Şimdi Ara

iPhone 5S Resmi Türkiye Gelişi ? [1 KASIM GELIYORLAR !] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
3
Favori
4.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dediğin fiyatlar fazla geldi bim bile 2300 den veriyosa 2300 ü geçmeyecektir diye düşünüyorum tabi 2300 de fazla ben bir iPhone sever olarak alma gücümün olmasına rağmen o fiyatları bir telefona vermem. Yeni telefon olarak iPhone 5 düşünüyorum 1400 seviyelerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 12 Ekim 2013; 17:30:46 >
  • bence 2.000 psikoljik sınırı geçen telefonlar çok satmıyor.Bakınız note3 note2 çıktığında peynir ekmek gibi s3tede öyle oldu amam insanlar artık 1ay sonra 1800 3 ay sonra 1600 olduğunu bildiği için almıyor.İPhone yeni telefon çıkana kadar hep aynı fiyatlarda dolar kuru oynamadıkça.Bence Türkiye'de iyi satar ama 16 gbta 2200 isterlerse verilceğini pek sanma.Görüşüme gre kur farkını bahane edip bu fiyatlardan sokucaklar bilinçli insanlar olarak almasakta.Asıl bilinçli adam telefona o kadar vermez ama genç olduğumuz için daha tecrübe yok o yüzden veriyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

*PSN ID* : xxreflex41xx
  • xxpisiko41xx kullanıcısına yanıt
    İyi sallıyorlar.

Orijinalden alıntı: akmac

İyi sallıyorlar.

Umarım

*PSN ID* : xxreflex41xx
  • Kıbrıs'ta incelemesini yaptım inşallah diğer hafta satın alacağım. Kıbrıs'ta 2.250 TL'den satışa sunuldu epey bir süre önce Türkiye'de fiyatı daha yüksek olacağı kesin...

Orijinalden alıntı: tweetlezek

Kıbrıs'ta incelemesini yaptım inşallah diğer hafta satın alacağım. Kıbrıs'ta 2.250 TL'den satışa sunuldu epey bir süre önce Türkiye'de fiyatı daha yüksek olacağı kesin...

Türkiyede 2500 2700 gibi olabilir düşünüyorum mediamark 2799 satiyir şuan

Teknoloji ~
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

Kıbrısta paralel ithalat mı distribütör ürünü mü?

İngiltere'den geliyor. Kıbrıs'tan İngiltere'ye geçiş kolay olduğu için oradan geliyor. Orada çıktığı andan itibaren en geç 3-5 gün arasında Kıbrıs'ta da satılmaya başlıyor.

1- bim harika bir taktik yaptı en güzel reklam sansasyon ile gelir
    2- adamlar toplasan en fazla 50 tane cihazı sadece belli bir bölgede lansman ile sattılar
    3-şube başı 2 tane ile yok demediler ama varda demediler böylece sansasyon işe yaradı
    4-günümüzde çoğu firma çılgın indirim adı altında bunu yapıyor ama stok varmı diye sorduğunuzda maalesef kalmadı aşırı ilgiden denilerek işin işinden yırtıyorlar
    5-bim bu reklamı madem çok kendine güveniyorsa hani gazetelerde bim aktüel adı aldında 2 sayfa çılgın gibi ürünlerine reklam yaparken sıkıyorsa orayada koysaydı bakınız ozaman ne izdiamlar olurdu
    6-bimciler bunu bilmiyorlarmı kralını biliyorlar amaç böyle topluluklarda zaten sansasyon yaratarak elektronik medyada bedavadan ilgi odağı olmak
    7-sattıkları fiyat gerçekden muazzam neden derseniz akşam nurberngden bir dostumla görüştüm şu an almanya apple storda iphone 5s 699 euro artı 150 tlde burada harcayınız pasaport hikayesine ettimi maliyet 2000 tl garanti desen hakvere şimdi bim paralel ithalet sattı 2300 ama paralelde olsa tüketici hakları var sonuçta arıza olayı olsada yüzde doksan garanti evo sanırım onarmaya mecburlar yani bu durumda bim muazzam fiyat yaptı bim zarar ettimi hayır hatta 500.000 tl kar etmiş olması ihtimal reklam maliyetleri ortada bugün gazate basınında

ASIL BOMBAYI PATLATIYORUM SIKI DURUNUZ İLK BEN AÇIKLIYORUM

TURKCELL 1 KASIMDA SATACAĞI İPHONE 5S 16 GB FİYATINI 2499 TL OLARAK BELİRLEDİ
    VEDE RENK KONUSUNDA AYRIM OLMAYACAK AMA UYANIK BAYİLER GOLDLARI EL ALTINDAN 2799 TLDEN AŞŞAĞI VERMEZ BU BENİM YORUMUM

TEKRAR YAZIYORUM TURKCELL 2499 TLDEN 5S SATIŞI YAPACAK 1 KASIMDA SAKINA 2299 TLDEN 2399 TLDEN FALAN BEKLEMEYİN BUTÇENİZİ AYARLAYIN ÇOK ÜST DÜZEY BİR YERDEN ALDIM DUYUMU BEKLEYENLERE ŞİMDİDEN DUYURUYORUM

SAYGILAR

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    Klasik Apple fiyatlandırması.2200 e bulmak hayal zaten,2500 den 16GB çıksa iyi yine.Şunu sormak istiyorum bide,ben kontorlu turkcell hat kullanıyorum.Cihazı kontratlı alsam dahamı avantajlı olurum ? Şuan aylık 50-100 tl arası harcıyorum ama internete gidiyor çoğu
    kontratlı sana ancak kredi kartı ile 12 taksitle verirler hattın yok faturalı sanırım kontratlı sakın alma yok cayma bedeli yok ıvır zıvır anında haşingen frest olursun damga vergisi var ilk ay 32 tl onuda unutma onu ilk faturada isterler
    12 ay kartı meşgul etmeye gerek yok tabi.3-6 olsa iyide.Sadece cihazı alırım o zaman.Gold 2499 dan bulabilirmiyim ? Bide tek cihaz için hangi öperatörden almamı önerirsiniz ? Garanti-servis hizmetinide göz önünde bulundurursanız sevinirim.
    Its ok if you dont like me,not everyone has a good taste
  • Bu arada ilk günden Goldlar bitermi ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 16 Ekim 2013; 16:15:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Bu kaynak doğrumu acaba ? 5C için 2009,5S içinse 2788 TL fiyat belirtmişler.Resmi fiyatlarmı yoksa kaçak getirilen GOLD da vs. satılan ürünlerin fiyatlarımı bunlar ?

INTEL Core i7 7700K-MSI Z270 Gaming M7-Asus GTX 1080 OC-GSKILL 16GB(2x8GB) RipjawsV 3200MHz-OCZ 240GB Vertex 3 Serisi Sata 3.0 SSD-2XSamsung SSD 840 EVO 250GB-2X1TB Seagate SATAII-Samsung S27A950DS-Cooler Master HAF X 942-Silverstone Olympia 800Watt-CORSAIR Hydro Serisi H80i-Logitech Z5500 THX 5+1-Logitech G710+-A4 Tech Bloody V7 Multi Core Gun3-Logitech G35-Logitech G25
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.