:D:D:D:D benimkide pazartesi

HTC One (M8)
  • İphone 5 siyah kullanan biri olarak beyaz almakla doğru karar vermişssin arkadaşlarında dediği gibi bir kaç ay sonra siyah renkde renk atmakları başladığı zaman insanın canı sıkılıyor.
  • Bende Silver kullaniyorum alette herhangi bir problem yok. Renge göre ürün hatalı demek yanlış bence. Beyaz/Gümüş çok kaliteli duruyor. Kılıf da kullanıyorum hiç bir problemi yok. Sıra gecesi telefonu gibi Gold almaktansa space grey ve silver iyidir. Gold tam urfalı telefonu olmuş :) Madem herkes modellere sallıyor, ben de sallıyayım :)
  • silver bana çok beyaz geldi,buzdolabı gibi :) o yuzden space gray aldım

iPhone 5S Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16 GB Beyaz

Adolf Hitler
    [ 1889 - 194∞ ]

Son yok edilecek düşman, ölümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Arkadaşlar ip5s aldım silver sizce hata mı yaptım silver alarak ip5 beyaz vardı onu verdim seviyodum rengini aynısı olsun ip5s olsun dedim.Sizce silver kotumu artık geçti demeyin çevreninde göruslerini merak ediyorum

Hocam Benimde 3 siyah iphone dan Sonra 5 İ Beyaz ilk defa aldim , 5/5S de bence cok şık duruyor . Telefonda asinma olunca belli etmiyor O yani guzel Bence kesinlikle dogru karar .

tolunaycakar.blogspot.com.tr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.