Şimdi Ara

iPhone 5S Resmi Türkiye Gelişi ? [1 KASIM GELIYORLAR !]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
3
Favori
4.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Ekimde darty satışa başlayacak biliyorsunuz ama 3.200 gibi bir fiyatla.Geçen sene iPhone 5 de ilk önce bu fiyattan satışa çıkarılmıştı darty tarafından.Peki telefon ne zaman Resmi olarak Turkcell,Vodafone vs gibi operatörlere gelicek ? Ayrıca resmi olarak geldiği zaman fiyatı ne kadar olur ? Bu arada 3.200 16GB fiyatı.

1 Kasımda Geliyorlar Arkadaşlar
    http://www.aa.com.tr/tr/sirket-haberleri/gundem/776505
    http://www.turkiyegazetesi.com.tr/bilimteknoloji/88096.aspx

http://www.turkcell.com.tr/downloads/bireysel/html/iphone-5-/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 12 Ekim 2013; 13:59:16 >

• hepsiburada 03.10.2013 diye tarih vermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Apple Store önce açılmassa tabii

Apple zaten 2 yıldır açıldı açılacak bence en az 1 sene daha bekleriz TR için,ayrıca gelirse yine 1500 üstü olur ne yazık ki avrupa fiyatı olmaz...

Orijinalden alıntı: OldWolF3

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Apple Store önce açılmassa tabii

Apple zaten 2 yıldır açıldı açılacak bence en az 1 sene daha bekleriz TR için,ayrıca gelirse yine 1500 üstü olur ne yazık ki avrupa fiyatı olmaz...

Zaten avrupada bile 1500 ustu bakiniz bugunku kur ve iphone 5s'in avrupa satis fiyati 700 euro.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatorler urunu getirdigi zaman resmi fiyat belli olacaktir. Aralik ayinda getirecekler. Ayrica 29 ekim apple store acilisi diye biliyorum. Apple store operatorler ile ayni fiyati verse bile yine tercih store olacaktir. Operatorler icin fiyat olarak 2300-2500 araliginda cikar diye dusunuyorum. Storeda 100 lira belki daha ucuz olur cok fazla ucuz olmasini beklememek lazim.

Orijinalden alıntı: ahmckr

Operatorler urunu getirdigi zaman resmi fiyat belli olacaktir. Aralik ayinda getirecekler. Ayrica 29 ekim apple store acilisi diye biliyorum. Apple store operatorler ile ayni fiyati verse bile yine tercih store olacaktir. Operatorler icin fiyat olarak 2300-2500 araliginda cikar diye dusunuyorum. Storeda 100 lira belki daha ucuz olur cok fazla ucuz olmasini beklememek lazim.

29 ekim olayı nereden çıktı nereden biliyorsunuz,bu sonuca nasıl vardınız?

Think Different
  • 2.150den operatörler açılış yapar

Orijinalden alıntı: Nirvana..

quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Operatorler urunu getirdigi zaman resmi fiyat belli olacaktir. Aralik ayinda getirecekler. Ayrica 29 ekim apple store acilisi diye biliyorum. Apple store operatorler ile ayni fiyati verse bile yine tercih store olacaktir. Operatorler icin fiyat olarak 2300-2500 araliginda cikar diye dusunuyorum. Storeda 100 lira belki daha ucuz olur cok fazla ucuz olmasini beklememek lazim.

29 ekim olayı nereden çıktı nereden biliyorsunuz,bu sonuca nasıl vardınız?

Apple gelip bana soylemedi "29 ekimde acicagiz haberin olsun" diye. Her yerde duydugum ve okudugum haberler bu yonde. Hatta storeda suan calisanlarin dahi bulundugu soylenmekte, ama satis yapilmiyor tabiki belkide storeda egitim veriliyor ve dekor degisikligi yapiliyordur. Tabiki emin degilim ancak 1 ekimden itibaren ertelenen bir surec oldugu icin bana mantikli geliyor. Zorlu centerda gazetelere poz veren zorlu grubu ust yoneticisinin arkasinda apple logosu olan bir dukkan goruldu ve basina yansidi. Bence pek zaman kalmadi, ufak puruzler hallediliyordur suan her sey hazirdir.

• Şunu sorayim bide,kurban tatilinde italyada olacağım.Cihazı ordan alırsam,eğer store burda açılırsa garantisi burdada geçerli olacak.Kesinmi apple store açılacağı ? Elimde patlamasın sonra telefon

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Şunu sorayim bide,kurban tatilinde italyada olacağım.Cihazı ordan alırsam,eğer store burda açılırsa garantisi burdada geçerli olacak.Kesinmi apple store açılacağı ? Elimde patlamasın sonra telefon

uluslararası garantisi oluyor apple'ın 1 sene. burdan operator v.s alırsanız 2 yıl ve ordan aldıgınız ürünü ya burda apple store verirsiniz sorun için yada yurt dışına göndermek zorundasınız.
  • GSM Operatörlerine aralık aynın ilk haftasında gelecek..Onun dışında yabancı basının yazdığına göre Istanbul'da ocak ayında açılacak store.Benim görüşümde o yönde.Kim attıysa şu 29 ekim muhabbetini onuda bilmiyorum.

Paralelciler , Kasım gibi getirir .

Gene stok sorunları yaşanır . Anca şubat gibi rahatça bulabiliriz .

Telefonun 16 gb olanı bir işe yaramaz . 32 gb olanınada 3500 lira fiyat çekerler . nasıl olacak bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 2 Ekim 2013; 1:21:26 >

Orijinalden alıntı: paldov

quote:

Şunu sorayim bide,kurban tatilinde italyada olacağım.Cihazı ordan alırsam,eğer store burda açılırsa garantisi burdada geçerli olacak.Kesinmi apple store açılacağı ? Elimde patlamasın sonra telefon

uluslararası garantisi oluyor apple'ın 1 sene. burdan operator v.s alırsanız 2 yıl ve ordan aldıgınız ürünü ya burda apple store verirsiniz sorun için yada yurt dışına göndermek zorundasınız.

Iphone ' ların uluslararası garantisi Türkiye'de geçerli değil .

Ipad ' lerin uluslararası garantisi Türkiye'de 1 sene gerçerli .

Apple Store açılırsa , durum değişirmi bilemiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 2 Ekim 2013; 1:23:15 >

• iphone 5 operatörlere aralık ortasında gelmişti. 5s'in de aralık ayında geleceği sonucunu çıkarabiliriz.

Asıl herkes fiyatları görünce şok geçirecek gibi bir tahminim var. iphone 5 operatörlerde 2.150 liraya satışa çıkmıştı. O zaman euro 2,3 liraydı, şimdi 2.75 lira. Euro bir senede %20 değer kazanmış. Sadece bunu eklersek ortaya 16 gb için 2.580 lira çıkıyor ki bence korkunç yüksek bir rakam.

Apple store açıp kendi satmaya başladığında bile fiyat ne kadar aşağı inebilir ki? En düşük olsun olsun 2.400 lira olur. Bence 5s düşünenler kendini bu fiyatlara göre şimdiden hazırlamaya başlasın.

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: paldov

quote:

Iphone ' ların uluslararası garantisi Türkiye'de geçerli değil .

Ipad ' lerin uluslararası garantisi Türkiye'de 1 sene gerçerli .

Apple Store açılırsa , durum değişirmi bilemiyorum .

Turkiyede gecerli olmamasinin nedeni turkiyede store olmamasindandi . acildiginda elbet gecerli olacaktir

tolunaycakar.blogspot.com.tr

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.