Şimdi Ara

iPhone 5S nerden alınır? (Bimeks vs. Apple Store)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.iPhone 5S almayı düşünüyorum fakat bir sorunum var.

Hemen gidip elden almak istediğim için Bimeksten almak istiyorum fakat Apple Online Store'da aklımı çeliyor.

Sorum şu; Apple Online Store ve Bimeks arasında garanti farkı var mıdır? AOS'dan alınanlar,apple garantisi mi yoksa distribitör garantisi mi?

Şimdiden teşekkürler

• Farketmez ikisinede genpa bakiyor, apple storedan alirsaniz kosulsuz iade hakkiniz var 14 gunluk tek fark bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlama, İPhone Apple Store'dan alinir, gerek musteri memnuniyeti gerek ise bizzat uretiminden, satisindan sorumlu olan ve bence alaninda dunyanin en iyi teknoloji sirketi olan APPLE dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 3 Ocak 2014; 0:36:49 >
  • Ben mahalledeki telefoncuda 64gb 5s i 2300 tl ye bulunca dayanamadım aldım
    Not: cihaz sıfır kutusu açılmamış ve vodafone dan alınmıştır.

• Apple Store en garanti ordan alınır

• Şimdi ikisinede Genpa mı bakıyor?

Genpa'nın baktıklarında cihaz bozulursa tamir mi oluyor yoksa yenisi mi veriliyor?
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Yenisi veriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Yenisi veriliyor.

Benim bildiğim 15 günde iade tüm ürünlerde geçerli.Yanlış mıyım? Pek bir avantajı kalmıyor o zaman?
    Sadece apple store dan alirsaniz gecerli bimeks kendi politikasina gore hareket eder. Apple store dan alinan tum urunleri 14 gun icinde iade edebilirsin.

• Garanti konusunda her şeyi Apple üstlenmiş 2 hafta önce bimeks den Air aldım Apple garantisi olduğunu söylediler. Apple 'ın sitesinden sorguladığımda da Apple tarafından 2 yıl garanti altındaymış. Diyeceğim garanti Apple ama satış politikası değişik iade felan.
  • Arkadaşlar söylenecekleri söylemiş aklınızda bu tarz bir soru varsa Apple Store magazasının fiziki olarak açılmasını bekleyebilirsin,zaten o store açıldığında muhtemelen bu tarz sorular da bitecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 1 ay sonra bozulursa ne yapacağım arkadaşlar? 3-4 saat içinde sipariş geçeceğimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Peki 1 ay sonra bozulursa ne yapacağım arkadaşlar? 3-4 saat içinde sipariş geçeceğimde

Hocam bence alma sen bu pimpirikli halinle zaten o cihazi bozarsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Peki 1 ay sonra bozulursa ne yapacağım arkadaşlar? 3-4 saat içinde sipariş geçeceğimde

Hocam bence alma sen bu pimpirikli halinle zaten o cihazi bozarsin.

Pimpirikli olduğum doğrudur fakat bir konuda Genpa ilgileniyor dediler,diğer konuda Apple kendi garantisi altına almış diyorlar.O yüzden soruyorum

Siparişi geçecekken "Beklenen teslimat" süresi kısmınde 15/01/2014 yazdığını gördüm.Bunun sebebi nedir?

Apple in kendi teknik servisi yok sadece telefon numarasi var genpa ile anlasmalilar store acildigi zamanda bu anlasma devam edecek. Garanti sikinti degil apple aliyorsun sonucta. Genpada apple da sana yenisini verir.

• quote:

Apple in kendi teknik servisi yok sadece telefon numarasi var genpa ile anlasmalilar store acildigi zamanda bu anlasma devam edecek. Garanti sikinti degil apple aliyorsun sonucta. Genpada apple da sana yenisini verir.

Peki hocam teslimat tarihinde 15'inde teslim yazıyor siz ne diyorsunuz bu konuda?
    En gec o tarihte elinizde olacak ama cok yuksek ihtimal daha once gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.