Şimdi Ara

iPhone 5S Resmi Türkiye Gelişi ? [1 KASIM GELIYORLAR !] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
3
Favori
4.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Galactus

Aylardır 5S'i bekliyorum ama teknoloji olarak çok yenilik getirmeyen bir telefona,üstelik 16GB'lık versiyona bu kadar para vermeye değer mi?Yoksa aklım yanında Gear ile Note 3'e kaymaya başladı.

Her şeyin en iyisi İphone'da daha yenilik getirsinki?

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/bilimteknoloji/90279.aspx

Bu kaynak doğrumu acaba ? 5C için 2009,5S içinse 2788 TL fiyat belirtmişler.Resmi fiyatlarmı yoksa kaçak getirilen GOLD da vs. satılan ürünlerin fiyatlarımı bunlar ?

16Gb lik bir iphone Turkiye de 2700-2800 e resmi distribitör kanaliyla satilmaz, soyledigim gibi hersene ayni film oynuyor, abartili fiyat yayarak reklam yapiyor ve insanlarin 2300 e bulunca atlamasi saglaniyor. Apple son model cihazini hep ayni fiyattan satar, Turkiye de bildigim kadariyla yeni yada ekstra vergiler cikmadi gectigimiz sene, o yuzden Turkcell 2300, Vodafone 2200-2300 arasi cihazi satar, kaldi ki bu sene Apple Store aciliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• some_one kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.Apple store ne zaman açılacak o konuda bir bilginiz varmı ? Eğer Apple Store 1 Kasıma kadar açılacaksa hiç gerek yok operatörlerden almaya

Cevabınız için teşekkür ederim.Apple store ne zaman açılacak o konuda bir bilginiz varmı ? Eğer Apple Store 1 Kasıma kadar açılacaksa hiç gerek yok operatörlerden almaya

Fiziki mağaza ocak ayına kadar açılacak ama online mağaza 1 kasımda satışa başlayacak. Dediginiz gibi, operatorlerden almaya gerek yok.

1 Kasımda Online olarak Apple dan satın alsam ürün ne zaman ve nasıl elime ulaşacak ? Ayrıca Turkcell den alırsam eğer APPLE ın kendi garanti servisinden yararlanabilecek miyim ? Yoksa illa Apple Storedanmı almam lazım Apple garantisi için ? Bi bilginiz varmı bu konuda acaba ?
  • 16 GB 2200'den giriş yaparsa çıktığı gün hiç düşünmeden alırım hatta 32 GB bile düşünebilirim.

Orijinalden alıntı: Prometheus #

Bügün tanıdık olan avea bayisine sordum nezaman geliceğini 2200 tlden 1 kasım itibari ile satılacağı söylendi ip5 de 1700 tl

sallamış bir güzel rahatlıkla yazıyorum bakınız 2499 tlden gelecek turkcelle cihazlar aveda ondan aşşağı kalmaz

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

16 GB 2200'den giriş yaparsa çıktığı gün hiç düşünmeden alırım hatta 32 GB bile düşünebilirim.

Nerdeee o fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

16 GB 2200'den giriş yaparsa çıktığı gün hiç düşünmeden alırım hatta 32 GB bile düşünebilirim.

Nerdeee o fiyat

2500 de çok pahalı ama ya Durum ne olursa olsun alacağım ama 2200'den girecek olsa çok iyi olurdu. 2 gün sonra belli olur her şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Galactus

Aylardır 5S'i bekliyorum ama teknoloji olarak çok yenilik getirmeyen bir telefona,üstelik 16GB'lık versiyona bu kadar para vermeye değer mi?Yoksa aklım yanında Gear ile Note 3'e kaymaya başladı.

iPhone6'yi bekleyene kadar ben de Note3 macerasina atilmak istiyorum. Ama once Online Apple Store'un acilmasini beklicem, uygun fiyat gibi bi surpriz olursa oyle 5s alirim ancak.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • Milk with Oreo kullanıcısına yanıt
    Bende alacağım artık fiyat ne olursa olsun.4 Kullanıyorum değiştirmem gerek artık.Siz renk olarak karar verdinizmi ? Ben gold istiyordum ama Space Grey aklımı cezbetti.Özellikle Red 5S Case ile çok güzel duruyor.

iPhone 5S Resmi Türkiye Gelişi ? [1 KASIM GELIYORLAR !]

Bende alacağım artık fiyat ne olursa olsun.4 Kullanıyorum değiştirmem gerek artık.Siz renk olarak karar verdinizmi ? Ben gold istiyordum ama Space Grey aklımı cezbetti.Özellikle Red 5S Case ile çok güzel duruyor.

iPhone 5S Resmi Türkiye Gelişi ? [1 KASIM GELIYORLAR !]

Hocam ben de Gold istiyordum ama suan Silver almak daha çok aklıma yattı. Hem iOS 7 ile çok güzel gözüküyor sade ve şık bir tasarımı var hem de içlerinde en az çizilecek çizilse de en az belli olacak olan Silver. Space Gray'i sadece adı icin istemisligim var ama siyah 4S'den sonra ne kadar güzel bir siyah olursa olsun asla siyah almak istemiyorum.

• Milk with Oreo kullanıcısına yanıt
    Değişiklik iyidir ya,bende beyaz 4 den sonra siyaha geçeceğim artık

ben geçen seneki fiyatlardan geleceğini düşünüyorum +kur farkı.

şimdi öğrenmek istediğim şudur, ben zaten turkcell'den 4 gb internet vs alıp her ay 70 liralık fatura ödeyen birisiyim, kontratlı 5s almam mantıklı olur mu genelde nasıl bir mantık işliyor kontratlı paketlerde? daha uyguna gelmesi gibi bir şey söz konusu oluyor mu sonuçta yurt dışında telefon daha uyguna geliyor.

mesela telefon 1800 liraya falan geliyor ise ben kontrat yaparım 24 aylığına rahat rahat.

iphone 5 Turkcell tarifesi:

quote:

24 aylık Turkcell faturası üzerinden yapılan kontrat için aylık iPhone 16GB cihaz ücreti 102 TL, iPhone 32GB cihaz ücreti 107 TL, iPhone 64GB cihaz ücreti 112 TL; kredi kartı ile yapılan ödemelerde 24 aylık kontrat için aylık iPhone 16 GB 93 TL, iPhone 32GB cihaz ücreti 97 TL, iPhone 64 GB cihaz ücreti 102 TL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 21 Ekim 2013; 21:30:47 >

• Muss@ kullanıcısına yanıt
    Sadece cihaz fiyatı bellimi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Muss@ kullanıcısına yanıt
    hey maşşalah. normalde tam tersi olur operatörden hizmet almaya mecbur olduğumuzdan, sanki sadaka veriyor de 2500 liraya telefon parası da alıyor. Muhtemelen vodafone'da da benzeridir.
  • Şöyle birşeyde var iPhone 5 dönemindeki Euro ve Dolar kurları ile şimdiki arasında azımsanamayacak bir fark da var.Fiyatlandırmaya etki eder büyük ihtimal.16GB iPhone 5S 2499TL olur büyük ihtimal.Asıl merak ettiğim 32 ve 64GB modelleri için olacak fiyatlandırma
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.