Şimdi Ara

Iphone 5S pil sorunu %30 larda kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu 2015 Aralık ayında aldım hala devam eden 1 yıllık garantisi var.

Telefon bazen %2-3 de bazen %15-20 de bazen %35 gibi pillerde kapanıyor ne zaman kapanacağını bilemiyrum yani garantiye versem değişim yapar lar mı ?

Birde sizce eğer değiştirirlerse swap cihazı satıp GM5 Plus almalımıyım ?

CİHAZ IPHONE 5S

• Suan bu problemi yasayan.5S 6,6S 6S+ Cihazlari ios 10 optimizasyon sorunu yuzunden cekiyor. Pil degisim programi Acikladilar fakat 1 Ay sonrami ne degistircekler . Yani garanyiye yollasan birsey yapmayip geri verirler buyuk ihtimal. Bir samsung olamadi apple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Suan bu problemi yasayan.5S 6,6S 6S+ Cihazlari ios 10 optimizasyon sorunu yuzunden cekiyor. Pil degisim programi Acikladilar fakat 1 Ay sonrami ne degistircekler . Yani garanyiye yollasan birsey yapmayip geri verirler buyuk ihtimal. Bir samsung olamadi apple

Şimdi firma bu sorunu deüzeltecek diye bu sorunumu yaşayacağım ben 1 ay boyunca ?

Bir daha Apple' ın önünden bile geçmeyeceğim.

Peki sizce versem değişim olma ihtimali var mı satıp kurtulsam ?
  • noPainRocky N kullanıcısına yanıt
    Sans valla. Degisim alanda var. Gunxellenip cihazi gonderilende

• cihazı yetkili servisine ulaştır arada bir kasmalar oluyor ısınıyor diye
  • Onlar kontrol edince olmayacak sorun olmaz mı kabul ederler mi değişimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

cihazı yetkili servisine ulaştır arada bir kasmalar oluyor ısınıyor diye

Onlar kontrol edince olmayacak sorun olmaz mı kabul ederler mi değişimi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    geçen ay açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Suan bu problemi yasayan.5S 6,6S 6S+ Cihazlari ios 10 optimizasyon sorunu yuzunden cekiyor. Pil degisim programi Acikladilar fakat 1 Ay sonrami ne degistircekler . Yani garanyiye yollasan birsey yapmayip geri verirler buyuk ihtimal. Bir samsung olamadi apple

Hocam pil değişim programı ile ilgili link atabilir misiniz?

• optikzom O kullanıcısına yanıt
    https://www.apple.com/tr/support/exchange_repair/
  • Kardeş garanti devam ettiği sürece cihazda problem varsa ister değişim programi başlasin yada başlamasin servise ver kendileri cözüm bulsun kafani yorma ver genpaya kvk yada başariya bi hafta içerisinde alirsin.!1 aralikta garantisi biten cihaz i 22 kasimda gönderdim cuma günü değişim almiş ptesi elimde olucak o yüzeen bekeleme hemen servise gönder ayrica gm5 nie aliyorsun bilmiyorum ama pişman olucagin kesin hadi s7 aldan neyse 7 alsan 7 plus alsan neyse de GM 5 para verilmez pişman eder seni general mobile bahsediyoruz iyi düşün:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 4 Aralık 2016; 0:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Kardeş garanti devam ettiği sürece cihazda problem varsa ister değişim programi başlasin yada başlamasin servise ver kendileri cözüm bulsun kafani yorma ver genpaya kvk yada başariya bi hafta içerisinde alirsin.!1 aralikta garantisi biten cihaz i 22 kasimda gönderdim cuma günü değişim almiş ptesi elimde olucak o yüzeen bekeleme hemen servise gönder ayrica gm5 nie aliyorsun bilmiyorum ama pişman olucagin kesin hadi s7 aldan neyse 7 alsan 7 plus alsan neyse de GM 5 para verilmez pişman eder seni general mobile bahsediyoruz iyi düşün:)

arkadaşımın dedğine katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.